KAİ PLATFORMU, 9-15 ARALIK’TA BEYLİKDÜZÜNE ÇIKARMA YAPIYOR..

KARS –ARDAHAN-IĞDIRLILAR 9-15 ARALIK TARİHLERİNDE BEYLİKDÜZÜ KAİ TANITIM GÜNLERİNDE BİRBİRİYLE BULUŞUYOR..
Bu haber 2019-11-19 10:55:27 eklenmiş ve 515 kez görüntülenmiştir.

KAİ PLATFORMU, 9-15 ARALIK’TA BEYLİKDÜZÜNE ÇIKARMA YAPIYOR..

 

KARS –ARDAHAN-IĞDIRLILAR  9-15 ARALIK TARİHLERİNDE BEYLİKDÜZÜ KAİ TANITIM GÜNLERİNDE BİRBİRİYLE BULUŞUYOR..

 

KAİ Tanıtım Günleri, KAİ Dernekler Platformu (istanbul Geneli Kars, Ardahan, Iğdır rasyon, İl-İlçe, Köy Dernekleri) öncülüğünde 9-15 Aralık tarihlerinde Beylikdüzü 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda icra edilecek..

 

Bilindiği gibi son 4-5 yıldır Kars, Ardahan, Iğdır adına tanıtım günleri icra edilmekte. Bu tanıtım günleri icra edilirkende birileri kendilerini kurufasulyeden nimet sayıp bölge stk, iş, siyaset, sanat dünyasını kullannarak; toplumsal çıkarları kendi kişsel çıkarlarına alet ediyorlardı..

 

Özellikle Doğu Medyanın kamuoyuna bilgi taşıması, toplumsal alanla nasıl oynandığını ortaya koyma yönünde verdiği mücadele başarıya ulaştı..

 

Gerek derneklerin, gerekse, bölge basın, sanat, iş dünyasının ortak çabalarıyla KAİ dernekler platformu İstanbulun her iki yakasında da hayata geçti. Bundan sonra serhat bölgesi adına yapılacak tanıtım organizasyonlarını kai dernekler platformunun yapması yönünde karar aldılar..

 

İŞ DÜNYASI, DERNEKLER FOTO GALERİLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 

Dernekler platformu yapılacak etkinliklerde toplumsal alanla oynayan sekter anlayışları bitirdiği gibi, alış veriş standalarından diğer tüm standlara  organizasyon firmaları devre dışı bırakıldı.. 

 

Standları dernekler bölge esnafına, sanatçısına, basınına tahsis etme kısacası bölge insanımızın faydalanacağı bir düzleme çektiler..

 

TANITIM GÜNLERİNİ KİŞİLER DEĞİL, KOMİSYONLAR YÖNETECEK…

 

9-15 Aralıkta beylikdüzünde yapılacak tanıtım günlerine İstanbul geneli tüm federasyon, il, ilçe, köy dernekleri ortak icra ettiği gibi, ortak komisyonla yötecekler.  Kontrol                  kişilerde değil komisyonlarda olacak. Bölge dernekleri, sanatçıları, basın kurulacak ortak komisyonlarla tanıtım günlerini icra edecek.

 

2020 TANITIM ETKİNLİKLERİNİ ARTIK PLATFORM YAPACAK..

 

2019 yılı tanıtım günleri Beylikzünde yapılan bu tanıtım etkinliği ile son bulacak. KAİ STK’ları 2020 de yapılacak olan etkinlikleride  Kai Dernekler platformunun yapması yönünde şimdiden karar aldılar..

 

Bir başka deyişle Serhat STK’ları, STK ruhuna uygun kararlarla ir taraftan toplumsal alana yol ve yöntem sunarkeni, diğer yandan siyaset-stk zübüklerinin toplumsal alanla, derneklerle oynamsının da önüne set çektiler..

 

ETİKETLER : KAİ PLATFORMU 9-15 ARALIK’TA BEYLİKDÜZÜNE ÇIKARMA YAPIYOR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA