Avukat Zelal Malgaz Hukuk Bürosunu Açtı

Açılışa Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş, Başkan Yardımcısı Yusuf Abay, Iğdır Barosu avukatlarından Av. Yusuf Aslan, Av. Engin Kızılay ve diğer avukat meslektaşları ile Belediye Meclis Üyeleri Zeynep Balamir, Andulkadir Özsular, İl genel Meclis üyeleri, Köy ve mahalle muhtarları, akraba ve arkadaş çevresi iştirak ettiler
Bu haber 2019-11-18 12:35:30 eklenmiş ve 609 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır’ın tanınmış ailelerinden Malgaz ailesinin kızları Av. Zelal Malgaz Hukuk Fakültesinden mezun olmasının ardından Iğdır halkına hizmet etmek için staj çalışmalarını tamamlayarak kendi Hukuk Bürosunu açtı. Av. Zelal Malgaz’ın hukuk bürosunun açılışı bugün Rıza Yalçın Caddesi Mevlana Sokak Ahmet Malgaz İş Merkezi kat.1 no.1 adresinde açılışı yapıldı.

Açılışa Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş, Başkan Yardımcısı Yusuf Abay, Iğdır Barosu avukatlarından Av. Yusuf Aslan, Av. Engin Kızılay ve diğer avukat meslektaşları ile Belediye Meclis Üyeleri Zeynep Balamir, Andulkadir Özsular, İl genel Meclis üyeleri, Köy ve mahalle muhtarları, akraba ve arkadaş çevresi iştirak ettiler.

Kalabalık bir kitle tarafından yapılan açılışta Avukat Zelal hanımın annesi Hoşhaber Belediye eş Başkanı Oya Malgaz hanımefendi ile Müteahhit-iş insanı babası Ahmet Malgaz’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Açılıştan sonra misafirlere ikramlar yapılarak hayırlı olsun ziyaretleri kabul edilmeğe devam edildi.            

Av Zelal Malgaz açılış sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Okuduğum yıllarda hedefim, kendi işimi kendime ait büroda Avukatlık mesleğinin ruhuna uygun bir şekilde icra etmekti. Yargının savunma ayağını oluşturan Avukatlık, gerek taşıdığımız cübbedeki anlamlarla gerekse mesleğin tarihi gelişimiyle her zaman özel bir meslek olmuştur. Hayalimi kendi memleketim olan Iğdır’da Iğdır halkına hizmet etmek yönünde şekillendirdim. Hedeflerime yaklaşmamda her zaman desteklerini yanımda hissettiğim aileme ve bu güzel günümde yanımda olan ve açılışımıza iştirak eden herkese şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Açılıştan kareler:

Açılışa iştirak eden Av. Yusuf Aslan genç meslektaşına hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

 

Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş açılış kurdelasını kestikten sonra Av. Zelal Hanıma başarılar dileyerek, hayırlı olsun dilekeklerinde bulundu.  

 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA