İş İnsanı Güven Demirel Ak Parti İl Başkan Adayı Oldu

Ak Parti Iğdır İl Başkanlığına vekâlet eden Ferdi Turan’a adaylık dilekçesini takdim eden Güven Demirel burada açıklamada bulundu
Bu haber 2019-11-15 16:41:58 eklenmiş ve 602 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Ak Parti’de işin mutfağında yetişen genç iş insanı Güven Demirel Iğdır il başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Gençlik kollarından başlayarak çeşitli kademelerde görev alan Demirel, İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz’ın istifasından sonra İl Başkanlığına adaylık dilekçesini bugün verdi.

Ak Parti Iğdır İl Başkanlığına vekâlet eden Ferdi Turan’a adaylık dilekçesini takdim eden Güven Demirel burada yaptığı kısa konuşmada: “2008 yılından itibaren gençlik kollarından başlayarak çeşitli kademelerde görev aldığım, halen İl Başkan Yardımcılığını yürüttüğüm Davamın, Akpartimin Iğdır İl Başkanlığı adaylık başvurumu İl Başkan Vekilimiz değerli ağabeyimiz Sayın Ferdi Turan bey’e teslim ettim. Iğdır’ımız, Partimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepimiz Liderimizin izinde halka hizmetin neferleriyiz. Aday olan tüm partili arkadaşlara başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.  

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’ın istifasından sonra ll Başkanlığına talip olan ve 16.11.2019 tarihinde yapılacak olan temayül yoklamasına katılmak için müracaat eden kişiler yaptıkları müracaat sırasına göre şöyle: “Ferdi Turan, Metin Akkuş, Umut Yılmaz, Ergün Aras, Ali Kemal Ayaz, Ziyatali Deliktaş, Ekrem Demirtekin, Adem Akkuş, Hasan Güneş, Allahverdi Türkeli, Mehmet Engin, Nurettin Aras, Güven Demirel ve Yaşar Tabaru’nun” müracaat ettiği öğrenildi. Sayının artacağı belirtiliyor.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA