KAİ Tanıtım Günlerinde Iğdır'ı Tuzluca Belediyesi Temsil Etti

İstanbul’da düzenlenen "4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri"nde stant açan tek Iğdırlı belediye Tuzluca belediyesi oldu
Bu haber 2019-11-06 16:24:33 eklenmiş ve 1453 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Platformunun öncülüğünde İstanbul’da düzenlenen "4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri"nde stant açan tek Iğdırlı belediye Tuzluca belediyesi oldu.

Tanıtım günlerinde Tuzluca Belediyesi ile Iğdır üniversitesi Iğdır’ı temsil ederek şehrin yüz akı oldular. Ziyaretçi akınına uğrayan tanıtım fuarına Iğdır belediyesi, Karakoyunlu ve Aralık belediyeleri ile belde belediyeleri katılmadılar! Şehrin tanıtımında ön planda yer alması gereken Iğdır Valisi gitmeyince İl Kültür ve Turizm Müdrülüğü de gidemedi.

31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenen 4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nde; Kars, Ardahan ve Iğdır illerinden çok sayıda kurum, sivil toplum kuruluşu ve hemşehri derneği Kars, Ardahan ve Iğdır’ın tarihini, kültürünü ve yöresel ürünlerini tanıtmak için etkinlikler düzenlendiler.

Iğdır’ın Tuzluca ilçe belediyesi, Tuzluca’yı temsil etmek Tuzluca ve Iğdır'ın tanıtımına katkı sunmak amacıyla 4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nde stant açtı. Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan ekibi ile dört gün boyunca Tuzluca’nın yöresel ürünlerini tanıttı. Stantda gelen ziyaretçilere yılmadan tekrar tekrar Tuzluca’yı stantta yer alan ürünleri ve Iğdır’ı anlattı.

Tuzluca Belediyesi standını fuara gelen ziyaretçilerin yanı sıra eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, İstanbul Milletvekili Şamil Ayırım, Iğdır Milletvekili Habip Eksik, Gazeteci Barış Yarkadaş, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, Ataşehir belediye başkan yardımcıları ile bir çok isim ziyaret etti.    

“Ziyaretçiler Tuzluca Belediyesinin standına yoğun ilgi gösterdiler”

Başkan Ahmet Sait Türkan yönetiminde Tuzluca Belediyesi Personeli ile Tuzluca Çalışkan Kadın gönüllülerinin görevli olduğu Tuzluca Belediyesi standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Stantta Tv kanallarına açıklamalarda bulunan Tuzluca Belediye Başkanı Türkan; “Tuzluca’mızı ve Iğdır’ımzı layıkıyla temsil etmek, Tuzluca’mızın tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla belediye olarak, 4. Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri’nde stant açtık. Ziyaretçilerimiz belediyemizin standına yoğun ilgi gösterdi. Standımızda yer alan tanıtım materyalleri tükenirken, bal, reçel, fasulye ve diğer ürünlerimiz büyük ilgi gördü.” Dedi.

Tanıtım Günlerinden Görüntüler:

ETİKETLER : KAİ Tanıtım Günlerinde Iğdır'ı Tuzluca Belediyesi Temsil Etti
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA