EKİM AYI İŞ DÜNYAMIZDAN KISA-KISA HABERLER..

NEBİOĞLUI DÖNER KAVALTI HİZMETİ DE VERMEYE BAŞLADI.. YILDIZ FİLM PLATOLARI, DİZİ-FİLM SEKTÖRÜNÜN ÇEKİM MERKEZİ OLMAYA BAŞLADI.. ERDAL YILDIZLA MERİH PASTANELERİ ATAĞA GEÇTİ..
Bu haber 2019-11-03 09:53:27 eklenmiş ve 871 kez görüntülenmiştir.

EKİM AYI İŞ DÜNYAMIZDAN KISA-KISA HABERLER..

 

NEBİOĞLUI DÖNER KAVALTI HİZMETİ DE VERMEYE BAŞLADI..

Ataşehir Gökdelenleri arasında hızla yükseln yeme-içme sektörünün en önemli mekanlarından biri olan Nebioğlu Döner Ekim Ay’ından itibaren kahvaltı hizmetini de vermeye başladı.

Doğal organik, yerli yiyecek içecek konseptiyle hizmet veren, sunduğu nefis-doğal organik dönerle-etl  buluşlturan Nebioğlu Döner hergeçen gün Ataşehir dışından da İstanbulluları ataşehire taşımaya başladı.

Müşterilerin yoğpun talebi üzerine doğal organik ürün konseptiyle de kahvaltı vermeye başlayan Nebioğlu döner sabah saatlerinden öğle servisine kahvaltı hizmeti de vermeye başladı..

 

NEBİOĞLU DÖNER TIKLAYINIZ..

 

YILDIZ FİLM PLATOLARI, DİZİ-FİLM SEKTÖRÜNÜN ÇEKİM MERKEZİ OLMAYA BAŞLADI..

50 yıla yakındır film-sinama sektöründe faaliyet gösteren, film, dizi sektöründe profesyonelliği, uygun fiyat konseptiyle öne çıkan Yıldız Film Platoları bu sektörün çekim merkezi olmaya başladı..

Yıldız Film Platoları gerektiğinde plato dışında da dizi film sektörüne uygun ortam sağlayarak çekimlerin ve alt yapının profesyonelce ortaya çıkmasınuı sağlamaktadır..

Yıldız Film Platolarının sahibi Ercan Yıldız, film-dizi sektöründe en çok sevilen iş adamlrından biri olduğu gibi, sivil toplum STK alanına, toplumsal alana da duyarlı bir iş adamı kimliği ile öne çıkmaktadır..

Ercan Yıdız bir Nefer gibi KAİ tanıtım günlerinde..

 

YILDIZ FİLM PLATOLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

 

ERDAL YILDIZLA MERİH PASTANELERİ ATAĞA GEÇTİ..

Irak Kürdistanı başta olmak üzere yurt içi, yurt dışı inşaat, gıda, tekstil alanlarında iş yapan Özcan Yıldız, Erdal Yıldız.. Yıldız Kardeşler Merih pastahaneleri ile de ülkemizde gıda, turizm-hizmet sektörünün yanı sıra inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapan insanlar olarak öne çıktılar..

 

Kendi üretim fabrikası olan, Şişli bölgesinde sahip olduğu şubeleri ile sunduğu doğal organik mamulleri ile, yemekleri ile giderek gıda sektöründe öne çıkan, hızla büyüyen en önemli markalardan biri Merih Pastaneleri..

 

Merih Pastahanelerinin başında bulunan Erdal Yıldız bir zamanlar Taksime turizm amaçlı yüzbinlerce insanı birbiriyle buluşturan İstiklal caddesini boydan boya yerli-yabancı turistlerle bir araya getiren, turizm-hizmet, eğlence sektörünün ülkemizdeki en önemli beyinlerinden biri.. Önü kanunlar, bürokrasi ve geri uygulamalarla kesilmeseydi.. ülkemize tek başına milyonlarca turist çekecek kapasitede bir beyin.. Yine ülkesine duyarlılığını hiçbir alanda ihmal etmeyerek GıdaTurizm-Hizmet, inşaat  sektöründe ülkemize milyonlarca dolar yatırımlar yapan onlarca insanı istihdam eden bir işadamı..

MERİH PASTA  3. ŞUBE İLE ATATÜRKE KOMŞU OLDU..

Turizm –Hizmet sektöründeki profesyuonelliği ile öne çıkan Erdal Yıldız, Merih Pastanelerine yepyeni bir konsept getirdiği gibi, 3. Şubeyide Halaskar Cad. de Ataturkün evinin yanında açarak atatürke komşu olan ilk iş adamrımızdan biri oldu. Halskargazi Cad. 3. Şubesi açılan Merih Pasta gerek yemekleri, gerek pastaları ve kendi fabrikalrında ürettikleri eşsiz ürünleriyle,eşsiz tat ve lezzetleriyle  şimdiden en çok tercih edilen mekanlar olmaya başladılar..

 

 

MERİH PASTANELERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 KEYİF KEBAPLA TUZLA DA TAT-LEZZETİN ADRESİ OLDU..

Yeme içme sektörünün önde gelen temsişlcilerinden Sayim Mavzerin işlettiği Orta Mahalle Tuzla İlçesinde yer alan Keyif Kebap Saolunu sunduğu tat -lezzetlerle çekim merkezi olurken, sunduğu Catering hizmetleriylede Tuzla iş dünyasının firmalarının bir numaralı tercihi. Kebap-Lahmacun-Pide ve sulu yemek çeşitleri tam bir lezzet durağı Keyif Kebap salonu..

 

KEYİF KEBAP TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : NEBİOĞLUI DÖNER KAVALTI HİZMETİ DE VERMEYE BAŞLADI.. YILDIZ FİLM PLATOLARI DİZİ-FİLM SEKTÖRÜNÜN ÇEKİM MERKEZİ OLMAYA BAŞLADI.. ERDAL YILDIZLA MERİH PASTANELERİ ATAĞA GEÇTİ..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA