HOÇVAN SPOR GÜNAYDA ARDAHANLILARLA BULUŞUYOR..

Bal Liginde Ardahanı başrı ile temsil eden, Ardahanın adını bütün Türkiyeye taşıyan Hoçvan Spor Kulubu bu Akşam Günay Restaurantta Saat 20.de Ardahan İş-STK-Siyaset-Sanat dünyası ile bir bir araya geliyor.
Bu haber 2019-11-03 08:13:54 eklenmiş ve 822 kez görüntülenmiştir.

HOÇVAN SPOR GÜNAYDA ARDAHANLILARLA BULUŞUYOR..

 

Bal Liginde Ardahanı başrı ile temsil eden, Ardahanın adını bütün Türkiyeye taşıyan Hoçvan Spor Kulubu bu Akşam Günay Restaurantta Saat 20.de Ardahan İş-STK-Siyaset-Sanat dünyası ile bir  bir araya geliyor.

 

Hoçvan Spor için yapılan gece için Kulüp’un başkanı Mahmut Avşar ve Ardahan Belşediye başkanı Faruk Demirde istanbulda yoğun bir çalışma temposu ile çalışarak geceye hazırlık yapmaktadırlar..

 

Gece öncesi Ardahanda spor camiasını derinden üzen cinayeti andıran trafik kazası ise yürekleri dağladı..

 

ARDAHANLI HAKEMLER VE SPOR CAMİASI YASTA..

 

Ardahanda yine derin cinayetleri çağrıştıran, adan zeye sorgulanması gereken bir trafik kazası yaşandı..  Ülkemizde en verimli dönemlerinde toplumsal alana, ülkeye katkı yapan insanlar çok ucuz bir şekilde harcanmakta cinayet gibi kazalarla yok edilmektedirler. Bu bazen bir siyasetçi, bazen bir iş adamı, bazen bir biadamı, bazen üst düzey bişr bürokrat , bir asker olurken bazende İbrahim Gök gibi bir spoecu olabilmektedir. TR ülke ve devlet olarak butür kazaların ardiyelerini aydınlatmalıdır..

 

Ardahan İl Hakem Kurulu eski başkanı İbrahim Gök bir iş için gittiği Kars'tan Ardahan'a dönüşte geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre evli, 2 çocuk babası, Ardahan Vakıfbank çalışanı İbrahim Gök ile birlikte bulunan bir arkadaşının da aynı kazada yaralandığı öğrenildi.

ARDAHAN'DA 3 GÜNDE 3 ÖLÜM.

Uzun yıllar Ardahan İl Hakem Kurulu Başkanlığı yapan Ardahan Vakıfbank çalışanı İbrahim Gök'ün ölümü ile yasa boğulan Ardahan bugün iki cenazeyi kaldıracaklar. Ardahanlılar bugün Çıldır'da Nejdet Kanbir'in babasını toprağa vermeye hazırlanırken, gece yarısı gelen kaza haberi ile İbrahim Gök'ün de trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Geçtiğimiz gün yaşadığı rahatsızlığa dayanamayarak hayata göz yuman Ardahan Devlet Hastanesi çalışanı Genç Parti Ardahan İl Başkanı Cihan Çoban’ın akrabası Uğur Çoban'ı da toprağa veren Ardahanlılar 3 günde 3 ölüm haberi ile sarsıldılar.

ETİKETLER : HOÇVAN SPOR GÜNAYDA ARDAHANLILARLA BULUŞUYOR..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA