MALTEPE SAHİLİNDE KAİ TANITIM GÜNLERİ BÜYÜLEYİCİ BİR ATMOSFERLE BAŞLADI..

İBB Maltepe Sahil Alanında KAI Tanitim Gunleri Perşembe günü adeta insanı büyüleyen bir atmosferde hizli basladi, binler etkinlik alanına akmaya başladılar.
Bu haber 2019-11-01 07:53:15 eklenmiş ve 670 kez görüntülenmiştir.

MALTEPE SAHİLİNDE KAİ TANITIM GÜNLERİ BÜYÜLEYİCİ BİR ATMOSFERLE BAŞLADI..

 

İBB Maltepe Sahil  Alanında KAI Tanitim Gunleri Perşembe günü adeta insanı büyüleyen bir atmosferde hizli basladi, binler etkinlik alanına akmaya başladılar. Atasehir bld bsk yrd Orhan Cerkez kai tanitim komisyonu ile bir taraftan cadirlari ziyaret ederken diger yandan coskulu bir şekilde çekilen halaylarda yer aldılar..

 

KAİ Tanıtım Komisyonunda yer alan STK’ların yanı sıra, Hoçvansporu Bal Ligine taşıyan, şampiyonadan şampiyonaya taşıyan başkan Mahmut Avşar da gün boyu etkinlik alanında olan bir isimdi.

 

KAİ tanıtım günlerinin 1. Sinde yoğun çalışma mesaisinin ardından KAİ tanıtım komisyonunda yer alan Atasehir bld bsk yrd Orhan Cerkez alana gelerek halkla buluştu. Orhan Gökçeden, Ahmet Demirbaşa, AREV Vakfı Başkanı ilter Avşara halktan kai tanıtım komisyonuna yoğun bir ilgi vardı..

 

Etkinlik Serhadın doğal yöresel  ürünlerinin, Serhad STK, Yerel Kamu yönetimi standalrı, Serhat Kültürünü (oyun, folklor, yazarlar, kitap standları, sanatçılar, denghbejler ve ozanlarla kısacası serhat her alandaki zengin kültürü ile insanı büyülüyor..

 

CUMARTESİ  GÜNÜ KAİ-SERHAT BÖLGESİ, İSTANBULLULAR, SERHAT İSTANBULLULARLA  BULUŞACAK..

 

Pazar gününe kadar devam edecek etkinlikte, önceki bakanlardan Ahmet Arslan, Kars Ardahan-Iğdır Bld. Başkanları, Mülki Amirler, bölge milletvekilleri İBB bşakanı Ekrem İmamoğlu, Bölge STK başkan ve yönetimleri Cumartesi resmi açılış töreninde buluşacak..

 

ETİKETLER : MALTEPE SAHİLİNDE KAİ TANITIM GÜNLERİ BÜYÜLEYİCİ BİR ATMOSFERLE BAŞLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA