DOĞU MEDİA TANITIM DA MAŞALLAH-MAŞALLAH..

Doğu Medya Yazılım, Doğu Medya Tanıtım, bazen günlük bir firma, restaurant, yada tanıttığı herhangi bir birey yada firma aynı gün yada hafta içinde arama motorlarında 20 binlerden 50 binlere ay ve yıl içinde ise milyonlara ulaşan rakamlara çıkamya başladı..
Bu haber 2019-10-28 08:14:12 eklenmiş ve 1006 kez görüntülenmiştir.

DOĞU MEDİA TANITIM DA MAŞALLAH-MAŞALLAH..

 

Doğu Medya Yazılım, Doğu Medya Tanıtım,  bazen günlük bir firma, restaurant, yada tanıttığı herhangi bir birey yada firma aynı gün yada hafta içinde arama motorlarında 20 binlerden 50 binlere ay ve yıl içinde ise milyonlara ulaşan rakamlara çıkamya başladı..

 

Bu büyüme  90’lardan beri temelleri atılan 30 yıllık bir ürünün emeği. Ve bölgemize, bölge iş-stk yapılanmsına yıllık 20-30 milyon, eski para ile trilyon katkı sunmaya başladık. Ve bundan dolayı Doğu Medya'ya maşallah-Maşllah diyoruz..

 

Önümüzdeki yıllarda hedefimiz sosyal medya ile birlikte bu sayıyı 10 milyonların üstüne çıkarmak.. Ki  bu konuda altyapımızı8 yavaş-yavaş geliştiriyoruz..

 

ÖZÜR ve SİTEM..

 Bazı firmalar tanıtım için Doğu Medyayı aramalarına, mesaj atmalarına  rağmen sağlık sorunları nedniyle (imtiyaz sahibimiz  y.yasin sido) görüsmeye gidemedi. Cinni-iblisi-seytani güclerin yüzyıllardır süren amansız saldırısı, saldırıları  sonucu kahramanımız hem qer, hem qor, hemde topal olmiştir.. kendisinin tamir süreci devam ediyor..

 

Hemşerilerimiz akrabalarımız gelişsin diye, tanıtım firmalarının,  yıllık 17 binlerden 55 binlere fiyatlarla yaptığı tanıtımları bilindiği gibi biz çoğu firmamıza esnafımıza, derneğimize ücretsiz yapıyoruz.. Ama davarlık o kadar ileri bir boyuttaki bazıları yıllık cirolarına 500 bin- 1 milyon katkı yapmamıza rağmen yol parası ve masrafımızı veremeyecek kadar geri ve yoz her ay kendileri yerine 100-150 tl zarar yaşıyoruz..

 

Bundan sonra bu yönlü davarlık yapanların tümünü sistemden silip atacağız. Çünkü her ay 3 bin- 5 bin, bazen 10 bin gibi rakamlarla bize yük olmaktadırlar. Bu yükte  bırçi-pexas dolarsız küresel medya devi konumuna yükselen dkm yazılımın kaldıracağı bir yük değil, zaten 30 yıldır bu şeytani sistem bizi çökertmek için her yol yöntemi devreye koymakta, bizim gibi yüzyıllar sonrayı-önceyi gören insanları, firmaları çökerterek aslında tüm toplumu çökeertip çürütmektedirler. Osmanlıdan sonra ortadoğuda ortaya çıkarılan tüm uyduruk-uydu devletlerin ve sistemlerin ana politikası vatandaşı çürütüp bitirme, gelişmesinin önüne şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle bitirmedir, bu şeytani plan görülmelidir.. DKM yazılım tanıtımla  bölge iş dünyamıza yıllık en az 20-30 milyon (Eski para ile trilyon) katkı sunmaktayız..

 

Duyarlı, güzel ahlaklı tüm insanlarımıza teşkkürü bir borç bilirken, kendilerine sonsuz teşkkürlerimizi sunarken.. Hem kendilerini, hemde toplumu çürüten davarları herkes uyarmasını ve eğitmesini istiyoruz.  Büyümek ve is adamı olmak, is adamı ve is adamı ahlakına, kültürüne  sahip olmak iş dünyasında yükselmek için en önemli meziyettir. Bu ahlak ve kültür yoksa iş adamı değil ömür boyu yerinde sayan bir kazma,  hem kendini hemde toplumunu  geri bırakan-çürüyen, çürüten  küçücük mahluklara dönüştüklerini unutmamalıdırlar..

 

Doğu Medya gibi stratejik bir firma başka bir bölgede ortaya çıksaydı.. Bir yılda o bölge iş-stk dünyası bu yapıyı küresel bir güç konumuna taşırdı.. İş-STK, kanaat önderi, yönetici konumundaki insanlarımızın,  iş adamı ahlakı kültürüne ulaşması, topluma, toplumsal alana öncülük yapacak bir yetkinliğe ulaşmalrı gerekmektedir.

 

Özellikle iş dünyasındaki arkadaşlarımız, dernek başkan ve yönetimleri, cebinde 3 kuruşu olup kendini bir şey sanan saftirikleri uyarmaları ve eğitmeleri gerekmektedir.. Toplumsal alan- büyük aile çürürse birey olarak kimsenin var olmayacağı gerçeğini içimizdeki tüm davarlara öğretmek, kültür bütçesi olmayan toplumların asla gelişemeyeceği, var olamayacağı gerçeğini her insamıza öğretmek zorundayız.. Bu gerçekleri de tüm hemşeri camiamıza taşımak eğitmek zorundayız. Bu işin lamı-cimi olmaz..  Çünkü sonuçta herkes çürüyüp düşmektedir..

 

Özellikle kürtlerin yüzyıllardır her alanda soykırıma uğramalarının temelinde bilgiye-ilme ve alime saygıyı-sahiplenmeyi kayb etmeleri; kripto, ajan yapıların oyuncaklarına dönüşmelerinde yatmaktadır.. Bu kriptolar parti-ideoloji-din, feodalite,ırki mezhep..  her argümanı kullanarak insanlarımızı birnirine düşman yapma başta olmak üzere her yol yöntemi kullanmaktadırlar. Bu derin saldırıyı kavramak içinde çocuklarımızı en derin bilgilerle donanımlı bir şekilde eğitmek zorundayız..(Bu ajan yapılanma bir aile veya aşirete evlilikler başta olmak üzere, iş, veya diğer alanlarda, arkadaşlık, iş ortaklığı vb. değişik sebeplerden sızarak.. Kardeşi kardeşe, akrabayı akrabaya düşman edecek hertür decal yöntemi kullanmaktadır. Kürtlerin Her millete akraba olma özelliklerini sonuna kadar kullanan bu decal yapılanma aileyi içerden ermeni-kürt-türk-arap-rum, ırk,dil-din,mezhep  akla gelmeyecek hertür yemle zehirleyerek aile ve aşiretleri birbirine düşürmek için şeytanın bile düşünemediği yol -yöntemleri kullanmaktadır. Bundan dolayı Kürdistan coğrafyasında yaşayan herkesin çok derin ve donanımlı bir bilgi ile yüzyıllardır döşenen bu ırkçı-kripto ajan yapılanmayı çözmeleri ve ekarte etmeleri gerekmektedir..)

 

Cebinde üç kuruş olup kendini bir şey san etmek büyük bir davarlık-aptallıktır. Yüzyıllardır toplumumuzla oynayan şeytani güçlerin aleti ve yemi olmaktır.. Kürtlerin dünya çapında iğne satan tek bir firmaları yoktur.. Bunun ana nedeni iş dünyası ve toplumsal alanın  iş ahlakı ve kültüründen yoksun olmarında, derin bilgi altyapılarının olmayışı.. birbirlerini geliştirmeyi becermemelrinde  yatmaktadır..

 

Bizi onure edip geliştirmesi gerekenler mevcut geri ve yoz yapılarından dolayı hem bizleri, hemde kendilerini sürekli geri çekmekte, kendilerinide mensup oldukları toplumu da çürüttüklerini ruhları bile duymamaktadır..

 

Bu anlamda bu konulara vakıf hemşerilerimiz birbirini uyarıp geliştirmek zorudırlar.. Başka bir doğu medya çıkıp 10-20 yıl boyunca size bu hamallığı uyarlıları yapamaz, bu stratejik bilgileri size taşıyamaz.. Doğu Medya 30 yıldır damla-damla biriken bir emeğin ve mücadelenin ürünüdür. Yüzlerce-binlerce yıllık tarihi analiz ederek bu bilgileri sizlere ulaştırmaktadır..  Dinimizde, insani erdemde ve ahlkata  nimete emeğe saygı esastır. En büyük nimet bilgidir. Bilgiye-ilme-alime saygı duymayan her toplum helak olur.. Hemşerilerimiz bu yönlü kendilerini ge3liştirdikçe, bu yönlü ahlaka ulaştıkça herkes gelişir, birbirini geliştirir..

 

İş adamı, esnaf, akrabalık, hemşerilik ahlakına uygun davranmayan herkesi sistemden silip atacağız- kendileri ile ilgili güncellemeler yapılmayacak.. Kendilerine anladıkları dil olan para ve ticari kafa ile yaklaşacağız.. Gelişmeyi hak etmeyen insanları geliştirmek topluma ve insana hakarettir. Gelişmesi gerekenlere de yrd. olmak herkesin görevidir..  

ETİKETLER : DOĞU MEDİA TANITIM DA MAŞALLAH-MAŞALLAH..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA