YILMAZ VE TAĞ AİLELERİNDEN RÜYA GİBİ NİŞAN..

İnşaat Mühendisi Ahmet Onur Tağ ile Reklam Sektöründe faaliyet gösteren Sevim Yılmaz , Beykoz Kuş Evi Restaurantta rüya gibi bir nişan töreniyle nişanlandılar.
Bu haber 2019-10-28 07:51:31 eklenmiş ve 627 kez görüntülenmiştir.

YILMAZ VE TAĞ AİLELERİNDEN RÜYA GİBİ NİŞAN..

 

Ardahan ve Serhat bölgesi dernekçilik dendiğinde akla gelen, öne çıkan bazı isimlerin başında Alihan Tağ, Sevim Yılmaz vb. birçok isim öne çıkar..

 

Alihan Tağ stk (sivil toplum örghütleri) başta olmak üzere toplumsal alana duyarlılığı ile öne çıkan, ticari anlamda da turizm-hizmet sektörüne, restaurana deniz ürünlerini temin eden bir ticaret erbabı. Uzun yıllar gıda sektöründe de faaliyet gösteren aydın, örnek insanlarımızdan biri. Eşi Birgül Tağ’da hakeza kendisi gibi. Bölgemizin birçok il-ilçe-köy derneğinde üye. YK üyeliği yapan bir isim..

 

Nişan Töreninde akraba oldukları Senem Yılmaz’da hakeza dernekçilikte, toplumsal alnada önde gelen bir şahsiyet. İrçok dernekte üye yk üyeliğinin yanı sıra halen Panig Derneğinin Yk Üyesi vek yrd. Görevini yürütmektedir.

 

Bu iki önemli ailenin çocukları inşaat Mühendisi Ahmet Onur Tağ ile Reklam Sektöründe faaliyet gösteren Sevim Yılmaz , Beykoz Kuş Evi Restaurantta rüya gibi bir nişan töreniyle nişanlandılar.

Çiftin nişan yüzüğünü Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Türkan Yhılmaz kesti..

Bir düğünü aratmayan nişan töreninde bir araya gelen Tağ ve Yılmaz aileleri ve seçkin davetli topluluğu adet olduğu üzere genç çifte takı ve hediyelerini sunarak ömür boyu mutluluk dileklerini ilettiler.

Yemekli olarak icra edilen nişan törede davul zurna eşliğinde kuş evi kurdi müzik ve halaylarla inledi. Öğle saatlerinde başlayan nişan töreni akşam satlerine dek sürdü.. Tağ ve Yılmaz aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşkkür ettiler. Kuş Ervi İşletmecilerinden Fuat Yıldız da davetlilere nişan hediyesi vererek genç çifte ömür boyu mutlulşuk dileklerini ilettiler..

 

ETİKETLER : YILMAZ VE TAĞ AİLELERİNDEN RÜYA GİBİ NİŞAN..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA