KADİM KURDİSTAN MEDENİYETİ BÜTÜN DÜNYAYI YENİ BİR SİSTEME TAŞIYOR..

Dünyanın Kürtleri ve Kürt sorununu kavramasıyla birlikte Filistin sınırlarından Kurdistyana Sor’a Büyük Kürdistan Cumhuriyeti fiilen doğmaya başladı..
Bu haber 2019-10-21 23:01:49 eklenmiş ve 1250 kez görüntülenmiştir.

KADİM KURDİSTAN MEDENİYETİ  BÜTÜN DÜNYAYI YENİ BİR SİSTEME TAŞIYOR.. - ORTADOĞUDA DOĞMAYA BAŞLAYAN  DEMOKRATİK KURDİSTAN GERÇEĞİ  BÜTÜN DÜNYAYI YENİ BİR SİSTEME TAŞIYACAK..

 

Dünyanın Kürtleri ve Kürt sorununu kavramasıyla birlikte Filistin sınırlarından Kurdistana Sor’a Büyük Kürdistan Cumhuriyeti fiilen doğmaya başladı..

 

Bu doğum dünyanın yeni bir sisteme geçişi ve ulus devlet faşizminin de sonu olacaktır.. Bugün Yapılacak olan soçi zirvesinde Mezopotamya Medeniyeti ile - Rus İmparatorluğunun, Rus Medeniyetinin  her alanda stratejik ortaklığının hayata geçeceği emareler ortaya çıkacaktır..

 

Ortadoğuda yaşanan gelişmeler 20 yüzyılın başında küresel soykırımcı firmaların çizdiği suni sahte sınırları,  uydu ve uyduruk –diktatör devlet yapılanmsını yerlebir etmeye başlladığı gibi, bu yapılanmanın ortaya çıkardığı dinli-dinsiz tüm terör lejyonlarının da sonunu getirdi. Ne terörist israil nede bölgedeki ulus devletler faşizmi artık terör lejyonlarını kullanamyacakları bir döneme geçildi.

 

Rojevada meydana gelen son gelişmeler yine küresel soykırımcı firmaların alana döşediği terör lejyonlarınında sonunu getirmeye başladı. Rusya başta olmak üzere Küresel ölçekte bir destek almaya başlayan esed rejmi de işin doğası gereği tüm terör lejyonlarını lağv ederek sisteme katmaya başladı. ABD-Rusya ve Çin'in baskısıyla da TR ve İranının da dinci-yobaz ÖSO çeteleri, Haşdi Şabi vb. işitli yapılanmaların da abd-rusya başta olmak üzere dünya izin vermeyecektir. Esedin Rusya desteği ile istikrar için ayakta tutulan bir balon olduğu gerçeğinden Syriyenin asli gücü ana unsuru Kürtlerdir. Bu gelişme  bütün Süriyenin Kürdistana dönüşümünü-aslına dönüşümünü de hızlandıracaktır.  

 

Yine küresel soykırımcı firmaların son 50 yıldır terörist israil eliyle bölge devletlerini yıkarak kurmaya çalıştıkları büyük  uyduruk –sahte kürdistan projesi de tarihin çöp sepetindeki yerini aldı. Siyonizmin içinde kürtlerin olmadığı, bölge halklarını israil terör devletine payanda ve köle yapmaya yönelik  büyük kürdistan projesi çöktüğü gibi son 50 yıldır piyasaya sürdükleri tüm terör lejyonları da çöktü. Burada Hz. Trump faktörünüğn de hakkını yememek gerek. Müthiş dehası ile deccalın tüm soylarının tüm oyunlarını kısa zamanda sahiplerine yedirdi. Derin Amerikanın değil gerçek Amerikanın- Amerikan Halkının öncülüğünü başarıyla yerine getirerek insanlığın yeni sisteme geçişinde yol açan günümüzün en önemli liderlerinden biri olduğunu ispatladı.. 

 

 Suriyeden Kurdistana sora (Suriye, Türkiye-Irak-İran-Ermenistan) Merkezi Kurdistan coğrafyası sancılı da olsa  ulus devlet faşizmini, sahte, suni-sınırları kırma aşamsına girdi..

 

Rusya ve Türkiye bu sürece büyük katkı sunarken,  TR’nin siyonist-ırkçı yanlarıda, siyonist molla rejminin derin oyunları da  dünya halk ve devletleri tarafından törpülenerek artık kürdistanda  oyun yapamayacakları bir döneme girildi.  İnsanlık  Mezopotamyada ortaya konan derin siyonist oyunların tüm dünyanın sonunu getirecek ana tehlike olduğunu giderek net olarak görmeye başladı..

 

Bir başka ifadeyle tarih boyunca olduğu gibi Mezopotamya Medeniyeti  işgalcilerin, barbarların, yada bu coğrafyayı kafalarına göre dizayn etmek isteyen güçlerin istekleri doğrultusunda değil.. Tarih boyunca olduğu gibi asli unusurlarına, asli maddi-manevi kültürüne dönüşerek yeniden şekillenmeye başladı..

 

Yakın bir gelecekte abd-çin ve rusyanın desteklediği Filistinden ermenistana ulus devlet faşizminin yılkıldığı bu coğrafyayı baştan başa kapsayan ırk-dil-din-mezhep üstü yeniden bir siyasal yapılanmanın doğumuna hep birlikte şahit olacağız. Terrörist israille halklarını sahte suni sınırlara haps eden diktatör ulus devlet fsaşizmi tarihin çöp spetindeki yerlerine doğru çoktan yola çıkmaya başladılar.

 

Kürtler farkında olmadan yine doğal olarak tarih boyunca oynadıkları rollerini birkez daha oynadılar. Bütün gezegeni insan soyunu  birbirini yok etme histerisinden kurtardıkları gibi, dünyayı canlı yaşamın lehine değiştirip dönüştürmeye, deccalın soylarının insanlıkla oynamsını deşifre, insanlığın uzayda kolonileşmesinin önünü açma, dünyanın tek bir köye dönüştüğü yeni sistemin ana öncüsü olmaya  başladılar. İnsanlık Kürtleri ve Kürdistanı tanımakla bulunduğu yok olma ortamındn nasıl çıkacağının tüm şifrelerini de almaya başladı.Aksi 22 bin yıl önce dünya nasıl nükleer savaşla yok edildiyse aynı tehlike dünyanın, insanlığın kaçınılmaz kaderi olacaktır..

 

ETİKETLER : ORTADOĞUDA DOĞMAYA BAŞLAYAN DEMOKRATİK KURDİSTAN GERÇEĞİ BÜTÜN DÜNYAYI YENİ BİR SİSTEME TAŞIYACAK..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA