ARDAHAN VALİLİĞİ ve BELEDİYESİ ARDAFEDİN SUÇLARINA ORTAK OLACAK MI..

ARDAHAN VALİLİĞİ ve BELEDİYESİ ARDAFEDİN SUÇLARINA ORTAK OLACAK MI..
Bu haber 2019-09-15 08:46:31 eklenmiş ve 1808 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN VALİLİĞİ ve BELEDİYESİ ARDAFEDİN  SUÇLARINA ORTAK OLACAK MI.. 

 

Bilindği gibi 2019 yerel yönetim seçimlerinden önce TR belediyelerini, yerel yönetim alanını büyük oranda mafyalaşma ve çeteleşme sarmıştı..  Yıllarca bunu işlerken neredeyse belediyelerin yanından geçemiyorduk.. Neredeyse çeteleşmenin yoğun olduğu ilçelere giremiyorduk.. Sayın Erdoğanın müdahalesi ile bu derin işgal  bitirilmişti..

 

Şimdi arkasında derin yapılanmaların, terör lejyonlarının olduğu aynı çetleşme ve aynı saldırı stk-dernek alanına sararak Türkiye toplumunu ve stk alanını hem düşürme, hemde hızla çürümeye başladı..  Bu çürüme ve düşürülme yapılırken yerel ve kamu alanı da kullanılmaktadır..

 

Bu çürüme ve saldırının en önemli ayaklarından biri Ardahan Dernekler Federasyonu örneğinde görmekteyiz.. Yönetim, denetim, katılım ayağı biten federasyon , yönetimlerle, derneklerle ilgi alakası olmayan insanlarla sarılarak, sürekli algı yapılarak ülkemizin en politik toplumsal yapılarından biri olan Ardahanlıları bir bütün olarak hedef tahtasına koymuş bulunmaktadırlar..

 

Ülkemizde STK alanı planlı, bilinçli, profesyonel bir şekilde kuşatılarak yönetim, denetim katılım ayağı olmayan toplumu çürüten bir noktaya çekilirken, çeteler, toplumsal çürümeden nemalanan kişiler, lobiler, kripto ajan yapılanmalar, terör lejyonlarıyla ortaklaşa toplumu ve toplumsal alanı kim iyi çürütüyorsa önlerini sonuna kadar açmaktadırlar, sinsi bir derin destek sunmaktadırlar..

 

Sosyal medyaya da dolaştığı gibi toplumsal alana katkı sunmaya çalışan iş dünyasından dürüst stk başkan ve yönetimlerine fetöcü şantaj ve oyunlarla düşürme.. vatandaşın, insanlarımızın giderek nasıl sarıldığını, sıradan vatandaştan duyarlı, ülkeye ve topluma karşı duyarlı  insanların nasıl sarıldıklarını, düşürülmeye çalışıdığı fetö başta olmak üzere terör lejyonlarının, kripto-ajan yapılanmalrın  stk alanını nasıl sardıkları her geçen gün dahada ayyuka çıkmaktadır....    

 

Doğu Medya olarak yıllardır bu derin işgali, toplumsal alanı, ülkemizi saran bu çürümeyi işlerken, etki ajanlarından kriptolara nasıl sarıldığımızı, nasıl çökertilmeye çalışiıldığımızıda sık-sık işliyoruz..

 

Devlet aygıtı ya derinden işgal edildiğinden, yada çöktüğünden dolayı En basitinden siyaset alanı iktidar –muhalafet ve yerel yönetim alanıyla bizleri çökertmeye ve bitirmeye çalışan bu karanlık ortamı ya görmemekte yada ortak olmaktadırlar..

 

Yıllardır yerel kamu, siyaset alanından gram destek alamadığımız gibi, adeta özel timler kurularak  ablukalara alınarak çökertilmeye çalışılıyoruz. Ve yerel yönetim alanı başta olmak üzere bazı yerlerde bizim adımıza koltuk kapanların istisnalar dışında ilk işlerinden 1. sinsice doğu medyayı nasıl çökertiriz planı olmaktadır. Ülkemizde derin ve büyük saldırılarla stk alanı kuşatıldığı gibi, vatandaşın direnme ve düşünme çözüm üretme iradesine büıük bir saldırı giderek bütün ülkeyi sarmaktadır.. Ülke genelinde devlet aygıtı giderek bitirilmektedir..

 

Ardahan Dernekler Federasyonunun 1-6 Ekim tarihleri arasında Ardahan tanıtım  günleri yapacağından bahs ediliyor.. Yönetim-denetim-katılım ayağı olmayan, Ardahan il-ilçe köy derneklerinin içinde olmadığı bir federasyon gerçeği ortada dururken.. Adeta dev bir stk gmrüntüsü verdirenlerin ana amacının stk alanını kullanarak ardahan toplumunu çürüme ve düşürme olduğu ortadadır.. Ve bu algı operasyonlarında fetö kuşatması da giderek öne çıkmaktadır..

 

Türkiye geneli stk alanını çürüten bu ymnlü saldırıya devlet aygıtı bitmemişse bir müdahale muhakak olacaktır, bşz Ardahan özeline inerek soruyoruz Ardahan tanıtım günleri adı aktında işgal edilmiş, bitirilmiş bir federasynun işlediği suçşara valilik ve belediyede ortak olacak mo.. Ardahanlıların en çok merak ettikleri ve cevabunı aradukları soru bu sorudur ve kamuoyunun en çok sorduğu sırulardan biride Ardahan esnafının, ardahan ürünlerinin yer alamdığı bir tanıtım nasıl ardahanlıların olmakyadır sorusudur..

 

Kamuoyu Ardahan Belediyesi ve valiliğinden Ardafedin Ardahalılarla oynamasına, ardafedln toplumsal çürüme operasyonlarına katkı sunup sunmayacağına ortak olup olmayacağınu merak etmektedir. Bu kurunlardan ivedilikle açıklama beklemektedirler..

 

Kamuoyunun merak ettiği bir başka soru ise ardahan il –ilçe, federastonlarının dönen oyunları görüp görmedikleri ve bizim adımıza ilimizle oynayamasın ey federasyon diye basın açıklaması ve ibb ye bizim desteklemediğimiz bu tanıtım komedisinin iptali yönünde girişim yapmalarını.. beklemektedirler.. 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ARDAHAN VALİLİĞİ ve BELEDİYESİ ARDAFEDİN SUÇLARINA ORTAK OLACAK MI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA