GENÇLİK PRENS FIRATIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..

Celalı Aşiretinden Burukilere, buradan Hoçvanlı Pirebadilere Kürdistanın birçok aşiretine akrabalık bağları olan, Ardahanın önde gelen kanaat önderlerinden
Bu haber 2019-09-12 09:01:33 eklenmiş ve 1345 kez görüntülenmiştir.

GENÇLİK PRENS FIRATIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..

 

Celalı Aşiretinden Burukilere, buradan Hoçvanlı Pirebadilere Kürdistanın birçok aşiretine akrabalık bağları olan,  Ardahanın önde gelen kanaat önderlerinden Muzaffer Öztürkün oğlu Fırat Öztürk yaptığı görkemli düğünmle bekarlığa veda etdi..

 

Öztürk Sitlere akrabalığından  dolayı rahmetli Özaldan Baron Rotschildlere, Dünyayı yöneten Trump ve Putine.. buradan Kürtlerin büyük aşiretlerine uzanan çizgide  genç kızların peşinde koştuğu bir prens olmasına rağmen.. Mütevazi bir düğünle hayatını akraba aşiret Koçlardan Zehra Koçla birleştirerek  BEKARLIĞA VEDA ETDİ..

 

Serhat İş Dünyası ve STK (Sivil Toplum Örgütleri-Derneklerin ana yayını olan Doğu Medya düğüne temsilcileriyle katılırken, iş dünyasında yüzlerce firmayı 2-3 milyon gibi rakamlarla arama motorlarında öne çıkaran yıllık bazda bölge iş dünyasına milyonluk katkısı ile öne çıkan Doğu Medya İmtiyaz sahibi Öztürkün dayısı Yusuf Yasin Sitde genç iş dünyası tarafından yoğun bir tebrik ve teşekkürle karşılaştı.. Genç iş dünyası Serhadun Googlu Doğu Medya diye espri yaptılar..

 

Genç yaşına rağmen gençlik içindeki önder konumu ile öne çıkan Fırat Öztürkün düğününe Ardahan gençliği damga vurdu.. Yüzlerce genç, genç iş dünyası bu mutlu gününde düğünde yer aldılar. Büfeciler Kralı olarak bilinen Akdenizden Marmaraya yüzlerce gemi başta olmak üzere kamu, özel birçok sektörde işlettiği büfelerle öne çıkan Büfeciler Kralı Şahin Avşar başta olmak üzere yüzlerce genç, genç iş adamı  Öztürkün düğününde birbiriyle buluştular. Düğünde sahne alan sanatçılar  mükemmel bir müzik ziyafeti çekerken. Kurdi müzik eşliğinde 7’den 70’şe herkes halaya durdu..

 

Öztürkün düğününe Sığırpet-Bebereg Dernek Başkanı Fuat Yıldız, birçok federasyondan yöneticiler, stk başkan ve yönetimleri, HDP ve Refah başta olmak üzere  birçok siyasi parti temsilcileri, Öztürk, Koç, Sit, Avşar, Yıldız aileleri başta olmak üzere Ardahanlı ailelerden düğüne  yoğun bir katılım oldu.

 

SÖZ DÜĞÜN SALONU YAPTIĞI ÇEKİMLERDEN ÜCRET ALMADI..

 

Arnavutköy merkezde Lunapark karşısında yer alan Söz düğün salonunda icra edilen düğünde Söz Düğün Salonu yönetimi yoğun genç katılımından dolayı fotoğraf çekimi başta olmak üzere bütün çekimleri ücretsiz yaparak gençliği ne kadar  önemsediklerini ortaya koydular.. Yoğun Katılımdan dolayı takı merasiminde uzun kuyruklar oluştu. Eylül Ayıının 1. Hafta sonu Serhatlılar açısından yoğun düğünlerin yapıldığı bir hafta sonu oldu..

 

Haber- Murat Öztürk- Doğu medya/ Avrupa YK Temsilcisi..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : GENÇLİK PRENS FIRATIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA