KRİPTOLARIN KÜRT ALGISI, KÜRTLERE KARŞI YÜZYILDIR SÜREN SOYKIRIM PLANININ BİR PARÇASIDIR..

KRİPTOLARIN KÜRT ALGISI –KÜRTLERE KARŞI YÜZYILDIR SÜREN SOYKIRIM PLANININ BİR PARÇASIDIR..
Bu haber 2019-09-08 23:04:24 eklenmiş ve 1461 kez görüntülenmiştir.

   KRİPTOLARIN KÜRT ALGISI –KÜRTLERE KARŞI YÜZYILDIR SÜREN SOYKIRIM PLANININ BİR PARÇASIDIR..

 

Kriptoların, etki ajanlarının son bir yüzyıldır derinden ve sinsice Filistin sınırlarından Asya içlerine Türklük, Ermenilik, Yahudilik, Farslık, Araplık.. Ve son zamanlarda zazalık vb. Kürt nüfus üzerinde bir yüzyıldır derin bir fiziki ve kültürel soykırım planını ustaca ortaya koymalarının ana nedeni, Kürtler özelinde bütün bölge halklarını, dünya halklarını düşürme ve köleleştirme planıdır. Aşağılık soylar ve insanların dünyayı dizayn etme ve sömürme oyunlarının birer parçasıdır..  

 

 HABER  FOTO TIKLAYINIZ..

 

Serhat coğrafyasında Kürtler onbinlerce yıl önceden, bölgenin kadim nüfusu olduğu halde kriptolar aha bura ermeniydi, aha burası türktü, aha burası araptı, rumdu, azeriydi.. du du larla sürekli Kürtlerin kafasına kafasına vurmaktadırlar. Kürtlerin ise ırk-ırkçılık diye bir derdi ve sorunu yoktur. Devasa coğrafyalarına gelen herkesi ve kesimi kendilerinden saymakta, ırk-ırkçılığın sirayet etmediği insanlığı bir bütün olarak kapsayan yegane millet olarak gezrgenimizde ırkçı olmayan tek millet olarak öne çıkmaktadırlar.

 

Kürtlerin bu üstün özelliğini yok etmek için.. bir yüzyıldır kürdistanda yaşayan bütün halkları hem faşizimle zehirlediler, hemde Kürtleri atomına kadar parçaladılar.. Ve bu soykırımcı-falist saldırı bir yüzyıldır kesintisiz sürüyor.

 

Kendi tarihlerini bilmeyen Kürt çocuklar ve gençliği ve kendini başka bir millet zaneden milyonlarca insan adeta kendi coğrafyalarında neredeyse kendini bir işgalci görecek düzeyde felaket bir bilinç altı saldırısıyla karşı karşıya kaldığı gibi kripto ajanlarda sürekli bu saldırıyı yaygınlaştırmaya kadim kürdistan coğrafyasında aha türktü, aha ermeniydi, di-di.. oyunlarıyla bu saldırıyı yaygınlaştırmaya, küresel soykırımcı sermayenin bütün halklarla atomuna kadar oynaması için sinsice algı yapmaktadırlar..

 

Bu bilinç altı saldırıya ve tramvaya verilebilecek en iyi örneklerden biri ülkemizde çıkarılan soyadı –soy ağacı kanununu ile ortaya çıktı.. İnternette aylarca dolaşan bir haber vardı: Adanalı bilmem ne ocakları başkanı.. İnternet Cafeye gidiyor. Benim gibi kazma olduğu için bilgisayar kullanmayı da bilmiyor: “Aç ulan diyor şunu ak got kara got belli olsun” diyor çocuklara ki bu vatandaş kendini safkan tırk zanediyor. Geje nene (kurd) davarciyan dede ermeni çıkınca düşüp bayılıyor ve on gün komada kalıyor.. Doktorun raporu daha da ilginç bu kazmanın en az on yıl kitap okuması kültürünü geliştirmesi, bünyesi ve bilinç altına zerk edilen ırkçılık zehrini atması, aksi bu tramvadan çıkmaz kafayı yer diyor..    

 

Bir başka ifadeyle Doğu Avrupa sınırlarından Kafkaslara, buradan ön asya içlerine kimi labratuara koyarsanız koyun.. kan –gen ırk olarak % 99.9 kürt çıkmaktadır.. Aynen kendilerini başka üstün bir ırk zan eden fakat yapılan bilimsel analizlerle Yahudi halkınında % 100 yüz kan-gen olarak bedevi arapla aynı soy olduğu ortaya çıktığı gibi .. Küresel Emperyalizmin işine gelmediği için butür bilimsel gerçekleri eğitim sistemine koymamaktadır, insanlığın uzaya açılmaya çalıştığı bir zaman diliminde hala ulus devlet faşzmiyle bütün insanlığın beynine saldırmaktadırlar..

 

Kürdistanda en basitinden Ani Harebelerinde 30 bin yıllık ateş tapınakları olduğu halde, Kars-Ardahan gibi kadim medeniyet şehirlerinin kurucuları Kürtler olduğu halde..  ki Ermeni diye adlandırdığımız milletin Kürdistanda varlığı ise 2000 ile  3 bin yıllık bir geçmişe sahiptir. Ve bu nufusta diğer nüfuslar gibi Kürtlerle karışarak Kürtlerin Gorciler, Suryaniler, Malakanlar, Keldaniler, Ezidiler, Türkmenler, Farslar.. gibi bir koluna dönüşerek Ermi hakjı akraba bir halk olarak Kürtlerin  Hıristiyan tebalarından, kollarından biri olmuşlardır. Hakeza Ararat diye Ermenileştirilmeye çalışılan Ağrı Dağı adı Kürtçe agıri (Lav) dan ileri gelmekte ve en az 5 bin yıllık bir addır. Bir başka ifadeyle  birçok ulus yokken Kürtler hep vardı.

 

Osmanlının yıkılışının ardından soykırımcı kapital Ermeni halkı içine günümüzdeki iş-it, pyd vb. terör lejyonlarına bezer lejyonlar  yerleştirerek Ermeni halkını tehcire uğratırken deyim yerindeyse bir taşla 25 kuş vurdular:

 

Ermenilerin dünya ticaretinde 1 numara olmalarının önü kesildi, Kalan büyük tücarlarda titanic gemisine bindirilerek diğer dünya sermayesi ile atlas okyanusunun derinliklerine gömülmeye çalışıldı, toplamda 3 titanic var ve bunlar birçok devletin istihbarat arşivlerinde mevcut.. Ermenileri ırkçılık ve faşizm zehri ile zehirleyerek kadim Kürdistan coğrafyasından kopararak köksüzleştirme, kadim Kürdistanın en eski yerleşim birimi olan Kurdistana Sor ve Eriwanı ırk coğrafyası ve devletine dönüştürerek Ermenileri Kürtlerin soykırım hedefi haline getirme.. Bu faşist saldırıların sadece birkaçı..  

 

Fakat bu zokayı halklar yemedi. Bugün halk Ermenistan ve TR arasındaki sahte suni sınırların kaldırılmasını ivedilikle istediği halde Ermeniler Kars Belediye başkanını ziyareti bile soruşturma konusu okabilmektedir. Küresel emperyalizmin alana döşediği ulus devlet faşizmi halklar arasındaki sahte suni sınırların kaldırılmasını istememekte, müsaade etmemektedir, halkları kanun zoru, ulus devlet faşizmi ve zor aygıtı ile sahte suni snırlara haps etmiş bulunmaktadır..

 

Burada bir gerçeğe daha işaret edelim.. Serhat nüfusunun en az % 30 Müslümanlığı kabul etmiş, Kürtleşmiş Ermeni-Rum, Rus kökenli kü

Rtleşmiş nüfustur. Bu gerçek Bütün Kürt nüfus içerisinde aşağı yukarı aynıdır.. Medler döneminde Kürdistana gelen Parsekler (Kurdi Dilenci demek) zamanla kürtlerle karışarak Farsları oluşturdular. Bir başka deyişle Pers Medeniyeti  de Kürt medeniyetinin en büyük kollarından birini teşkil etmektedir.. Fakat küresel soykırıncılar ve deccalın soyları.. bin yıllardır TR ve İran coğrafyasının bu yönlü birleşmemesi için şeytana papucunu ters giuydiren oyun ve senaryolarla bu coğrafyayı derinden işgakl etmişlerdir. Atatürkler, sadamlar, mollalar, terör lejyonları.. vb. hepsi bölge halklarını köleleştirme ve düğürmenin derin saldırılarıdırlar..

 

Hitit yada Eti Medemiyetine baktığımızda yada Anadolu ve Mezopotamya kökenli bütün İmparatorluklara ve Medeniyetlere baktığımızda zor yada kanun zoru olmadığı tamamıyla doğal olarak bütün medeniyetlerin Kürtleştiği ve Kürt medeniyetine dönüştüğünü görmekteyiz.. günümüz Türkiyesinde yüzyıldır süren siyonist faşizmde bu doğal dönüşümü engellemek için gerek kurdurduğu uydu-uyduruk –diktatör devlet yapılanmalarıyla, gerekxe terör lejyonlarıyla yaptığı soykırım saldırılarıyla bu gerçeği tersine çevirmeye çalıştıkça tam tersi bir sonuç ortaya çıkmaya başladı.. Örneğin günümüzde türkü, halay ve Türkçe kelimelere bakın, kültüre bakın üstün kürt kültürünün tezahürü ve taklidinden başka bir şey değillerdir..

 

Hakeza Siyonist Yahudilerin üstün ırk yalan-dolan ve palavralarına baktığımızda ise kürt kökenli Med İmparatorluğunun kötü bir taklidi olduğu üstünlük sosu, yalan dolanıyla beyni yıkanan Yahudi halkınında % 100 arap ırkı olduğu bilimsel anlamda ortadadır.. İlkokulu bitirern bir çocuk Heredot tarihi Medler bölümüne baktığında ne demek istediğimizi anlar.

 

Filistin sınırlarından Doğu Avrupa Sınırlarına (Yunanistan, Bulgaristan), Doğu Avrupa Sınırlarından Hindistan Pakistan Sınırlarına (Beluciler, Peştunlar, Gorciler, Çerkezler, Azeriler, Terekemeler..), Buradan Kafkaslara ve Ön Asya coğrafyasına, Rusya İçlerine (Kızıl Kurdistan-Ermenistan) yarım milyarı geçen adeta insan popülasyonunun Birleşmiş Milletleri diyebileceğimiz bir nüfusur Kürtler.. Bu nüfus asla ırk-ırkçı değildir. Dünya uluslarının bir bileşkesidir.. İşaret ettiğimiz coğrafyada doğal anlamda ki kültürüyle tüm barbarlıkları insanlık tarihi boyunca absorbe ederek medenileştirmektedir..

 

Bu doğal şekillenmeye emperyalizmin soykırımcı müdahalesi günümüzde dünyayı patlama noktasına çektiği gibi, insan soyunu da birbirini yol edecek hastalıklarla sarmaya başladı.. Ama gerek din babında gerekse ırk babında dünya insanlığı yavaşta olsa bu faşst saldırıyı görmeye 50 yıla varmaz gömmeye doğru hızla yol almaya başladı..  

 

Kürtler gerek bilimsel anlamda, gerekse dini literatürde insanlığın atasıdırlar.  ( Dünya Medeniyetinin çıkış ve yayılış noktası Mezopotamyadır, diller, dinler, ideolojiler.. Mısırdan aztek-inka medeniyetlerinin, , avrupadan amerikaya insanlığın üztünde çıkış yaptığı medeniyet merkezidirler.. Bunlara eşsiz yer altı-üstü maddi kaynaklarda eklendiğinde bu devasa coğrafya insanlığın, dünyanın maddi-manevi kaynak deposudur: bu anlamda dünyayı yönetmek  yada dizayn etmek isteyen güçler açısından Kürdistan da konuşlanmak olmasa olmaz bir gerçektir. Ve gezegendeki doğal afet yada iklim değişikliklerinde de canlı yaşamı koruyan en emin bölgedir..) İnsanlığın Medeniyet merkezidirler. Küresel emperyalizm ulus devlet faşizmi, faşizm-soykırım oyunlarıyla yüzyıllardır bu devasa nüfusu düşürmek için şeytanın aklına gelmeyen oyunlarla büyük bir soykırım ve asimilasyon hareketine girişerek günümüzde bu nüfusla oynama neticesinde dünya patlama noktasına çekilmiş bulunmaktadır.. 

 

Küresel emperyalizmin yüzyıllardır süren faşist soykırımcı saldırısı giderek Kürdistan özelinde, dünya genelinde tersine dönmeye başladı. Buna ilahi adelet mi ne denir bilinmez ama ermeniden yahudiye tırkten farsa dünya halkları kurdi halaya girmek için, ataları olan Kürtlerle bütünleşmek için birbirleriyle yarışa girmeye başladılar.. Bir başka ifadeyle kürdistanda bir bardak su içen Kürtleşiyor.. Kürdistanın havasını soluyan iki ayaklı hayvan insanlaşıyor. Ve kriptolarlarla-etki  ajanları ise suyu kesilmiş balıklar gibi srıtıp can çekişmektedirler, aha burası ermeniydi, yok tok ulu türktü zırva ve palavraları kafim Kürdistan coğrafyasında dikiş tutmadı herşey giderek aslına dönüyor. Kürtler sayesinde insanlık butün insanların ademin çocukları ve kardeş olduklarını birkez daha bilince çıkarma ve dünya yeni bir sisteme hızla kaymaya naşladı..

 

21. Yüzyıl faşizmin, soykırımcı emperyalizmin gezegenimizi hızla terk etmeye başladığı, insanlığın uzayda kolinileşmeye geçtiği bir yüzyıl olacaktır.. Etki ajanları, kriptolar ne kadar yırtınır yırtınsın..  21 yüzyıl faşizmin ve ırkçılığın tarihe gömüldüğü yüzyıl olarak tarihe geçecektir.. İnsan soyu beyni ve kişiliği ile oynanmasına köleleştirilip bitirilmesine izin vermeyecektir. Uzaya açılma boyutuna geçecektir. İnsan soyu bu boyuta geçmeyi başarmasa yaşadığı dünya ile birlikte yok olacağı gerçeğini görmektedir.. Ve bu anlamda Kürtler ve Kürdistanın dünyanın sigortası olduğu gerçeğini bütün uluslar kavramaya başladılar..

 

Holleywood filimleri Hz İsayı mavi gözlü sarı saçlı uzun boylu .. algısı ile işlerken Antropologların bilimsel bilgiler ışığında çizdikleri portesi yayınlandığında Hz. İsanın bizim Panigli amcaoğlu (Pa-Nıg, Kurdi el ayak Serhatta bir köy) Naifin ikizi olduğu ortaya çıktı. Yani emperyalizmin türevi faşizm peygamberleri çalacak kadar aşağılanırken, safkan bedevi arap yahudiyi üstün ırk yaparken, kürdistanda ırklarıyla şişinler ırkınız o kadar önemliyse gidin bir labratuarda kan-gen öçümü yaptırınız. Geje nene, Davarciyan, Motun-atallia, Halid bin velid-sahabe, mekadon-İskender,  yani birleşmiş milletler, yani safkan kürt kanı çıkınca da kafayı sıyırmayın.. İlahi adalet Kürdistana adım attıysanız artık siz Kürtsünüz, kurtulmak için intihar dahi etseniz çare yok kürt olarak gömülecek, toprak sizi kürt olarak kabul edecektir.. Hadi kriptolara bir iyilik daha yapayım: Modkova adının kurdi oluğunu, alp arslanın gerçek adının ape aslan olduğu malazgirtin ise müslüman Türkleri romareş (Bizans) tan kurtardığımız me-lez-gırt (elimizi çabuk tutuk, yetiştik-kurtardık) yani ulus devlet faşizminin palavra tarih anlayışını çözdüğünüzde, İstanbulu ilk kuranların, inşa edenlerin Kürtler olduğunu, Büyük İskenderin anası antakyanın med kürdü olduğunu bir gün öğrendiğinizde..  kafayı yemeyesiniz diye bu şifreleri vererek bitiriyoruz.. Öxetle Devasa Kürdistan coğrafyasında hangi milletten olursanız olun, kendinizi hangi milletten sayarsanız sayın.. hangi devlet coğrafya adaını kullanırsanız kullanın .. Sizler Kürtsümnüz ve Kürdistan medeniyetinin birer parçasısınız.. Bu gerçeği ben demiyoru, insanlık tarihi ve bilim diyor..

 

Roşo (Rotschild) ve Rokoların (Rokofeller) bizim amca çocukları olduğunu, küresel sermayenin bu ırk-ırkçılık, ulus devlet, terör lejyon ve bilimum oyunlar sonucu ulusların golandaki gibi kaynaklarına konup, insanlık suçları işleme ve şişinmeye götürdüğünü, halkların içindeki pitbulları ise halklara saldırtıklarını ve bu pyunların dünyayı patlamaya çektiğini söylemeye gerek yok..  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : KRİPTOLARIN KÜRT ALGISI –KÜRTLERE KARŞI YÜZYILDIR SÜREN SOYKIRIM PLANININ BİR PARÇASIDIR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA