DOĞU MEDYADAN REKOR TANITIM, REKOR DESTEK..

Doğu Medya 2019 yılının ilk yarısında firma tanıtımında arama motorları ve sosyal medya alanında firma tabıtımında 2 milyon rakamını geçti.. Sadece google da firma görüntülemede son iki ayda işlediği firmaların görüntülenme sayısı 1, 5 milyon rakamını geçerek 2 milyonu aştı..
Bu haber 2019-09-05 15:33:11 eklenmiş ve 1427 kez görüntülenmiştir.

DOĞU MEDYADAN REKOR TANITIM, REKOR DESTEK..

 

Doğu Medya 2019 yılının ilk yarısında firma tanıtımında arama motorları ve sosyal medya alanında firma tabıtımında 2 milyon rakamını geçti.. Sadece google da firma görüntülemede  son iki ayda işlediği firmaların görüntülenme sayısı 1, 5 milyon rakamını geçerek 2 milyonu aştı..

 

 bazı firmaların görüntülenme fotoları tıklayınız..

 

Doğu Medya, İş   Dünyası Firmalar Sitesi, Doğu Medya Google Yerel Rehber, Doğu Medya Arama Motorlarına firma Kodlama, tanıtım, Doğu Media Facebook Sayfaları, ogu Media Twetter, Dogunedia İnstegram gibi dev bir sosyal medya alanında da yılın ilk yarısında  2 milyon rakamını geçerek firmalara iş dünyasına milyonluk katkı yapan bir firma olarak öne çıktı. Tanıtım firmalarının 35 binlerden 50 binlere yaptığı yıllık tanıtım, ilan, reklam pastasından firmaları yine bedeva yararlandırarak ülkemizin en büyük kamu yararını gözeten bir firma olarak öne çıktı..

 

Doğu Medya iş-stk, firma alanına bu katkıyı yaparken işin ilginç yanı bu desteği bilenlerin gizlemesi, bu önemli desteğin hemşerilerimiz, serhat bölgesi başta olmak üzere kamuoyundan gizlenmesi için adeta timler olusturarak özel çaba harcayanların varlığı ilginç.. Bu toplum-insan düsmanlerı çatlasalarda yazılımcı din kardeşlerimizin verdiği tüyoya göre 2029 de  firma tanıtımında 10 milyon sınırına ulaşcağız.. Doğu Medya 2020-25 bandında ise tanıtım alanın da TR’nin lider firması olacak.. Çünkü doğu medyada patron işçi para tanrısı yok. Gelişmeye müsait her birey kendini ve işni geliştiriyor.. TR ve ünyasaki temsilcileriyle 100 den fazla insan bu sistemde topluöa hizmet ediyor..

 

Bu anlamda bizde arama motorlarında, sosyal medya devlerinde  firmalara nasıl bir katkı ve destek sunduğumuzu belgeleriyle dev firmaların yayınladıkları belgelerle kamuoyuna yılda bir-iki kez taşıyoruz ki insanlar yanılmasın, kimin topluma ne tür bir katkı ve destek sağladığı sunduğu, nasıl büyük bir kamu yararı gözettiğimizi herkes görsün..

 

Bu yıl (2019) itibarı ile ukela, kendini toplumun üstünde gören, kendi toplumuna katkısı olmayan, iş adamı-esnaf kültüründen, insani-islami erdemlerden  uzak, kendi akrabası, yakın çevresini es geçerek  başka kulvarlarda fink atan, gösteriş budalası aptal,  yoz-yobaz kişiliklere desteğimizi tamamen kesiyoruz.. İçinde çıktığı topluma saygı duymayan, kendini toplumun üstünde gören, toplumsal gelişmenin öneminin farkında olmayan..  toplumu ve tarihini bilmeyen sadece cebindeki para ile adam olduğunu sanan düşkün-düşürülmüş insanalara zaten toplumda yer vermiyor, itibar etmiyor. Bunun en bariz örneği topluma, toplumsal alana gram katkıları olmadığı halde, seçim dönemlerinde bu türlerin toplumun önüne çıkmaya çalışmaları ve toplumdan yedikleri dayakla (  halktan destek bulmamaları)  neye uğradıklarını da şaşırarak düştüklerini, reklam yapmak istedikleri yabancı kesim içinde de iyice rezil u rüsvay olmaktadırlar..

 

DOĞU MEDYAYA ULAŞIN CEBİNİZE DOKUNMADAN UZMAN VE GÖNÜLLÜ KADROMUZLA İŞİNİZİ VE SİZLERİ BÜYÜTELİM..

 

Doğu Medya alt yapısından destek alan yerel, ulusal, küresel bazda iş yapan yüzlerce firma yer almaktadır. İş Dünyası firmalara yer alan  her firma kısa bir zaman diliminde yüzde yüz büyümektedir.. Türkiyenin en büyül siyasi partileri dahi 1-2 nilyon insanı dev güçlerine rağmen bir araya toparlayamazken  bizler hemşerilerimizin bu rakamların üstünde arama motorlarında reklamını yaparak inanılmaz bir destek sunmaktayız.. Kıskançlık vb. histeri ve krizlerine girmeden piyasaya  iş yapan hemşerilimize Doğu Medyayı tavsiye edin gelişsinler..

 

İŞTE  HAZİRAN TEMMUZ AYINDA BAZI İŞ YERLERİNİN ARAMA MOTORLARINDA GÖRÜNTÜLEME SAYILARI..

Turizm-Hizmet sektöründe Galata Köprüsü başı çekerken, bu yıl en çok tanınan ve büyüyen birkaç firma  sırasıyla, Halimet&Kahvaltı, Kasap Gökhan, Bayramoğlu Döner, King Way Cafe, Kuş Evi Restaurant, Afrodit Restaurant, Köfteci İrfan, Kandilli balıkçısı, Site kebapçısı, Nebioğlu Döner, Cihangir balıkçısı, Saidoğlu Et, Tariki Bez Kokorec vb.. aylık yüzbinlere varan görüntüleme oranlarıyla ilk   10-20 arasında arama motorlarında yer aldılar, en çok aranan yerler oldular..Bir başka ifadeyle iyi tanıtım iyi, kaliteli hşzmet ve kalitgeli doğal ürünle desteklendiğinde bunbu başaran uçuyor..

 

İş adamı kültürüne vakıf gelişmek, mensup olduğu toplumu geliştirmek isteyen, büyümek isteyen herkes doğu medya ,le irtibata geçsin.. Etrafınbızı saran çakal sürülerinin sizleri ve mensup olduğunuz topluku geri bırakmasına izin vermeyin.. Gelişin, çevrinizi geliştirin, mensup olduğunuz büyük aile (içinde çıktığınız toplum) geriyse,sizin bir adım ileri gitmayacağinizi anlayarak hayatınıza yön verin, çürütücü, yanıltıcı kene ve çakal tipleri çözerek sizi geri bırakmalarına, geriletmelerine izin vermeyin..  Büyük aile yoksa bizlerde olamayız gerçeğini esas alarak hareket edin..  

 

İş-STK-Dernek yapılarında yer alan insanların kendilerine ve mensup oldukları topluma yararlı olmaları için, öncelikle yakın akrabadan başlayarak birbirlerini geliştirmelerini esas almları, soyunu sopunu bilmedikleri, arkadaş, eş-dost vb. dikkat etmeleri, iş ve arge sırlarını babalarıyla bile paylaşmamaları, saflık, bilgisizlik ve cehaleti yenmeleri, kendilerine takılan birey ve kişilikleri atomuna kadar çözmeleri, özgür düşünme teti ve yeteneklerini geliştirmeleri, hiçbir parti-örgüt vb. takmamaları, ne olursa olsun başkalrının eline kendilerine zarar verecek hiçbir kozu asla vermemeleri, risk almayı bilmeleri .. İş dünyasında yükselmenin ana esaslarıdır.. 

 

 

 

ETİKETLER : DOĞU MEDYADAN REKOR TANITIM REKOR DESTEK..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA