AMASYADAN GELİN ALDIK..

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Avşar ailesinden Osman Avşar’ın oğlu Gürkan Avşar Amasyalı Hatice Kübra Doğru ile hayatını birleştirdi.
Bu haber 2019-09-04 06:11:01 eklenmiş ve 1193 kez görüntülenmiştir.

AMASYADAN GELİN ALDIK..

 

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Avşar ailesinden Osman Avşar’ın oğlu Gürkan Avşar Amasyalı Hatice Kübra Doğru ile hayatını birleştirdi. Ardahanlılarla Amasyalıların akraba olduğu düğüne gelin –damat akrabalarının yanı sıra iş-stk-siyaset dünyasından da düğüne yoğun bir katıklım oldu..

 HABER FOTO GALERİ..

Bölge dernekçiliğimize önemli katkılar sunan inşaat sektöründe faaliyet gösteren Osman Avşar Sıxırpet- Bebereg Derneğinin kurucu üyesi olduğu gibi bölgemizin birçok dernek ve federasyonunda üyelik, YK üyeliği ve delege olarakta yer almaktadır. Halen Sıxırpet- Bebereg Derneğinin YK üyesi olarak görev yapan Osman Avşarın oğlunun düğünü Sultangazide bir düğün salonunda yapıldı.

 

Sıxırpet- Bebereg Dernek Başkanı Fuat Yıldız başta olmak üzere, bölge dernekçiliğimize hayati önemde katkılar sunan Yıldız Film Platoları Sahibi Ercan Yıldız, Eşi Sadegül Yıldız, İnşaat sektörünün önde gelen temsicilerinden Burhan Şit, Mustafa Şit, Erhan Şit, Barış Avşar,  Mikail Aktürk, Yücel Avşar, Zafer, Güngör, Erol Aşar kardeşler ve birçok inşaat firmasının temsilcileri serhat bölgesi derneklerinden, iş düasından yoğun bir katılım gerçekleşti..

 

Düğünün yemek vb. organizasyonunu ise Sultangazi -Arnavutköy-Kağıthane bökgesinde Avşar Catering Firması Yaptı.. Avşar Catering Tıklayınız..

 

BU HAFTA SONU YİNE BİRÇOK  DÜĞÜN VAR..

Görüntünün olası içeriği: çiçek

Bölgemizin önde gelen ailelerinden Öztürk ailesinden Muzaffer Öztürk, Şitlerden Abdullah Şit, senyurt ve Sancaktepede ise değişik ailelerin düğünleri var..

Bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden, uzun yıllar boyunca restaurant sektöründe Ardahan ve İstanbulda iş yapan Muzaffer Öztürkün oğlu Fırat’ın düğünü Pazar günü Arnavutköyde lüks bir düğün salonunda icra edilecek..

ETİKETLER : AMASYADAN GELİN ALDIK..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA