TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜ YILDIZLARIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞACAK..

Ağustos Ayının ilk hafta sonu Pazar (04- Ağustos 2019- Saat 18-23.00) turizm hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden Tahsin Yıldızın oğlu Emre Yıldızın düğünü var..
Bu haber 2019-07-28 10:51:42 eklenmiş ve 1716 kez görüntülenmiştir.

TURİZM-HİZMET SEKTÖRÜ YILDIZLARIN DÜĞÜNÜNDE  BULUŞACAK..

 

Ağustos Ayının ilk hafta sonu Pazar  (04- Ağustos 2019- Saat 18-23.00) turizm hizmet sektörünün önde gelen temsilcilerinden Tahsin Yıldızın oğlu Emre Yıldızın düğünü var..

 

Gelin Adayının Karadenizli olmasından dolayı  bir taraftan Serhat Bölgesi-Karadeniz bölgesi akrabalık bağları ile birbirine bağlanırken, Marmaristan İstanbula, İstanbul Boğazına turizm- hizmet sektörünün önde gelen tüm temsilcileri bu düğünde birbirleriyle buluşacaklardır..

 Haber foto galeri

 Marmaristen Galata Köprüsüne İstanbul Boğazına  Yıldızlar Restaurant,  Sembol Balık, Nergis Balık vb. birçok turistik mekanı işleten Yıldız ailesi turizm-hizmet sektörü başta olmak üzere iş dünyası alanında bölgemizin önde gelen ailelerinden.. Eğitim alanına katkısı, yılda onlarca öğrenciye burs veren, yüzleinsanı istihdam eden ülke ekonomisine önemli katkı ve katma deper katan  özellikleriyle öne çıkan, yaptığı yardımlarında asla reklamını yapmayan iş adamlarımızdan Tahsin Yıldız tanıyan herkesin parmakla gösterdiği örnek bir kişilik..

 

EMRE YILDIZ  BEYKOZ CHP MECLİS ÜYEMİZ  SUAT YILDIZIN YEĞENİ..

 

4 Agust Pazar günü Beykoz Çavusbaşında lüks bir düğün salonunda düğnü yapılacak olanEmre Yıldız , yine turizm hizmet sektörünün aynı şekilde önde gelen temdilcilerinden, Beykoz-Kavacık spor külübünün başlanı, 2019 yerel seçimlerinde Beykoz bölgesinden chp il genel meclis üyesi seçilen suat yıldızın yeğeni. .

 

Suat Yıldız İstanbul Anadolu Yakasının bölge nüfusumuzun hem vekili hem belediye başkanı, Ve ibb başkanı Ekrem İmamoglunun İstanbul Anadolu yakasındaki sağ kolu.. Bunlar resmi sıfatlar değil, halkın suat yıldıza yüklediği gerçek sıfatlar. Kısa bir süre önce meclis üyesi seçilen yıldıza öylesine büyük yoğun bir ilgi varki insanı şaşırtacak cinsten. İş arayan, işi aksayan, sorunları olanlar.. dara düşen herkesin aradığı derini sorunlarını taşıdığı 1. İsim suat yıldız. Ve halktan onlarca hemserimizi şimdiden yerel-kamu  iş bulan, işe yerleştiren, imkan ve kanunlar çer.çerçevesinde  çözümler üreten özellikleriyle yukarda da vurguladığımız gibi turizm –hizmet sektöründe yüzlerce insanı istihdam eden yıldızlar suat yıldızıla yerel ve kamu alanlarında da birçok hemşerimize iş bulma vb. konularda öne çıkan örnek insanlar.. Suat Yıldız örneğinde birkez daha gördük kü gerçek değer ve ünvanlar, kişilerin gerçek misyonları halkın verdiği ünvanlarda yatmaktadır. Hemşerilerimizin ezici çoğunluğu İstanbul Anadolu Yakasının bölge nüfusumuzun hem vekili hem belediye başkanı, Ve ibb başkanı Ekrem İmamoglunun İstanbul Anadolu yakasındaki sağ kolu olarak görmektedir..

 

ETİKETLER : TUEİZM-HİZMET SEKTÖRÜ YILDIZLARIN DÜĞÜNÜNDE BULUŞACAK..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA