KAHRİMAN TİRABZONLU HAİN KÜRDE KARŞI..

Şincik tirabzonlu kahrimanlar türk bayrağı ile irak kürdistanında, irakli kurd de tirabzonda bir iki ay kurt bayrağı ile dolaşırsa herpsi birbirlerinin iki eli iki kulağı gözü olduğunu görüp anlayacakii ve kış-kış cinler demeyecek ii..!
Bu haber 2019-07-24 10:12:38 eklenmiş ve 1870 kez görüntülenmiştir.

 

KAHRİMAN TİRABZONLU  HAİN  KÜRDE KARŞI..

 

Trabzon Uzungöl’de bir turist, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi bayrağıyla fotoğraf çektirmek isteyince "PKK bayrağı açtı" sanılarak  saldırıya uğradı. Linç edilen turist, jandarma tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

 

Siyonizmin, ulus devlet faşizminin, atürk, atkürt, sağcı-solcu, dinci gladioların sadece ülkemizi değil bütün Ortadoğu coğrafyasını nasıl işgal ettiklerini yüzyıldan fazladır vatandaşın beynine nasıl sıçtıklarını.. tirabzon uzungöldeki kahriman laz-hain kürt hadisesi ile birkez daha ortaya çıktı..

 

80’lı, 90 yıllarda  Karslılar Erzurumdan geçemezlerdi. Linç edilirlerdi. Ve tr genelinde insanlar mahalle- mahalle, semt-semt  ayrılmışlardı..  Diktatör tc devleti amerikadan getirdiği ve halka ilk okuldan itibaren içirdiği süt tozu, ilaçlar vb. gıda ve ilaçlarla tr vatandaşının hem sağlığı hem de beyniyle sonuna kadar oynamıştı, hala terörist israilden getirilen mallarla cargil gibi küresel firmaların mallarıyla, i.erde mahiyeti bilinmeyen paketlenmiş gıdalarla aynı saldırılar sürmektedir..

 

Kars genelde solcu olduğundan.. atürk, atkürt, sağcı-solcu, dinci gladiolar ve bunların kontrolunde olan devlet aygıtı bir taraftan biyolojik kimyasal saldırılarla yiyecek içecek ve sağlıyla oynayarak vatandaşın beynine ve bedenine saldırırken, devlet aygıtı terör lejyonlarıyla ortaklaşa vatandaşı harcadıkça harcıyordu..  Diktatör-soykırımcı tc ucube bir vatandaş tipi ortaya çıkarmıştı.. Bu ucube vatandaşa ise bir  karslının yaratık, canavar vb. diye beyni yıkanırdı. Cahil Erzurumlunun gözünde Karslı insan olmayan bir yaratıktı.. Devlet ve terör lejyonlarının ortaklaşa ajitasyonu, biyolojik-kimyasal saldırılar, vatan-millet, din-,iman, sağ-sol, alevi-suni soslarıyla da süslenip sürekli servis edildiğinden..  Vatandaşlar hem birbirlerini kıran, hem de devlet ve terör organizasyonlarının ortak operasyonu ile  soykırıma çekilen,  kırılan koyun sürülerine çevrilmişti..  Bu ölümcül kuşatmayı tr toplumu ancak 2000 lere girdiğinde fark etmeye başladı..

 

Bu gerçekten bir Erzurumlu çoban birgün bir Karslı ile çeşme başında karşılaşır, karslı olduğunu öğrendiği vatandaşı hayretler içerisinde izler. Kendi kendine ula buda insan gibi, iki eli ayağı, gözü.. var… Karslı uzaklaşır uzaklaşmaz Erzurumlu çoban yenibir buluş yapmış heyecanıyla davarı bırakır köye kaçar  Ve bağırarak “ ula bir Karslı gördüm yemin ediyorum iki eli, iki  ayağı, iki  gözü kulağı vardı aynen bize insana benziyordu.. “ der.

 

Şimdi buradan kahriman tirbazona geçtiğimizde sisi, natanahu, esed, terör lejyonları, diktatör, ulus devlet faşizmiyle, sahte suni sınırlarla halkları atomuna kadar parçalayan siyonist-kapitalist soykırımcı  bir sistem bütün ortadoğuyu sarmıştır. siyonist-kapitalizm, yada küresel soykırımcı firmalar, 2. Dünya savaşında yahudileri kırarak üstünlük sosu ile efsunlayarak filistine, Ermenileri kırarak Rusya kürdistanına eriwana boca ederek bu iki uç arasında kalan tur5k, kurt, fars, arap halklarını, coğrafyalarını atomuna kadar parçaladılar..

 

Bu siyon kuşatma sadece kahriman tirabzonluyu değil bu coğrafyada yer alan milyonlarca insanı gerdikçe geren bir durum.. Her gün asker sivil birkaç gün öncede ırak kürdistanında bir diplomat katledildi.. Halk gerçek düşmanın, derin işgalin ne olduğunu çözemediğinden, siyaset-stk, basın ve üniversiteler bu gerçekleri halka taşımadığından, tr hala derin işgal altında olduğundan..  Erzurumlu çoban gibi beynine vurulan zincirlerden dolayı halkın kafasında bilinç altında bir canavar var ve o canavar figürünü  gördüğünde ise bismillah ya Allah saldırıya geçer..

 

Ortadoğulu halklar yukarda vurguladığımız galadio-siyonist sistemi yavaş –yavaş çözmeye ve anlamaya başladılar.. Bu çözme bittiğinde terörist sisi netanahudan sergerde solomona  Rusya ve çine buradan afrikaya kendilerini sarmalayan tüm siyonist sitemlerin mınına koyacaklardır..  Ne kraliçenimn, nede cia mosad m 06ların ardiyeleri kalmayacaktır.. İnsanlığa bu siyonist sistemi dayatan küresel soykoırımcı firmalar ise uzaya dahi kaçsalar kurtulamayacaklardır.. Burada dürüst namuslu insanlara, aydınlara stklara düşen tek bir görev var yüzyıllardır insanı düşürmeye yönelik şeytani oyunlarla insanlığı saran bu soykırımcı siyonizmi dünyanın bütün halklarına taşıma ve örgütleme milyonlar uyanıp yürüdüğünde dünya tek bir köy olacak insanlık tek bir millet ve uzaya açılmaya ve kolonileşmeye odaklanacak. İnsanlığın bir üst aşamaya geçmesi için dünyayı bin yıllardır saran bu siyonist sitemi yıkmakla doğru orantılıdır.. İnsanlar, aydınlar, dürüst sermaye stklar verdiğimiz şifreleri tam alırlarsa 50 yıla varmaz insanlık derin işgali, siyonizmi gömecektir.. aksine çıkış yok dünya canlı-cansız sistemiyle çökecektir..

 

Kahriman tirabzonluya, linç edilmeye çalışılan kurde  gerçek düşmanı, siynosit sistemi, biat ettiği ulus devlet faşizmini taşıyacak bilgiyi verin.. Aksine bu siyonist kuşatmadan dolayı kahriman tirbazonlu yada washingtonlu kahraman coni, alaman hans, rus igor, Çinli çen çung, kurdish hogır, turkiş Atilla ..  babasını bile canavar zanedip derin uykuda lime lime eder, doğrar..  vyukarda işaret ettiğimiz bilgileri halklara taşımayan din, siyaset, bilim, ekonomi, siyonizmdir. Halklar bu gerçeğe bakarak kimin kim olduğunu kime hizmet ettiğini anlama ve kavrama yetilerini acilen geliştirmelidirler.. Çünkü siyonist soykırımcılık ve insanı düşüren bu şeytani yapılanma yiyecek içeceğe kadar girdi.

 

Mahiyetini bilmediğimiz paketlenmiş bir yiyeceğin zaman içinde insanı maymun ve fareye dönüştürme riski çok büyüdü.. Bu yönlü bir düşürülme hahamlar, papazlar ve imamlar (din alanıda küresel soykırımcı firmalar tarafından ele geçirildiğinden) söylemiyorlar.  Ama biz söyleyelim insanın bu byönlü düşürülüşü  hem bu dünya hem de öteki dünyaların kaybıdır. Şeytani güçler Allahın verdiği ilmi –aklı kullanarak sizi düşürürken siz neden Allahın verdiği aklı ilmi kullanmadınız.. Uzaydaki sonsuz nimetler her insana milyonlarca gezegen düşerken bu dünyada sıkışıp, birbirini yiyen  safari av hayvanlarına neden dönüştünüz.. Ve sonsuz cehennem çukurlarında sonsuz yolculuklar hem bu dünyada, hemde öteki dünyada düşürülmüş bu insan tipinin kaçınılmaz kaderi olacaktır..

 

Kahriman halklar kendilerini saran bu siyonist sistemlere yönelmeli, barzan ve tr yönetimi yaşadıkları coğrafyada terörü durduramıyorsa, ilaç, gıda, gdo, genom ..  ve diğer terör çeşitleri ile sizi  halkı-halkları harcıyor, vuruyor.. halk terörü kendilerine kader yapan sistemleri sorgulamalıdır..  sistemleri çözmeli, pisliğin ürediği bataklıkları görmeli.. Eline silah verilmiş piyonları temizlemekle piyonlar bitmeyeceğini.. Bu sistemde ne dolar nede piyon bitmeyeceğini.. Bu bataklığın üste4sinden gelmenin yolunun ise sistemi kavrama ve ekarte etme, bir diğer ayağı ise bütün dünya insanlığının uyanmasında, ırk,dil,din sınırlarının gömülmesinde  yattığını görmelidirler.. Sistemin, sistemlerin kuşatması nedeniyle.. “Ula bir kürt gördüm klaviie ile yazı yazıyor”  babından 30 yıldır vatandaşlık haklarımız  gaspedilmektedir, bilim adamlarımız uçaklarla dağlara çarpıtılmakta, güvenlik elemanları siyaset iş dünyası vatandaş çeşitli oyunlarla imha edilmektedir.. ve gelişmiş toplumlarda hiçbir sistem vatandaşla böyle oynaymaz anında minina koyar iktidarı muhalefetiyle indirirler..

 

Şincik tirabzonlu kahrimanlar türk bayrağı ile irak kürdistanında, irakli kurd de tirabzonda bir iki ay kurt bayrağı ile dolaşırsa herpsi birbirlerinin iki eli iki kulağı gözü olduğunu görüp anlayacakii ve kış-kış cinler demeyecek ii..! Gelişmiş toplumlar uzayın derinliklerinde araştırma yaparken.. biz hala siyonizmin aramıza çektiği suni sahte devlet ve sınırları bırakın yıkmayı algılayabilmiş değiliz.. Bundan dolayı kış –kış cin yapıyoruz..

 

https://www.61saat.com/trabzon-uzungol-de-kurdistan-krizi-linc-etmek-istediler-video,13259.html

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : KAHRİMAN TİRABZONLU HAİN KÜRDE KARŞI..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA