ARDAHANA BÖÖYÜÜÜK ATATÜRK HEYKELİ..

Faruk demir, dışarıdan ithal danışman vb. insanları ardahana doldururken, adı sanı duyulmamış büyük bir Ardahanlı iş adamının sponsorluğunda Ardahana böyüüüük, çok böyük bir Atatürk heykeli dikmek i
Bu haber 2019-07-20 11:26:10 eklenmiş ve 1465 kez görüntülenmiştir.

ARDAHANA BÖÖYÜÜÜK ATATÜRK HEYKELİ..

 

Piyangodan vekil, piyangodan başkan olarak belediye başkanlığı haberini yaptığımız Faruk demir, dışarıdan ithal danışman vb. insanları Ardahan’a doldururken,  adı sanı duyulmamış büyük bir Ardahanlı iş adamının sponsorluğunda Ardahana böyüüüük, çok böyük bir Atatürk heykeli dikmek için harekete geçmiş..

 

Çok ilginç bir durum tr siyasetinde genel anlamda hep halkı dizayn etme üzerine, ha biçimlendirme üzerine sistem halkla, halkın değerleriyle alakası olmayan kripto bir yapılanmayla ülkemizi bir ağ gibi sarmıştır. Bunların nü açarak kimini bld bşk. Kimini büyük iş adamı diye piyasaya sürerek yüzyıllık tc diktatörlüğünün bütün hastalıklarıyla her alanda halkı ve ülkeyi hep dizayn etmeye düşürmeye çalışmaktadırlar. Diğer siyasi parti, stk, basın, iş, sanat dünyasına sızdırılan kriptoları desteğiyle halkı düşürmek tepeden işgal etmek için ne gerek,yorsa hala prpfesyonelce yapıyorlar.. Faruk Dem başkan olduğundan beri ardahanı ve Ardahanlıları kokuşmuş eski diktatör tc oyunları ile düşürmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya başladı. Diğer parti ve stklara sızan kriptolar ise halkı bu konularda bilinçlendirmeyerek bu düşürülmeye profesyonelce destek sunmaktadırlar..

 

Gelir gelmez tc logosu ile Ardahanlıların kafasını kıran demir, şimdide İddialara göre dizayn edilen geniş bir alanda böyük bir ato heykeli dikilecekmiş.. Adı sanı bilmeyen büyük iş adamı  ki böyleleri genelde domuz siyon İngiliz sermayesinin emir erleri çıkmaktadır.. sponsorluk yapmaktaymış, mış.. Ardahana yüzyılın yatırımı büyük heykel yoldaymış.. Dünya kurucu, kurtarıcı edebiyatı ile yedirilen tüm diktatörlükleri, diktatörleri yıkarken, yerlebir ederken.. TR hala anıt kabir ve ato heykelleriyle donatılmakta.. Ardahanın bir de artısı daha var  eski cahiliye Araplarını dahi geçerek dağdan çıkan gölgelere biat etme, hazırola geçme gibi dünya genelinde benzeri olmayan yeni bir totemcilikle dünyaya örnek olmaya başladılar. Ardahanlıları serhatlıları dizayn ve düşürmede kripto ajanlar sınıor tanımıyorlar..

 

Atatürkü sevme, sahiplenme vb o görüşteki insanların görüş eylemleri doğal haklarıdır. Ama diktatöryel, kripto ajan oyunlarla  bunu kamu alnına halka yönelik alanlara taşıma ve dayatma tek kelime ile diktatörlüktür. Bir halk beynine vurulan bu yönlü pranga, zincir  ve totemcilik oyunlarını engellemese o halktan bilim adamı çıkmaz, o halk koyun gibi güdülen ve ala nihaye soykırıma maruz kalan sürülere düşmektedir.. Faruk demiri seçenler ardahanla oynayamazsın diye harekete geçeceklermi.. Ardahanda totemcilik ve diktatörlük oyunlarına engel olacaklarmı Bu diktatörlük oyunlarına set çekevceklermi.. Yoksa ortak mı olacaklar bekleyip göreceğiz. Halk hdp, akp ve stklara baskı yaparak ardahanla oynamayı durdurmalıdır.. Stk derken çoğu komik durumda bu tür oyunları ruhları duymaz. Ardahan geneli ilgilendiren proje    planlar bilinmeyen büyük iş adamlarının dizaynıyla devam ederken, eski tc hastalık ve krıntılarıyla hala dizayn ediliyoruz. Halbuki bir ilin kamuyu ilgilendiren projeleri mahalle meclisleri, stk siyaset basın aydını ve halkla toplantı ve tartışmalar yapıldıktan sonra demokratik kontrol mekanizmalrı halkın görüşü alındıktan sonra hayta geçer. Ama Faruk  vb. insanlar için halk yada halkın görüşü önemli değil kendisine koltuk yolu açan kripto efendilerinin emirleri önemlidir. Bir ille bu yönlü oynamalar, bütün Ardahanlılar için utanç verici bir durumdur.. Ardahan halkı pğlitik kültürü önemli dercede yüksek olan bir halk örgütlenerek bu kriptoculara karşı harekete geçmelifirler.. Kimsanin kendilerini dizayn etmesine iz<in vermemelidirler. İnsanlığın uzayda kolonileşmeye geçtiği bir çağda biz hala heykellerle totemlerle dizayn ediliyoruz. Bu oyunları durduramasak kriptoların, etki ajanlarının çocuklarımızın beynine vurdukları prangara ve planlara ortak olduğumuzu unutmamalıyız ve harekete geçmeliyiz..  Sadece ardahanda değil ülke genelinde kripto yapılanmalrın, etki ajanlarının halkla halkın değerleriyle oynamasına, demokratik teamülleri yok ederek halkın dizayn edilmesine hiçbir vatandaş artık izin vermemlidir.. Çünkü bu tür oyunlar direkt geleceğimizi vurmaktadır.. 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ARDAHANA BÖÖYÜÜÜK ATATÜRK HEYKELİ..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA