HARİKA MEKANLARLA YAZA MERHABA DEDİLER..

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yaksında hemşerilerimiz ortaya çıkardıkları harika mekanlarla yaza merhaba deiler.
Bu haber 2019-07-06 20:42:35 eklenmiş ve 1594 kez görüntülenmiştir.

HARİKA MEKANLARLA YAZA MERHABA DEDİLER..

İstanbul Avrupa ve Anadolu Yaksında hemşerilerimiz ortaya çıkardıkları harika mekanlarla yaza merhaba deiler.

 

ELMAS KUM PLAJI CENNETTEN BİR KÖŞE..

CHP Sarıyer Meclis Üyesi Mehmet Yıldızın Kardeşi adil Yıldızın işlettiği, işletmeciliğini ise bu alanda uzmanlığı ile öne çıkan genç iş adamlarımızdan aybı zamanda Sarıyer Ardahanlılar Y Derneği Yönetim Kurlu üyesi Gökhan Yıldızın yaptığı Rumeli Kavağındaki Elmas Kum Plajı gerek kaliteli kumu gerekse uygun fiyatıyla İstanbulluların çekim merkezi Adeta cennetten bir köşe..

 

MARTILARIN EFENDİSİ..

Limanda Balık işletmecilerinden Devriş Arslan boğazın eşsiz güzelliği ile çevrili eşsiz manzaraya sahip limanda balıkta sabahları onlarca martı kendisine misafir oluyor. Özellikle 9-11 saatleri arasında arslanı ziyarete gelen martılar kendisinin ortuduğu masya gelip adeta konuşuyorlar..  Haftanın ilk Limanda balıkta Arslan çoğu gün kendi eliyle mıları beslerken,  martıların efendisi ünvanı da fazlasıyla hak ediyor.

STK ve sivil toplum alanında etkinlikleri duyarlılıklarıyla öne çıkan Limanda Balık işletmecisi Devriş Arslan bir derneğimizin başkanı, federasyon, il-ilçe derneklerine üye ve yk üyelikleri ile öne çıkan bir isim. Sarıyer Ardahanlılar Derneğininde denetim kurulu başkanı olan Arslan, hem iş alanında hemde stk alanında toplumsal alanan, sivil topluma her alanda örnek bir insan. ASrslanı sadece insanlar değil martıların da çok sevdiğine tanıklık ederken bu kareleri sizlerle paylaşalım istedik.

 

HAFTANIN HER GÜNÜ DOĞAL ORTAMDA HEM TOPLABTI HEMDE KAHVALTINIZI YAPABİLECEĞİNİZ HARİKA MEKANLAR

 

İstanbul Anadolu Yaksaında Halim Et &Kahvaltı, Kig Way Cafe&Restaurant, Raifa Cafe&Restaurant, Beykoz Kuş Evi Avrupa Yakasında ise Kasap Gökhan  gibi mekanlar yaz aylarının en harika mekanları olarak iş görüşmeleri, firma ve arkadaş gurupları toplantıları, doğum günleri vb. sosyal etkinlikler için inanılmaz derecede güzel mekanlar olarak hizmet vermektedirler. Doğal organik ürün konseptiyle doğa ile iç içe binlerce metrekarelik alanlarıyla Halim Et &Kahvaltı polenezköyün o eşsiz havasında sizi haftanın her günü en uygun fiyatlarla sağlıklı bir ortamda doğal-organik ürünleriyle karşılarken, aynı konseptte Avrupa Yaksında Kasap Gökhan sizi karşılyor. Kin Way ve Raifa ise Boğazın eşsiz manzarasında benzer şekilde sizleri ağırlıyor..

 

BU HARİKULADE MEKANLARIN TÜMBÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 

 

HABERLERİN FOTO GALERİLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..  

 

ETİKETLER : HARİKA MEKANLARLA YAZA MERHABA DEDİLER..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA