AVŞAR GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE BEKARLIĞA VEDA ETDİ..

Beykoz Ak Parti YK Üyesi Yusuf Avşar, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın kıydığı nikahla, görkemli bir düğün töreniyle bekarlığa veda etdi.
Bu haber 2019-07-03 06:24:56 eklenmiş ve 1460 kez görüntülenmiştir.

AVŞAR GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE BEKARLIĞA VEDA ETDİ..

 

 

Beykoz Ak Parti YK Üyesi Yusuf Avşar, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın kıydığı nikahla, görkemli bir düğün töreniyle bekarlığa veda etdi.

 

Beykoz’da lüks bir düğün salonunda açık havda yemekli olarak  icra edilen düğün Kuran-i Kerim, ilahiler ve dualar okunarak başladı. 

 

DÜĞÜN HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..



Düğüne Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Ak Parti İlçe YK üyeleri, çeşitli siyasi partilerin temsilcileri, bölgemeizden köy, il, ilçe, federasyon, vakıf gibi birçok stk  dernek başkan ve yönetimleri, iş-stk dünyasından yoğun bir katılımın yanı sıra İstanbul Radfyo televizyon, internet gazetecileri derneği, yerel basın temsilcileri ve basın mensuplarından da yoğun  bir katılım oldu. İş adamı baba Mustafa SAvşar başta olmak üzere Avşar ailesi masalrı tek tek ziyaret edrek katılımcıları ve davetlileri en iyi şekilde karşıladılar..

 

Öğle saatlerinde başlayan düğün zaman ilerledikçe katılım giderek büyüdü. Beykoz Bld Bşk Aydının gelmesinin ardından nikah töreni geçildi. Aydın nikah törenini kıyarken, Beykoza ilk geldiklerinde tanıştıkları, tanıdıkları simaların başında Yusuf kardeşimiz gelmektedir, kısa bir selamlama konuşması yaptı ve genç çiftin nikahını kıyarak ömür boyu mutluluklar diledi.  Nikah töreninin ardından davetliler genç çifte takı ve hediyelerini takdim ederek ömür boyu mutluluklar dilediler..

 

AVŞAR, ALBAY KEREM AVŞARIN YEĞENİ..

 

Avşar ailesi bölgemizin önde gelen ailelerinden Yusuf Avşar’da bölgemizin yetiştirdiği en büyük değerlerden askeri dehalardan olan Albay Kerem Avşarın yeğeni.

 

Albay Kerem Avşar Refah Partisinin kurucuları arasında yer alan, Rahmetli Necmettin Erbakana askeri kanaat içinde en önemli desteği sunan totemci putçu tc zihniyetinin Müslümanlar ve Kürtler üzerinde geriletilmesinde ülkemizde ki en önemli siyasi aktörlerden biri olarak adını altın harflerle tarihe yazdıran bir isim oldu.

 

Rahmetli Erbakan, Avşar gibi insdanların mücadelesi olmasaydı, ne bugünkü ak parti doğabilirdi, ne de koyu bir diktatörlük olan totemci-putçu tc rejmi geriletilebilirdi. 

 

Günümüzde Kürtlerin yaşadığı en büyük sıkıntılardan, sorunlardan  biri Kürtler adına ortaya çıkarılan, çıkan dernek, federasyon yada partilerin marijinal örgütler ve yapılar tarafından, etki ajanları tarafından kuşatılmaları. Müslüman Kürt kesiminin dernek vb. yapılarda yer almayı bilmeyişleri gibi etkenler dernek ve partilerde Kürtlerin tam anlamıyla temsil edilmelerine darbe vurmaktadır..

 

Bu marijinal kuşatma ve abluka nedeniyle  Serhatlı Kürtler başta olmak üzere  Kürtlerin büyük çoğunluğu, Kerem Avşarı, Selahaddin Eyubiyi Ahmede Xaniyi, Ebu Muslim Horasaniyi.. Şeyh saidi, saidi nursiyi, seyi rızalrı tam olarak bilmemektedirler, milli-manevi değerlerinden kopuk büyük tarihlerini bilmeden yetişmektedirler.. Bu cehalet ve bilememe Kürtlerin parti ve görüşler üstü birlikte güç olmalrını da büyük bir darbe vurmaktadır. Son birkaç yıldır Kürtler ve stkları bu açığın farkına vararak marijinal yapılanmaların kendilerini esir almalarına yönelik ablukayı kırmayı ve stk alanını herkesi ve kesimi kapsayacak şekilde geliştirmeye başladılar..

 

DÜĞÜN HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 


ETİKETLER : AVŞAR GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜNLE BEKARLIĞA VEDA ETDİ..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA