UKÜ Iğdır’da Basın Ve Eğitimcilerle Buluştu

Iğdır Sevgi Yolundaki bir cafede verilen kahvaltılı sohbet toplantısına yerel ve ulusal medya temsilcileri ile rehber öğretmenler ve milli eğitimden eğitimciler katıldılar
Bu haber 2019-06-22 13:58:32 eklenmiş ve 1249 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü Iğdır’da milli eğitim kurum müdürleri, rehber öğretmenler ve yerel basın ile kahvaltıda bir araya geldi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Doğu Anadolu Bölge Müdürü Özge Burak Değer kahvaltıda yaptığı konuşmada: Üniversitemizin doğu Anadolu bölge ofisi olarak Zeynep hanımla birlikte 2010 yılından beri sizleri ziyaret etmekteyiz. Bugün bir arada olduğumuz için çok memnunuz. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

Iğdır Sevgi Yolundaki bir cafede verilen kahvaltılı sohbet toplantısına yerel ve ulusal medya temsilcileri ile rehber öğretmenler ve milli eğitimden eğitimciler katıldılar. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü Van ilimizde bulunmaktadır.  

Üniversite hakkında kısa bilgi:

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi 1997 yılından itibaren Lefkoşa da kuruldu. 109 farklı ülkeden gelen öğrencisiyle, renkli kampüs hayatı, yurt ve burs imkânları, çift diploma, tümleşik eğitim, çift ve yandal gibi programlarıyla öğrencilere fark yaratan en önemlisi akademik başarılarıyla adada en çok başarı kazanan üniversite konumundadır.

Kahvaltıdan Bir Kaç Kare:

 

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA