YILDIZ ve YILMAZ AİLELERİ SANCAKTEPEDE BULUŞTU..

İş adamlarımızdan Erdal yıldızın kardeşi, Rahmetli hocamız İrfan Yıldızın Kızı Günay Yıldız, Yılmaz Ailesindn Volkan Yılmazla hayatını birleştirdiler.
Bu haber 2019-06-18 08:32:50 eklenmiş ve 1188 kez görüntülenmiştir.

 

YILDIZ ve YILMAZ AİLELERİ SANCAKTEPEDE BULUŞTU..

 

İş adamlarımızdan Erdal yıldızın kardeşi, Rahmetli hocamız İrfan Yıldızın Kızı Günay Yıldız, Yılmaz Ailesindn Volkan Yılmazla hayatını birleştirdiler. Damat Volkan Yılmaz ulusal bir firmada üst düzey yönetici olduğunu da vurgulayalım..

 

Sancaktepe de lüks bir düğün salonunda yapılan düğün töreninde önce genç çiftin nikah töreni nikah memurue şahitlerle birlikte resmi olarak kıyıldı. Nikah töreninin ardından takı töreni başladı.

 

Yemekli yapılan düğün töreninde HDP Iğdır Milletvekil Habip Eksik, Sancaktepe siyasi partilerin ilçe başkan ve temsilcileri, meclis üyeleri, Ak Parti Bld. Başkan yrd. Ahmet Yılmaz, Hoçvan dernekler Federasyonu, Federasyona bağlı derneklein YK temsilcileri, iş dünyasından önemli simalarla, her iki ailenin bireyleri, akrabaları ve yakınları  katıldılar.

Yılmaz ve Yıldız ailelerinin düğünlerinin yapıldığı      saatlerde hasfta sonu birçok hemşerimizin düğünü vardı. Bunlardan biride Hoç-Fed Eski Başkanı    Latif Yılmazın abisnin düğünüydü..

 

HABER FOTO GALERİ..

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 RAHMETLİ İRFAN YILDIZ YERİ DOLDURULSAMAZ AYDIN BİR KANAAT ÖNDERİYDİ..

 

Sarıyerde Ardhan iş dünyası dendindiğnde yıldız ailesinin önemli bir olu ve misyonu var. Turizm, hizmet, gı sektöründe ok alanda öncü bir isim Erdal Yıldız. Aileden ilk toplu taşıma işlerine giren hale     n aynı sektörde faaliyet gösteren dede yıldız. Sarıyer iş dünyası bakımndan hemşeri camiamız açısından öncü insanlar olark öne çıkmaktadırlar.

 

Sarıyerde hemşeri camiamızın dernekleşmesinde, birbiriyle buluşmasında önemli bir aktör olan, Serhadın, Ardahanın 60-70’li yıllarda oratya çıkardığı önemli değerlerden, ilk öğretmenlerden birri rahmetli İrfan Yıldızdı. Kars Arpaçay başta olmak üzere birçok yerde öğretmenlik yapan ardından İstanbul Sarıyerde Öğretmenlik yapan ve emekli olan, 1999 yılında hakın rahmetine kavuşan bir hemşerimiz İrfan Yıldız. Yaşamı boyunca hemşerilerimizin birlik-bütünlük içinde güçlenmeleri, lobioluşturmaları için çalıştı. STK ve sivil toplum alanında yoğun emekleri oldu..

 

HABER FOTO GALERİ..

 

ETİKETLER : YILDIZ ve YILMAZ AİLELERİ SANCAKTEPEDE BULUŞTU..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA