DEMİRİN NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ HEP BİRLİKTE KESTİLER..

Bölge iş-stk dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Hakkı Demir’in kızı Meryem Demir, Ağrılı İnşaat sektöründe iş adamı Sadık Hazar ile nişanlandılar.
Bu haber 2019-06-10 09:58:25 eklenmiş ve 1641 kez görüntülenmiştir.

DEMİRİN NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ HEP BİRLİKTE KESTİLER..

 

Bölge iş-stk dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Hakkı Demir’in kızı Meryem Demir, Ağrılı İnşaat sektöründe iş adamı Sadık Hazar ile  nişanlandılar.

 

Çekmeköyde lüks bir düğün salonunda gerçekleşen nikah töreninde nikah yüzüğünü Çekmüder (Çekmeköy İş Adamları ve Mütaahitler Derneği ) Başkan, YK üyeleri, Demir ve Hazar Ailesinin temsilcileriyle birlikte kestiler..

 

Nişan töreninde kısa bir konuşma yapan  Meryem Demirin Babası Hakkı Demir, genç çifte ömürboyu mutluluklar diledi. Vatana millette hayırlı evlatlar yetişmerlerini, ömür boyu beraber ve mutlu olmalarını, ömür boyu acıyı-kederi ve mutluluğu birlikte paylaşmalrını, hayatı her alanda birlikte göğüslemelerini  dilediler..

 

Demir ve Hazar ailesi ile birlikte nişan yüzüğü törenine katılan Çekmüder ve  Protokol davetlileride tek tek mikrofonu alarak herkesi selamladılar, genç çifte ömürboyu mutluluklar dilediler..

 

Ağrılı ve Ardahanlıları akraba yapan düğüne yoğun bir katılım oldu. Nişan törenine iş-stk, siyaset dünyasından, genç çiftin akrabalrından yoğun bir katılım olurken, yoğun bir sanatçı gurubu da sahne aldı. 7’den 70’şe herkes halaya durdu. Adet olduğu üzere davetliler takı ve hediye takdiminde bulunup genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler. Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Alaattin Kılıç dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Hakkı Demir Kimdir, 1960 Ardahan doğumlu, 80’lı yıllardan beri iş ve siyaset dünyası içinde. 1989 dan beri Doğruyol ve Demokrat parti çizgisinde siyaset yapmaktaıdr. Bulunduğu partinin Demokrat Partinin İl, ilçe, teşkillarında da çeşitli kademelrde görev yapan Demir. Hala Partinin İstanbul il başkanı görevini yürütmektedir.. Bölgemizin birçok stksına da federasyon, il, ilçe köy derneklerine de üye olan Demir, aynı zamanda Çekmüder!in YK üyesi..

İnşaat, Gıda, mobilya, eğitim sektöründe iş yapan DEMİR, eski adaı aşama olan yeni adı fen bilimleriolan dershanelerinde sahibi ve işeltmecisi. Demir bölgemizi ilgilendiren etkinliklerde de   öne çıkan bir solarak hemşeri camiamızın yakından tanıdığı bir isim..

 

Haberin foto galerisi

 

Haberin foto galerisi

 

ETİKETLER : DEMİRİN NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ HEP BİRLİKTE KESTİLER..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA