PİKNİK ŞÖLENLERİNE GÜRSEL TEKİN İZDİHAMI DAMGA VURDU..

Mübarek Ramazan Bayramını Kutladığımız bu günlerde Sutangazi Kent Ormanlarında Ardahan dernekleri, değişik illerden birçok derneğin pikniği vardı.Piknik şölenlerine Gürsel Tekin İzdihamı, Gürsel Tekin sevgisi damga vurdu..
Bu haber 2019-06-07 10:46:38 eklenmiş ve 1088 kez görüntülenmiştir.

PİKNİK ŞÖLENLERİNE GÜRSEL TEKİN İZDİHAMI DAMGA VURDU..

 

Mübarek Ramazan Bayramını Kutladığımız bu günlerde  Sutangazi Kent Ormanlarında Ardahan dernekleri, değişik illerden birçok derneğin  pikniği vardı.Piknik şölenlerine Gürsel Tekin İzdihamı, Gürsel Tekin sevgisi damga vurdu..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Dernek pikniklerinde yılda bir kezde olsa aynı köy, il-ilçeden insanlar bir araya gelip hem hasret gideriyoar, hemde gönüllenlerince eğieniyorlar. Bu hafta yapılan pikniklerde Metropolun öğütücü dişlilerinde birbirinden uzak kalan buluşamayan binlerce hemşerimiz piknikte buluşarak hem hasret giderdiler, hem de bayramlaştılar, hemde gönüllerince eğlendiler..

 

Senemoğlu, Morofka gibi derneklerimizin de Sultangazi Kent Ormanlarında icra ettikleri Piknik şölenlerine Öğle saatlerinde CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin geldi. Tekine karşı yoğun bir ilgi, sevgi seli oluştuğu gibi, hemşerilerimiz başta olmak üzere piknik alanı Tekin’le birlikte hatıra fotoğrafı çekmek için yarışa girdiler..

 

Piknik alanıda Tekin neredeyse tüm masaları tek tek gezerken, Tekin’i görenlerin ilk sözü her şey iyi olacak yönündeki, halkın çıkışı, Tekine yoğun ilgi ve sevgi seli pikniğe damgasını vurdu.

 

TEKİN, İSTANBUL SEÇİMİNE YAPILAN MÜDAHALE SEÇİM SİSTEMİNE ve TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE YAPIALN BÜYÜK BİR DARBEDİR..

 

Vatandaşların yoğun ilgisi, adeta bir basın ordusunun da piknik alanında oluşu  ve vatandaşların, İmamaoğlu zaten kazanmıştı neden seçimi, yenilyorlar yönlü sorulara cevap verem tekin, İstanbul seçiminin yenilnme oyunları Türkiye demokrasisine yapılan büyük bir darbedir.  Türkiyede az çok işleyen bir seçim sistemi vardı. Bu seçimin yenilenmesi seçim sistemini ortadan kaldırmak ve itibarsızlaştırmak Türkiye demokrasisine, seçim sistemine  yapılan büyük bir darbedir, büyük bir saldırıdır. İnanıyoruzki İstanbul halkı demokrasimize yapılan bu saldırıyı daha güçlü bir karşı duruşla def edecektir dediler..

 

Tekin, bu seçimin yenilenmesinin hukuki hiçbir alt yapısı olmadığı gibi AKP şu anda seçim kurullarında görev yapan kamu yöneticilerinin siciline bakarak ak partili olmayanları görev vermemektedir. Ama istanbul halkı oynanan bu seçim oyununu, oynanan bu darbe oyununu net olarak görmektedir. Ve gittiğimiz her yerde parti ayırımı yapmadan halk bu gerçeği ifade etmektedir dediler.

 

HALK, İSTANBUL SEÇİMİ BİZİM İÇİN BİR DEMOKRASİ RERANDUMUDUR..

 

Tekinin konuşmasını sık-sık herşey iyi olacak sözü ile destekleyen halk, bu sefer İmamoğlunu % 60-70 le getireceklerini mevcut İstanbul seçiminin bir demokrasi referandumu olduğuınu, akp nin seçim sitemine ve Türkiuye demokrasisine darbe yapmasını engelletyeceklerini akpnin dasrbesini boşa çıkaracaklarını belirttiler.. 

 

AK PARTİ TEMSİLCİLERİNE İLGİ CILIZ KALDI..

 

Sultangazi 31 Mart yerel seçimleri Serhat nüfusu açısından tam bir dönüm noktası oldu. Kürt kökenli adayalara karşı gelişen ırkçı atmosfer, Kürt kökenli adayların adının dahi ırkçı hezeyanalrla geri çekildiği iddiaları.. seçimin ardından telafi edilir beklentisi yerel yönetimde karşılığını bulmadığı gibi Kars-Ardahan, serhat bölgesi adına bir çöpçü başı bile ak partiden atanmadı. Oradaki mevcut serhat derneklerinin  birlik ruhundan uzak olmaları da, CHP'nin Ardahanlı adayına halkın beklediği desteğln eçıkmaması hem ak partiye hemde mevcut dernek yapılanmasına antipatiyi de beraberinde getirdi. Bu gelişmeler CHP'ye yönelmeyi kaçınılmaz kıldı..

 

Tekin’in piknik alanını salladığını, halkın yoğun ilgisine karşın  Ak parti temsilcileride Tekinin ardından piknik alanına gelmeleri varlıkları yoklukları anlamında fazla birley ifade etmedi. Bir derneğin etkinliğine katılan Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca ve Sultangazi Belediye başkanı kısa birer konuşma ile halkı selamladılar. 23 haziran için destek istediler.Tekin bütün piknik alanında yoğun bir ilgi sevgi seli ve izdiham düzeyinde karşılanırken  ak partililere ilgi cılız kaldı..

Tekin, hemşerilerimzle bol bol halaya durdu,  bol, bol halay çekti, izdihamla karşılandı, izdihamla uğurlandı..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

 

ETİKETLER : PİKNİK ŞÖLENLERİNE GÜRSEL TEKİN İZDİHAMI DAMGA VURDU..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA