MOROFKALILAR PİKNİKTE BULUŞTULAR..

Ardahan Meşedibi (Morofka) kültür ve dayanışma derneği geleneksel hale getirdiği Piknik şölenini bu yıl Sultangazi Kent ormanlarında Bayramın . 3 günü icra etdi.
Bu haber 2019-06-07 09:53:25 eklenmiş ve 879 kez görüntülenmiştir.

 

MOROFKALILAR PİKNİKTE BULUŞTULAR..

 

Ardahan Meşedibi (Morofka) kültür ve dayanışma derneği geleneksel hale getirdiği Piknik şölenini bu yıl Sultangazi Kent ormanlarında Bayramın . 3 günü icra etdi.

 

Piknik Şölenine halktan, üyelerden yoğun bir  katılım olduğu gibi Ardahan, Hoçvan federasyonlarından, il, ilçe, köy dernek başkan ve yönetimlerinden de pikniğe yoğun bir katılım oldu.

 

DERNEK BAŞKANI DÜĞMECİ ve KURUCU BAŞKAN AKTÜRK HALKA HİTAP ETTİLER..

 

Siyasi parti temsilcilerinin de sık sık ziyaret ettiği morofka derneği  başkanı Özcan düğmeci ve yk üyeleri hep birlikte sahneye çıkarak yoğun katılımdan halka üyelere teşekkür ettiler.

 

Düğmeci ve Derneğin Kurucu başkanı Şerafettin  Aktürk kısa birer selamla konuşması yaparak katılımcılara teşkkür ettiler. 

 

DÜĞMECİ STK’LAR SİYASET ÜSTÜDÜR..

 Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Özcan Meşedibi dahil, gülümseyen insanlar, ağaç, açık hava ve yiyecek

Pikniğin bitiminde halkı selama konuşması yapmak için YK üyeleri ile birlikte sahneye çıkan Dernek Başkanı Özcan  Düğmeci, tüm katılımcılara teşkkür etdi. STK’ların siyaset üstü kurumlar olduğunu ifade ettiler. 

 

Düğmeci,  etkinliklerine katılan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Derneğimizin etkinliğine çeşitli siyasi poarti temsilcileri hemşerilerimiz ziyaret ettiler. Bir stk olarak bizler ancak halkımızın hizmetindeyiz.  Halkımızın, üyemizin siyasi tercihlerine, teveccühlerine asla karışmayız. Saygı duyarız. STK’lar siyaset üstü kurumlardır. Taraf olma şansları yoktur dediler..

 

AKTÜRK, SİZİ RUHUMUZLA SEVİYORUZ..

 

Derneğin kurucu başkanı Aktürk, 20 yıl önce bu derneği kurduklarını, akrabalar olarak Morofka halkını, ruhu ile svdiklerini, akıl unutur, kalp ölür, ama ruh ölmez, bundan dolayı sizleri ruhumuzla seviyoruz dediler.

 

SİYASİ PARTİLERDEN VEKİLLERDEN PİKNİĞE YOĞUN İLGİ..

 

Piknik şölenlerine Öğle saatlerinde CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin geldi. Tekin yoğun bir sevgi seli ile karşılanırken, Tekin tek tek masaları dolaşarak yaşlıların elini öptü, gönlünü aldı, halk Tekinle birlikte fotoğraf çekme yarışına girdi.

 

Teknin alandan ayrılmasının ardından Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Sultan Gazi Belediye Başkanı, Av. Abdurrahman Dursun geldi. Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca ve Sultangazi Belediye başkanı Dursun, kısa birer konuşma ile halkı selamladılar. 23 haziran için destek istediler.

 

Ardahan bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, Eyyüp Kaymakamı gibi birçok insan da tebrik mesajlarıyla Morofkalıların bayramını kutladılar.

 

Ardahan Federasyon, İl, İlçe derneklerinden Selvi Zengin Gezer, Şiyar Redur, birçok il, ilçe, köy  derneğinin başkan ve YK üyeleri yoğun bir stk temsilcisi akını olduğu piknik şölenlerinde  Halk Müziği sanatçısı Gürhan Yıldız, Ozan Yakup Yazıcı  ve diğer sanatçılar piknik şölenninde tam bir müzik ziyafet çektiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ.. 

 

 

DÜĞMECİ VE YK ÜYELERİ TEŞEKKÜR ETTİLER..

 

Orahan Atalay başta olmak üzere, Öztürk Yılmaz gibi  birçok vekilinde arayarak tebrik ettiği Özcan Düğmeci Ve YK Üyeleri, Efendi polat, Esat Polat, Kerem Çelik, Erhan Akyürek, Aytekin Dark, Cemal Demirci, Osman Özyürk, Mehmet Dağlı, İdris Kara, Bayram Polat, Adil Yılmaz, Bülent Kamacı, Yüksel Demirci, Mehmet Kaya, Savaş Kaya, Saim Sarıtaş, Yavuz Çelik, Cemal Mavzer düzenledikleri geleneksel piknik şölenlerine katılan siyasi parti, stk, dernek, basın mensubu  herkesi ve Morofka halkına teşekürlerini sundular..

 

ETİKETLER : MOROFKALILAR PİKNİKTE BULUŞTULAR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA