PANİG’LİLER 9 HAZİRANDA PİKNİKTE BULUŞUYOR..

Bölgemizin en ciddi, STK (Sivil Toplum Örgütü) larından biri olan Tunçoluk (Pan-Nıg) Derneğinin yılda birkez yapılan geleneksel Piknik Şöleni bu yıl yine 9 Haziranda Beykoz Kaymak Donduranda yapılacak.
Bu haber 2019-06-04 17:15:31 eklenmiş ve 927 kez görüntülenmiştir.

PANİG’LİLER  9 HAZİRANDA PİKNİKTE BULUŞUYOR..

 

Bölgemizin en ciddi, STK (Sivil Toplum Örgütü) larından biri olan Tunçoluk (Pan-Nıg)  Derneğinin yılda birkez yapılan geleneksel Piknik Şöleni bu yıl yine  9 Haziranda Beykoz Kaymak Donduranda yapılacak.

 

Ardahan, Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoç-Fed) üyesi, İstanbul Anadolu yakasında adeta Serhat Bölgesinin BELEDİYESİ,  düğün, cenaze, taziye yemekleri vatandaş ihtiyaç duyduğunda orada bitiveren, ilk defa bu yakada derneklerine araç alabilen, derneklerine arsa alabilen, yönetim, denetim, katılım ayaklarıyla en ciddi stk, en ciddi derneklerden biri Pa-Nıg (Kütçe El-Ayak) Tunçoluk Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği..

 

Derneğin yaptığı pikniğe üye,delege, Pa-Nıg halkı, Kars, Ardahanlılardan yoğun bnir katılım olurken,  Hoç-Fed ve bağlı derneklerin yanı sıra federasyonlardan il, ilçe, köy derneklerine STK’lardan da yoğun bir katılım olmaktaddır.

 

BELEDİYE BAŞKANI PİKNİĞE DAVET EDİLMEDİ..

 

Dernek gelenek haline getirdiği gibi siyasi parti ve parti temsilcilerini davet etmiyor.. Beykoz Belediyesi ise Yücel Çelikbilek döneminde 3-4 yıl boyunca Ardahan il derneğinin, 2, 5 yıl boyunca da Panig derneğinin randevu talebine cevap vermemiş Beykozda Serhat dernekçiliği ablukaya alınarak bitirilmeye çalışılmıştı.  Ciddi STK olayınından rahatsız olan çetler ise derneğin arabasını yakarak kundaklamışlardı. Bütün bu engellere  rağmen  Panig halkı derneklerine daha fazla sahip çıkarak derneği en istikrarlı büyüyen derneklerden biri yaptılar. Dernek ihtiyacı olan her vatandaşın yardımına din,dil, ırk ayırımı yapmadan elinden geleni yapan bir stk olarak öne çıktı..

 

Özetle randevu taleplerine cevap verilmemesi nedeniylede hiçbir etkinliklerine  Çelikbileki davet etmeişlerdi.  Aydın için ise STK’lara yakalşımıyla ilgili bir şey söylemek için erken. Ama randecu taleplerine geri dönüş yapılmadığı için davet edilmediği bilgisini aldık.

 

Usulen Belediye başkanları siyaset üstü tutulduğundan bütün ciddi dernekler belediye başkanllarını etkinliklerine davet ederler. Yeni Seçilen Beykoz belediye başkanı Murat Aydın’a da  seçildikten kısa bir süre sonra randevu talepleri olan derneğin randevu talebine cevap verilmemesi nedeniyle Aydın da davet edilmedi.

 

 HABERİN FOTOGRAFLARI TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : PANİG’LİLER 9 HAZİRANDA PİKNİKTE BULUŞUYOR..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA