MAVZERLERDEN DEV AÇILIŞ..

90’lı yıllardan beri Gıda ve İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren Mavzerler, Mavzer Toplu Tüketim Alış-Veriş Merkezinin 2.sini Esenyurt Yeşilkent Mahallesinde açtılar..
Bu haber 2019-06-02 07:38:47 eklenmiş ve 2011 kez görüntülenmiştir.

MAVZERLERDEN DEV AÇILIŞ..

 

90’lı yıllardan beri Gıda ve İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren Mavzerler, Mavzer Toplu Tüketim Alış-Veriş Merkezinin 2.sini Esenyurt Yeşilkent Mahallesinde açtılar..

 

Devasa bir Gökdelen olan Esenyurt  Live binasının giriş katında depo bölümleriyle birlikte 3000 m2 alanı bulan Mavzer Toplu Tüketim mağazasnın açılışı Mayıs Ayının son gününde yapıldı.

 

Açılışa gıda, inşaat, turizm-hizmet, tekstil ve diğer birçok sektörden yüzlerce iş adamı, Hoç-Fed başta olmak üzere birçok federasyon ve dernekte katıldılar.

 

Türkiye’nin sayılı tüm markalrının Gıda, Tekel, Et ve Süt Ürünleri, Temizlik ürünleri, alkolsuz tüm içecekler, yağ, zeytin, bal gıda alanında akla gelebilecek bütün ürünlerin bulunduğu MavzeToplu Tüketim mağazasına da uygun fiyat konsepti nedeniyle açılışta ve açılıştan sonra da yoğun bir akın oldu..

 

Parekende satışın bazı ürünlerde olduğu, genel analmda ie toptan satış konseptinin geçerli olduğu mağazada yerli ürün ve markalara öncelik verilirken, kullanılan alışveriş arabaları ise adeta fabrikalrda palet taşıyan makinaları andırmakta..

 

Yüzlerce kiloluk  yük taşıyan son model alış veriş arabalarıyla insanlar toplu bir şekilde ev, işyeri, firma, restaurantlar, marketler, özel-yada tüzel kişilikler toptan alış verişle en uygun fiyatlarla her tür gıda ihtiyaçlarını çok uygun fiyatlarla giderbilmektedirler..

 

Mavzer Toplu Tüketim Mağazasının 1. Esenyurt Kıraçta 1990’lı yıllarda hayata geçirilmişti, 2. Şubesi ise bu yıl Mayıs ayında hayata geçirilirken, açılış kurdelesini de Yakup Mavzer, Eşi Kıyafet Mavzer,  Ali Rıza Mavzerle birlikte federasyon, dernek başkanları, özel firma temsilcileriyle bazı müşteriler birlikte kestiler. Açılıştan öncede Kurban kesildi hep birlikte dualar edildi. Yine dualar eşliğinde açılış gerçekleşti..

 

İŞ DÜNYAMIZ NİSAN –MAYIS AYINDA 4 BÜYÜK YATRIRIMA İMZA ATTILAR..

 Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, Turgay Zorba dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Serhat iş Dünyası kriz-mriz dinlemiyor. Nisan –Mayıs Ayında trilyonluk yatırımlara imza attıkları gibi, yüzlerce insanı da istihdam etmeye başladfılar..

 

Mavzer Toplu Tüeketim Mağazası ile birlikte İstanbul geneline son bir iki ayda hemşerilerimiz turizm-hizmet sektörüne, gıda sektöründe  önemli milyonluk dev yatırımlara imza attılar..

 

İstanbul Anadolu Yakasunda Halim Et& Kahvaltı Polenezköyde, King Way Cofe Anadolu Hisarında milyonluk yatırımlar olarak öne çıkarken;

 

İstanbul Avrupa Yakasında ise,  Kasap Gökhan Habiplerde, Mavzer Toplu Tüketim 2. Şb ise Esenyurtta hayata geçirildi.

 

İş adamı kimliğinin yanı sıra STK’larda aldığı görevlerle de öne çıkan Mavzer Ailesinin açılışına STK’lartdan da yoğun bir katılım oldu.

 

MAVZERLER TOPLU TÜKETİM TIKLAYINIZ..

 

 

 

STK’LAR,  TÜRKİYE’NİN YÖNETİLEMEME ve DEMOKRASİ SORUNU VAR..

 

STK’lar sadece turizm potansiyli göz önüne alındığında Türkiye yılda yarım milyar, bir milyar Turisti  çekecek boyutta bir ülke.. Türkiye insanlığın bütün medeniyetlerinin üstünde yer aldığı geostratejik bir ülke.  Dünya enerji koridirunun üstünde  bir ülke. Girişimcilik ruhunun, girişimci insan potansiyelinin  dünyada en yoğun olduğu ülke. Türkiyenin ana sorunu yönetilememe ve demokrasi sorunudur sistem sürekli hırsız, soyguncu  ve ihanetçi üretiyor, Türkiyenin kaynakları zenginlikleri küresel soyguncu çetelerin firmaların kasalarına akıyor, askeri darbeler, ekonomik klriz oyunları ile bir gecede 300-400-500 milyarın götürüldüğü büyük bir ihanet sarmalı.. bu kısır döngü aşılırsa Türkiye dünyanın en zengin ülkesi, vatandaşta dünyanın en zengin vatandaşı olacaktır dediler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

HABERİN FOTO GALERİSİ..

ETİKETLER : MAVZERLERDEN DEV AÇILIŞ..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA