ÖZTÜRK’Ü BİNLER UĞURLADI..

Mayıs Ay’ın son haftasına girilirken, Saffet Balıkçılık Firmasının sahibi Saffet Yılmaz, yine iş stk-dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Güven Yılmaz’ın yeğenleri Murat Öztürk geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kayb etmişti.
Bu haber 2019-06-02 07:36:17 eklenmiş ve 2377 kez görüntülenmiştir.

ÖZTÜRK’Ü BİNLER UĞURLADI..

 

Mayıs Ay’ın son haftasına girilirken, Saffet Balıkçılık Firmasının sahibi Saffet Yılmaz, yine iş stk-dünyamızın önde gelen temsilcilerinden Güven Yılmaz’ın yeğenleri Murat Öztürk geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kayb etmişti. Öztürk Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Türkan Yılmazında yakın akrabasıydı.. Elim Trafik kazası iş-stk dünyamızı üzüntüye boğdu.

 

Elim Trafik Kazası sonucu hayatını kayb eden Murat Öztürkün Cenazesine İstanbul, Ankara, İzmir, Bursadan, Kars-Ardahandan binlerce insan katılarak  hakın rahmetine kavuşan hemşerimizi son yolculuğunda binlerce insan birlikte uğurladı. Öztürkün vefatı dolayısıyla iş adamlarımızdan Saffet Yılmaz, Güven Yılmaz ve Hoç-Fed başkanı Türkan Yılmaz’da kaza haberinin ardından bölgeye hareket etmişlerdi. Bayramı da memelekette geçirecekleri bilgisini de aldık..

 

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kars-Ardahandan binlerce hemşerimizin katılımıyla öztürk son yolculuğuna uğurlanırken, binlerce hemşerimiz başsağlığı dileklerini ilettiler..

 

 

YILMAZ TEŞKKÜR ETDİ..

 

Güven Yılmaz yılmaz ailesinin son 3-4 ayda yaşadığı acılardan dolayı kendilerini yalnız bırakmayan hemşeri camiamıza teşkkür etdi..

Güven Yılmaz, “ailenin yaşadığı Üzüntü ve acımız dinmeden yeni bir acıyla yüreğimiz dağlandı üç aylık zaman dilimi içinde ailemizden dördüncü bir kayıp yaşadık sevgili Yeğenim Murat Kars’tan Merdinig dönüşünde clavuz yakınlarında elim bir trafik kazasında yaşamını yitirdi bayram arifesinde ailemizi sevenlerini acı bir yasa boğdu haber gelir gelmez çoğunluk İstanbul ve Ankara’da oturanların yanısıra İzmir Manisa ve değişik il ilçelerden tüm aile bireyleri cenazeye yetişip son görevlerini yapmak için seferber oldu acı çok büyüktü Murat gerçekten çok mütevazı çalışkan sosyal yurtsever insan sevgisi dolu bir yüreğe sahipti Merdinig çoban köyüne vardığımız Çarşamba günü tüm sevenleri oradaydı yoğun kalabalık bir kitle toplanmıştı hem sevgili Murat’ın kendi iyi kişiliğine olan sevgi hemde Xoçwan ve merdinigin çok değerli ailelerine mensup oluşu yaşanan acı gerçekten çok büyüktü feryatlar yeri göğü inletti böylesi bir acıyı kimse yaşamasın duam ve yürekten temennim dileğim o bu acı haberi duyan gelebilme imkanı olan gelememe imkanı fırsatı olmayan çok değerli arkadaş dost çevremi sosyal medya telefon aracılığı ulaşan arayıpta konuşma fırsatı olmayan acılarımıza ortak olan tüm değerli arladaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum iyiki varsınız bayramınızıda sevgiyle kutluyor sağlık ve mutlu bir gelecek diliyorum cejna we pirozbe bıminin xaşye slametyeda”.

 

 

Kaza Nasıl Meydana Gelmişti..

 

Kars'tan Göleye giderken, hakimiyeti kayb olan kamyonetin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü M.Ö, hayatını kaybetmişti. Kaza, Kars-Mezra-Ardahan yolunun 14. kilometresinde meydana gelmişti, aldığımız  bilgiye göre M.Ö. idaresindeki 75 AG 261 plakalı kamyonet, Kars'tan Ardahan istikametine seyir halindeyken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole devrildi. Kazada kamyonet sürücüsü M.Ö. araçta sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu jandarma ve 112'ye bildirdi.

 

Olay yerine gelen jandarma güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri yaptıkları incelemede sürücünün hayatını kaybettiğini,  Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kamyonet sürücüsünün cenazesi  Harakani Devlet Hastanesine kaldırılmıştı, otopsinin ardından  Ardahan'ın Göle İlçesine bağlı Çoban Köyde toprağa verilmişti.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

ETİKETLER : ÖZTÜRK’Ü BİNLER UĞURLADI..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA