YILDIZ, KESKİN ONURUNA İFTAR VERDİ..

Serhat bölgesinin önde gelen iş adamlarından Özcan Yıldız Şişli Belediye Başkanı Hemşerimiz Muammer Keskin onuruna iftar verdi..
Bu haber 2019-05-31 20:16:04 eklenmiş ve 1373 kez görüntülenmiştir.

YILDIZ,  KESKİN ONURUNA İFTAR VERDİ..

 

Serhat bölgesinin önde gelen iş adamlarından Özcan Yıldız Şişli Belediye Başkanı Hemşerimiz Muammer Keskin onuruna iftar verdi.. İftara Serhat bölgesi iş dünyasının beyinlerinden ağır sanayi sektörüne, iş-stk dünyamızın lobileşemesinde önemli misyonları olan  kurucu kadrolarından  Süreyya Çinik, Veysel Çamlı, Ahmet Keske, Cemal Avcı, Mali Müşavir Abdullah Adıman, Gülsen Ekinci, Aytekin Ağbulak, Sebahat Kaya,  Hüsnü Bediroğlu, Merhmet Sacu; Bülent Aras,, Şinasi Aladağlı, Yavuz Polatoğlu, Turgay Zorba, Bişar Şirin.. Yüzden fazla sanayi sektöründen gıda sektörüne, bilişim sektöründen inşaat sektörüne iş adamlarımız iftarda birbiriyle buluştular..

 

Bölge STK ve İş Dünyamızın birbiryiyle buluşmasında büyük emekleri olan, sürekli lobi faaliyetleriyle öne çıkan Özcan Yıldızın Kardeşi Erdal  Yıldızın işlettiği Merih  Pastahanelerinin Şişli- Bomanti deki merkez şubesinde verilen iftar yemeğine İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, önceki dönemlerde vekillik yapmış bir çok hemeşerimiz, birçok ünlü simada katıldı. Etkinliği Doğu Medya başta olmak üzere ulusal ve yerel basında takip etdi.

 

KESKİN, ASIL BAYRAMI 23 HAZİRANDA KUTLAYACAĞIZ..

 Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Kemal Tastan, Ozcan Yildiz ve Necdet Gökdemir dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Özcan Yıdızın  verdiği iftarda Serhat-Kafkasların hem beyin gücünü, hem iş gücünü, hemde basınını aynı masa etrafında hemşerimiz Muammer Keskin onuruna birbiriyle buluştururken, iftar  programında kısa bir konuşma yapan Şişli Belediye Başkanı Keskin, yaklaşmakta olan bayramı kutladı, asıl bayramı 23 Haziranda kutlayacağız, hemşerilerimizin partilerüstüdayanışması olgusunu, ortaya koyduğunuz birlikteliği takdir ediyoruz, hepinize teşekkür ediyorum dedi..

 

TEKİN, SAĞLAM İŞLEYEN BİR SEÇİM AYAĞI VARDI ONUDA KIRDILAR.. ..

 

Milletvekili hemşerimiz Gürsel  Tekin, Türkiye’de demokratik anlamda sağlam işleyen bir seçim ayağı vardı,  iyi kötü seçim yapılabiliyordu. Ak Parti artık halkı kandırmada zorlandığını görünce bu ayağıda kırmaya başladı. 16 milyonluk İstanbulu kandırma, kullanma senaryolarına girişti. İmamaoğlu büyük bir farkla İstanbulu yeniden alacaktır. AKP oyun yapmaya devam ederse ülkemiz büyük çatışma ve sıkıntıları yaşayacaktır. ülkemizi büyük sıkıntılara gebedir. Karanlık çok karanlık bir dönemden geçiyoruz.. Burada gördüğümüz fotoğraf artık iş-stk  dünyamızın, toplumsal tüm kesimlerin  tamamen ak partiden  koptuğunun en net örneklerinden birini ortaya koymaktadır..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

Özcan Yıldız Kimdir, Bir aralar İstanbul Beyoğlunda, Beyoğlu Caddelerinde onbinler değil, yüzbinler de  değil, en az 300-500 bin insanı, yarım milyon insanı  birbirleriyle buluşturan İstanbulu, Beyoğlunu yerli-yabancı Türizmin çekim merkezi haline getiren Yıldız Kardeşler den Özcan Yıldız, İstanbulun turizm sektöründe Beyoğlundaki aktiviteleri ile  çığır açan, bu genç girişimciler kimdir diye tüm Türkiyenin merakla izlediği  Erdal Yıldızın abisi.Erdal Yıldızın başlattığı bu turizm hamlesi ak parti müdahalesi ile bitirilmişti, Beyoğlu esnafının büyük çoğunluğu iflas ederek turizm-hizmet sektöründen çekilmişlerdi..

 

Özcan Yıldız, gıda, yemek, inşaat sektöründe Şişli vb. bölgelerde uzun yıllardır hizmet veren bir iş adamı kimliğinin yanı sıra, Yıldız Kardeşler Irak Kürdistanından İstanbula gıda-inşaat sektöründe, giyim sektöründe önemli misyonları olan hemşerilerimiz olarak öne çıkmaktadırlar. Yurtiçinde ve dışında yüzlerce hemşerimizi istihdam eden, ülkemize önemli miktarlarda döviz girdisi sağlayan, ülke ekonomisine önemli katkıları olan Yıldızlar; komşu ülke coğrafayasında özellikle dış cephe giyindirmede inşaat alanında da Türkiyenin en büyük firmalrından biri  olan Yıldız-Gıda-İnşaat LTD ŞTİ Firmasının da sahipleri.. Yıldız İş Adamları dernekleri başta olmak üzere bir çok dernekte de yk üyelikleri,nin yanı sıra bir çok derneğimizin üyesi. Kardeşi Erdel Yıldız ise Yabancı Sermayenin Türkiyeye çekilmesinde önemli bir misyonu olan bir iş adamı.. 

 

 

İŞ DÜNYAMIZDAN STRATEJİK HAMLE..

 

SERHAT-KAFKAS İŞ ADAMLARI KOMİSYONU KURMA KARARI ALINDI..

 

İftar Yemeğinin ardından Kaisiad Kurucu Kadrosuyla bir araya gelen bazı iş adamları Serhat ve kafkasya coğrafyasında çeşitli sektörlerde iş yapan devasa bir iş gücünün, iş dünyasının olduğunu  bu devasa gücün Türkiye ve Türkiye dışındaki komşu coğrafya ve ülkelerde birbiriyle iletişimde sorun yaşadığını, buna cevap veren bir kurumsal yapının olmadığını bu anlamda bu açığın kapatılması yönünde harekete geçmek istediklerini belirttiler.

 

Bu komisyonun kurulması görevini ise Sanayici İş Adamı Cemal Avcı, Özcan Yıldız ve Veysel Çamlı’ya verdiler.. Avcı, gerek bölgede gerekse komşu ülke coğrafya iş dünyasından yoğun talep ve istek alıyoruz, bu anlamda en kısa zamanda bu açığı kapatmak için harekete geçeceğiz dediler..

 

Bu konuyla ilgili ilk toplantı bayramdan sonra yapılması kararı alındı.. Bu kararla birlikte serhat-kafkasya bölgesi iş dünyasına yönelik büyük bir açığın kapatılmasınında çok önemli bir stratejik adımı atılmış oldu. Kaisiad kurucu kadroları bu oluşuma desteklerini ve katkılarını sunacaklarını, bu oluşumun Kars-Ardahan, Ağrı, Iğdır, Artvin ve Kafkas komşu ülkelrini kapsayacak şekilde çalışamların yapıldığını alt yapının hazırlandığını ifade ettiler..  Bu alt yapı hazırlanmasında önemli bir mesafe kd eden Avcı ve Yıdıza teşkkür ettiler..

 

ETİKETLER : YILDIZ KESKİN ONURUNA İFTAR VERDİ..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA