İMAMOĞLU KURD DİN ADAMLARIYLA BULUŞTU..

İmamoğlu, Kürt din adamları, kurd feqiler ve kanaat önderleriyle sahurda buluştu
Bu haber 2019-05-28 07:37:23 eklenmiş ve 1116 kez görüntülenmiştir.

İMAMOĞLU KURD DİN ADAMLARIYLA BULUŞTU..

 

İmamoğlu, Kürt din adamları, kurd feqiler ve kanaat önderleriyle sahurda buluştu

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Doğu ve Güneydoğudaki din adamları, feqiler ve kanaat önderleriyle sahur programında İstanbul’un Bahçelievler semtinde bir araya geldi.

Sahurda gerçekleşen buluşmada Kurd din adamı ve feqiler (kurd dil bilimciler) , biz İmamoğlunu siyasetin siyasi partilerin adayı olarak görmüyoruz, İmamoğlu, 16 milyonluk şehrin adayı olarak görüyoruz dediler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

Kürdistan basını  rudaw, krd news, "İmamoğlu sahurda Kürt din adamları ile görüştü" şeklinde haberlerle duyuruken,  aydınlık vb. Türkiye basını da görüşmeye geniş bir yer verdiler.

 

KURD DİN ADAMLRI, İMAMOĞLU PARTİLERİN DEĞİL, 16 MİLTYON İSTANBULLUNUN ADAYIDIR..

 

Sahurda gerçekleşen buluşmada Kurd din adamı ve feqiler(kurd dil bilimciler) , biz İmamoğlunu siyasetin siyasi partilerin adayı olarak görmüyoruz, İmamoğlu, 16 milyonluk şehrin adayıdır. Türkiyenin de içinde yer aldığı islam coğrafyası siyasi, iktisadi, dini-kültürel, coğrafi  her alanda derin bir işgale uğramıştır. Irkçılık, sahte suni sınırlar asimilasyın, inkar imha işgaller.. İslam dininin içi boşaltılarak  yerine egemenlerin kendi çıkarları için kullandıkları bir sahte din inşa edilmeye çalışılıyor. Totemcilik-putçuluk, yalan, dolan, hırsızlık-namzluk, yolsuzluklar . fiziki kültürel soykırımlar adeta bütün halkların kaderi yapılmıştır.. Dersim örneğinde olduğu gibi 21 yüzyılda biz kürtler hala şehirlerimizin ismini kullanamıyoruz.  Türkiye toplumunun mevcut siyasete ve siyasi partilere güveni sıfırlanmıştır. Türkiyede her alanda büyük bir derin işgal sürmektedir.  Bu anlamda biz imamoğlunu herhangi bir partinin adayı değil partiler üstü İstanbul un adayı olarak görüyoruz, İmamoğlundan isteğimiz chpnin sığ-kısır ideolojisi değil İslamın - İstanbulun cihanşumul kültürün temsilcisi, İstanbul halkının  partilerüstü  beklentisine cevap olmasını bekliyoruz dediler..

 

Yerel yönetimlerde ülkemiz bir soygun cehennemine dönüşmüştür. Soygun, hırsızlık, yolsuzluk ülkemizi uçuruma götürmektedir..  Şefaf, halkla birlikte yolsuzluk, hırsızlık, çeteleşmenin olmadığı halka açık, halkla birlikte yönetilen bir yerel yönetim istiyoruz dediler.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

İmamoğlu resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bahçelievler’de Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden din adamları ve kanaat önderleriyle sahur programında buluştuk. Ramazan ayında misafir olduğumuz her sofrada olduğu gibi dilekler birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz için” ifadelerini kullandı.

 

 

ETİKETLER : İMAMOĞLU KURD DİN ADAMLARIYLA BULUŞTU..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA