HALİM ET KAHVALTI, YEŞİLLİKLER İÇİNDE CENNETTEN BİR MEKAN..

Beykoz Polenezkoy’de yer alan Halim Et & Kahvaltı 7.500 m2 alanda yeşillikler içinde yer alan cennetten bir köşe, cennetten bir meka
Bu haber 2019-05-27 08:03:41 eklenmiş ve 865 kez görüntülenmiştir.

HALİM ET KAHVALTI, YEŞİLLİKLER İÇİNDE CENNETTEN BİR MEKAN..

 

Serhat bölgesi iş dünyasının ana yayını İŞ DÜNYASI-FİRMALAR  ekibi İstanbul Anadolu Yakasının 2019 yılındaki en güzel yeme -içme, turizm-hizmet mekanı olarak bu yıl açılışı gerçekleştirilen Halim Et & Kahvaltı mekanını sizler için gezdi.

 

Beykoz Polenezkoy’de yer alan Halim Et & Kahvaltı 7.500 m2 alanda yeşillikler içinde yer alan cennetten bir köşe, cennetten bir mekan. Yeşillikler içinde doğal bir ortamda, herşeyin organik doğal olarak sunulduğu  kahvaltı ve et ürünlerinin bir arada olduğu  Halim Et & Kahvaltı, fiyat olarakta en uygun mekanlardan hatta en uygun mekanlardan biri.. 

 Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Fiyatlarının uygunluğunun yanı sıra Bir Türkiye ve Dünya Marakası olarak Bayramoğlu Döner’le doğal, organik et ve et ürünlerinin Türkiye sathına yayılmasında büyük katkıları olan iş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden  Halim ve İbrahm Arslan kardeşlerin faaliyete geçirdiği bir mekan Halim Et & Kahvaltı..

 

HABER FOTO GALERİLERİ TIKLAYINIZ..

 

 

Halim Et & Kahvaltı kapalı açık alanlarıyla doğal bir ortamda insanı karşılarken, mimari açıdan da herşeyin doğal olmasına özellikle özen gösterilmiş. Kapalı ve açık alanlarda yer alan masalarki bbazıları 4-5tre boyunda ve hepsi ağçtan.  Ceviz ağacı başta olmak üzere masa sandelyeleri bile doğal.

 

HALİM ET KAHVALTI MEKANINI KİMLER TERCİH EDİYOR..

 

Doğal organik ürün denince uzmanlıklarıyla Bayramoğlu Dönerden tanıdığımız Halimve İbrahim Arslan kardeşler müşteriyi karşılamdan sunuma her anı iyi şekilde kontrol ederek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadırlar.

 

İstanbul genelinde birçok insanın nerede diye birbirine sormaya başladığı Halim Et & Kahvaltı doğal, sağlıklı bir ortamda kahvaltı etme, yemek yemeyi tercih eden özel, tüzel kişi, firma, kamu ve yerel yönetim temsilcilerinin yanı sıra   turistik amaçlı kahvaltı ve yemek için tercih ettikleri mekanlar açısından giderek Bayramoğlu Döner gibi hızla İstanbul ve Türkiye sathınayaılmaktadır.

 

Gelen Müşterilerden bazıları  arkadaş ve yakın grupları arayarak bilin bakalım nerdeyiz diye espri yapmaya da başladıkları bir mekan Halim Et & Kahvaltı.

 

HALİM ET &KAHVALTI TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : HALİM ET KAHVALTI YEŞİLLİKLER İÇİNDE CENNETTEN BİR MEKAN..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA