SERHAT STK’LARI BU AKŞAM SARIYER’DE İFTARDA BULUŞUYOR..

SERHAT STK’LARI BU AKŞAM SARIYER’DE İFTARDA BULUŞUYOR..
Bu haber 2019-05-21 06:05:01 eklenmiş ve 1035 kez görüntülenmiştir.

SERHAT  STK’LARI BU AKŞAM SARIYER’DE İFTARDA BULUŞUYOR..

 

Yerel yönetim alanında halkla STK’larla en iyi diyaloga sahip olan belediyelerden biri Sarıyer Belediyesi.. Belediyenin düzenlediği iftar programında serhat stk yapılanması iftarda birbiriyle buluşuyor..

 

Sarıyer belediyesi başkanı şükrü genç yaptığı projelerden aldığı kararları STK’larla, Mahalle meclisleriyle, kısacası halkla birlikte yapan ender başkanlardan biri. Bu anlamda rakipsiz bir belediye başkanı..

 

Sarıyer Belediyesi geleneksel hale getirdiği iftar programlarında ise ramazan ayı boyunca her yöreye bir gece tahsis ederek sivil toplum örgütlerini kendi kitleleriyle buluşturmaktadır..

 

Çarşamba akşamı, bu akşam  (22-95-2018) Sarıyerde bir araya gelecek olan Serhat STK’ları bölgemizin en güçlü STK’sı Hoç-Fed’den diğer birçok stknın da katılımıyla Sarıyer Serhatlılar, Serhat  sivil toplum örgütleriyle bir araya geliyor.. Sarıyerde folklordan halk müziğine serhadın kültürünü Sarıyerlilerle, halkla buluşturuyorlar..

 

Serhat  bölgesini birbiriyle buluşturacak  bu programda Sarıyer belediyesinin yanı sıra birçok federasyon ve derneğimizde YK üyesi Selvi Zengin gezer, Hoç-Fed ve Hoç fed üyesi Bayramoğlu Dernek Başkanımız Devriş Arslan ve Yönetimi, 31 Mart yerel Se3çimlerinde Meclis Üyeiolarak Seçilen Mehmet Yıldız, STK’lardaki misyonu ile öne çıkan Ekrem Tekçe, Sarıyer Bayramoğlu ve Sarıyer Ardahanlılar derneği başkan ve yönetimleri, İstanbul Avrupa yakası Ardahanlılar derneği gibi dernekler ve yönetimlerde katkı sunmaktadırlar. Sarıyer Belediyesi ve Sarıyerdeki derneklerimizin ortaklaşa düzenlediği iftar programına her yıl yoğun bir katılımolmaktadır..                                          

  

ETİKETLER : SERHAT STK’LARI YARIN AKŞAM SARIYER’DE İFTARDA BULUŞUYOR..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA