ARSLAN SEÇİM SÜRECİNDE İSTANBULDA..

Ak Parti MYK Üyesi Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan seçim süreci boyunca İstanbul’da. Arslan, Serhat STK’ları ve Serhat Nüfusuna yönelik çeşitli etkinlikler ve ziyaretler kapsamında hemşeri camiamız ve derneklerle
Bu haber 2019-05-20 21:20:11 eklenmiş ve 811 kez görüntülenmiştir.

ARSLAN SEÇİM SÜRECİNDE İSTANBULDA..

 

Ak Parti MYK Üyesi Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan seçim süreci boyunca İstanbul’da. Arslan, Serhat STK’ları ve Serhat Nüfusuna yönelik çeşitli etkinlikler ve ziyaretler kapsamında  hemşeri camiamız ve derneklerle içiçe geçecek yoğun bir program nedeniyle İstanbul’a geldi.

 

Gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanan Arslan ilk önce Sanacaktepe Belediyesini ziyaret ederek Sanacaktepe Bld Bşk Yrd. seçilen Hemşerimiz Ahmet Yılmaz başta olmak üzere başkan ve başkan yardımcılarını tebk ziyaretini gerçekleştirdi.

Arslan’ın Sancaktepe ziyaretine duyarsız kalmayan serhat STK’ları Sancaktepede lüks bir salonda Arslan için iftar programı düzenlediler. İftar programında Sancaktepe Serhat STK’ları ile Arslan bir araya geldiler..

 

SANCAKTEPE İFTAR PROGRAMLARINDAN UFAK BİR İZLENİM..

 

İftar programında konuşma yapan Arslan hemşeri camiamızdan her alanda birlik beraberlik istediklerini, İBB başkan adayı Binali Yıldırımın bir Serhatlı bölgemizden biri olmasının bölgemiz açısından tarif edilemyecek önemde olduğunu  23 hHaziran seçimleri için bütün hemşeri camiamızın her alanda safalrını sıkılaştırmalarını, her alanda güçlü bir lobiye kavuşmalrı yönünde ne gereekiyorsa yapmalarını istediler..

Sancaktepe’de hemşeri camiamız ve derneklerimiz Arslan’ı İstanbul genelinde olduğu gibi Serhad’ın siyasetten, kamu alanında, yerel alanda, STK alanında  en büyük temsilcileri saydıklarından dolayı hitap şekilleri hep “sayın bakanım” şeklinde olurken, Ahmet Arsalan gibi değerli bir bürokrat, yerel yönetim uzmanı bir hemşerimizin de Sancaktepe’de bşk. Yrd. olması hemşeri camiamızı daha da memnun eden bir durum. Bir önceki dönemde bld. bşk yrd. seçilen Turgay Akpınarda bütün çalışmalarda yer alarak takdir toplayan bir hemşerimiz. İstanbul Serhat  iş dünyası dendiğinde ihtiyar Kurt Casim Yıldırım heryerde ön saflarda ve hemşeri camiamızın toparlanmasında önemli bir rol oynamaktadır.  Yıldırımın toparlayıcı rolü stk, iş dünyası ve  hemşeri camiamızın toparlanmasında önemli bir rol oynamaktadır..

 

CATERİNG  SEKTÖRÜNDE BÖLGEMİZİN EN ÖNEMLİ FİRMASI EFE SET YEMEKLERİ FİRMASI..

 

İstanbul Anadolu Yakasında iftar programlarının en büyük sponsorlarından biri EFE Set Yemekleri Firması olurken, firmtoplu yemeklerde, iftar programlarında, özel gün gecelerde en çok tercih edilen Caterin firması olarak öne çıkmaktadır..

 

EFE SET YEMEKLERİ TIKLAYINIZ..

 

 Hoçvan Dernekler Federasyonu üyesi olan Tikoş (Dağcı Köy) dernek başkanı Erol Yıldız’ın  sahip olduğu Efe Set Yemekleri firması STK alanı başta olmak üzere yerel yönetimlerin, firmaların ve çok sayıda sayısı binleri geçen iftar programlarında ençok tercih ettikleri  catering firması. Kalite, hijyen, uzmanlık, doğallık, uygun fiyat konseptiyle Efe Set Yemekleri firması da hizmetleriyle hem STK’larımızın hemde hizmet verdiği her kesimden büyük bir takdir alan bir firma. Yıldız STK alanında da başarılı bir hemşerimiz. Yaptığı her etkinlikte binlerce hemşerimizi birbiriyle buluşturan  iş dünyası alanında ki başarılarını diğer alanlara da taşıyabilen bir isim olduğu gibi, Dağcı Köy Yönetimi de STK alanında en başarılı yönetimlerden biri olarak öne çıkmaktadırlar..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

ETİKETLER : ARSLAN SEÇİM SÜRECİNDE İSTANBULDA..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA