TERÖRLE MÜCADELEDE YENİ BOYUT-YENİ KONSEPT..

Dünya terörle mücadelede yeni bir boyuta geçiyor. Bu boyut ABD ve türevlerinin, küresel soykırımcı firmaların halkları ve devletleri kullanma esir alama döneminin sonu, faşlzmin çöküşünü beraberinde getiren yeni bir konsept..
Bu haber 2019-05-16 06:59:22 eklenmiş ve 1305 kez görüntülenmiştir.

TERÖRLE MÜCADELEDE YENİ BOYUT-YENİ KONSEPT ..

 

Dünya terörle mücadelede yeni bir boyuta geçiyor.  Bu boyut ABD ve türevlerinin, küresel soykırımcı firmaların halkları ve devletleri kullanma esir alama döneminin sonu, faşlzmin, mafya-çete devlet gerçeğinin çöküşünü beraberinde getiren yeni bir konsept.. İnsanlık yüzyıllar geriye giderek küresel soykırımcı firma ve ailelerden hesap soracağı yargılayacağı, insanlığı kitleyen tüm şeytani yapıların yerlebir edileceği  yeni bir döneme geçiyor.. 

 

Türkiye-İran-Irak-Suriye terörle mücadelede askeri, ekonomik, siyasi işbirliği alanlarını büyütürken.. ABD-İsrail cenahının sadece Ortadoğuda değil dünya genelinde  çöküşü ve gerilemesi kaçınılmaz olmaya başladı..

 

Wikileaks belgelerinde de açıkça ortaya çıktığı gibi siyonist abd-israil rejminin 1. öncelliği sivil insanları, halkları katl ederek ülkelerini ve herşeylerini ele geçirme üzerine kurgulanan soykırımcı-işgalci  bir poiitika temel politikaları.. Bu anlamda geçmişte Asya halklarını 2 atom bombası ile  vurmuştu..

ABD işgal, askeri darbe, ekonomik oyun algılarla, ambargolarla artık sonuç alamıyor. Tek seçeneği savaş. Savaş içinde artık dünyayı kandıramıyor. Kala-kala terör devleti israil, körfezdeki birkaç arap diktatörlüğü elinde kaldı. Ama abd ve israil gibi emperyalist-soykırımcı firmaların arka bahçesine dönüşen devletlerin en büyük sorunu kendi vatandaşları tarafından kıskaca alınmaları. Bu kıskacında hergeçen gün daralması..

 

Savaş içinde Avrupa  başta olmak üzere artık dünyayı kandıramıyorlar. Örneğin Irak’a saldırırken.. Bütün dünyayı saddamın kimyasal silahları yalanıyla kandırmıştılar.. Bu yalan Halepçe soykırımından katliamından Kuveytin işgaline, bundan önceki süreçte iran-Irak savaşına tüm planların emperyalist merkezlerde bölgedeki devletlerin içinde yer alan ajan-kripto tarikat ve devlet yapınlanmalarıyla ortaklaşa planlandığını ortaya koydu..

 

ABD –İsrail yüzyıllardır dünyayı esir alan faşizmi ve soykırımı devam ettirmek için son kozlarını oynuyorlar. Bu son kozlarının en önemli argümanı ise terör ordu –örgütleri ve lejyonlarıydı.. Daeşi Asya coğrafyasına taşıma Çin-Rusya-Hindistan-Pakistanı ablukaya alma oyunları Mezopotamya-Kürdistanda deşifre edilip bozulduğu  için sınırlı etkiler dışında bitme dönemine girdi.. Terör ordu ve örgütleri planıda dünya genelinde tutmadı. Deşifre edildiler. Yeni konsepte Türkiye, İran’ın  devletlerin kullandığı ösö, haşdi şabi  vb. çetelerinde yüzyılın başında Ermeni halkını soykırıma çeken taşnak vb. çetlerle aynı yapılanmalar olduğu, yağma-talan-cinayet, gasp, hırsızlık, tecavüz .. gibi eylemleriyle insanlığa karşı birer suç örgütlerine dönüştükleri gerçeğiyle sürekli gündeme gelmektedirler. Taşnak vb. terör  lejyonları nasıl Ermeni halkını soykırıma çektiyse gerek bölge  devletlerinin alana döşediği bu yapılanmalar gerekese küresel emeperyalist firmalrın alana döşedikleri terör dinli-dinsiz terör lejyonları..  bütün halkların düşürülmesi –soykırıma çekilmesi araçları oldukları gerçeğini ortaya koyarken halkların ortak güvenlik politikasının dışındaki hiçbir devletin planlarının da tutmayacağını ortaya koymaya başladı.. Bir başka deyişle birbirine karşı gözüken faşist ulus devlet yapılanmasıın politikaları aynı kapıya çıkmaktadır: O da halkların soykırımı ve düşürülmesi..

 

Terörle mücadelede yeni konsept zihinsel devrimle,  gerçek faşizmin, ulus devlet faşizminin  kavranması ve ekarte edilemesiyle giderek bütün gezegeni sarmaya başladı.. Yeni konsept bütün dünyayı tek bir köy haline getirecek yeni bir siyasal yapılanmayla ilk defa insanlığı dil-din-ırk-mezhep ve sınırüstü, devlet üstü bir yapılanmaya zorluyor..

 

Birbaşka ifadeyle bütün halklar, biraz özele indirgersek, İsrail halkı giderek faşizmin kendilerini hitlere çevirdiğini, giderek kendilerinin kurbanlık, soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürdüğünü, üstün ırk yalan dolanlarıyla küresel soykırımcı firmaların kendilerini nasıl büyük bir yem yaptıklarını kavramaya ve analamaya başladılar. Hakeza bu tutum Ermeni halkınında Osmanlı yıkılırken Ermenistan diye Anadolu ve Mezopotamyadan koparılışlarının kendilerini giderek nasıl büyük bir hedef tahtasına koyduğunu, soykırıma açık bir gettoya hapsedildiklerini  yavaşta olsa anlamaya başladılar.

 

Ön Asyada, Latin Amerikada, Afrikada, Arap Coğryasında.. ve diğer birçok kıtada ortaya çıkarılan irili ufaklı tüm ulus devlet yapılarının, ulus devlet faşizminin nasıl mayfa ve çete devletine  dönüştüğü, özgür iradeyi, özgür düşünceyi, bilimsel bilgiyi, insani gelişime alanlarını  katl eden, insanı bitiren birer mafya ve çete devletlerine evrildikleri artık bütün dünya halkları tarafından bilinmektedirler.. Bu sistemler inasnı ve dolayısıyla dünyayı bitiren, düşüren sistemler. Bu analmda dünyanın en büyük sorunu fasşizmdir-ulus devlet faşizmidir. Hepsinin yıkılması, dünyanın yeni bir sisteme geçmesi; insani gelişlmi engelleyen devlet ve devldışı tüm yapıların yıkılması gerekmektedir. Küresel soykırımcı firmalar bu faşizmi, bu terör-kaos ortamını sonuna kadar kullandıkları gibi buradan beslenmektedirler. Bu bataklık kurutulmadıkça insanlık soykırımcı-işgalci-köleci firmaların tasallutundan asla kurtulmayacaktır..

 

İmparatorlukların yıkılmasının ardından.. Yüzyıldır bölgenin tüm diktatör-faşist yapılanmalrının saldırtıldığı soykırıma tabi tutuğu Kürtler küresel soykırımcı emperyalizmin gezegen boyutunda çöküşünü ve deşifrasyonunu sağlayan yegane halk olurken, yüzyıllardır en ağır bedelleri de ödeyen halk oldular. Bu durum, bu gerçek tarih boyunca da hep böyle olmuştur. Kürdistan tüm barbarlıkları emen, absorbe eden yegane coğrafyadır.. Ortadoğu, Mezopotamya, Anadolu, Kürdistan coğrafyasında Büyük Kürdistan yalan-dolanının İsrail-Ermenistanla aynı çizgide bir oyun olduğunu bu anlamda Kürtlerin butür soykırımcı-faşist projelere geçit vermediği Osmanlı yıkıldığında isyan etmeleriyle kendini gösterdi.. Siyonizmin-küresel soykırımcıların kurdurduğu diktatör-soykırımcı tc rejmi koyu faşizminin kafası-kellesi yine Kürtler tarafrından koparıldı.   1970’li yıllardan itibaren Ortadoğuda-Mezopotamyada sahte suni sınırların kaldırılması, totemcilik ve putçuluğun yıkılması, yeniden bir siyasal yapılanmayla halkların dil-din-mezhep üstü birlikteliklerinin öncüsü oldular.. Kürtlerin yaydıkları bu fikirler hızla dünyayı sarmaya başladılar. Dünyanın içine girdiği yeni sürecin öncüsü oldular..Küresel emperyalizm kürtlerin yaydığı bu gelişmenin hayata geçmemesi için kürtleri büyük kürdistan algısı yalan-dolanıyla kıskaca ve kontrollerine almak için daeş vb. terör lejyonlarıyla boydan boya tüm kürdistan coğrafyasına insanlık tarihinde görülmemiş bir soykırım saldırısına geçtiler. Diğer dünya devletlerinin mezopotamyaya inmesiylede bu planları boşa çıktı, oyunları tutmadı..

 

 

Terörle mücadelede  yeni konsept faşizm-dikatatörlük, ulus devlet faşizmi  üzerine kurgulanan TR-İran-Irak-Suriye sınırlarını anlamsız kılarken, giderek bu sahte suni sınırları ortadan kaldırırken.. eski faşist-ırkçı-mezhepçi devlet yapılanmasını yerlebir ederken, bu ülkeleri her alanda ortak hareket etmeye da mecbur bırakmaktadır. Aksine hiçbirinin mevcut sahte suni sınırlarla yaşama şansının olmadığını bu devletlerin bünyesinde yer alan bütün halklar bu gerçeği bütün çıplaklaığıyla görmeye ve analamaya başladılar..

 

Bugelişmeler..  Ortadoğuya –Mezopotamaya ve Kürdistana uyarladığımızda faşist soykırımcı terör devleti İsrailden Afganistana, kafkaslara  ama öyle ama böyle halklar kendi aralrına sınır koyan, kendilerini birbirine karşı ötekileştiren tüm devletleri yıkılma dönemlerine girdikleri gibi faşist uygulamalarala dünyaya verilen zararların yüzyıllar geriye gidilerek hesabının sorulduğu bir zaman dilimine de girmiştir bulunmaktadır  insanlık..

 

Rusya-Çin ve bölge devletlerininde desteğiyle İsrail halkı terör devleti israili yıkma, Golan vb. yerleri işgal eden bu işgallere israil halkını küresel soykırımcı firmalrın piyonlarına çeviren, yem eden natannahu gibi katışıksız teröristleri ve araklarındaki küresel soykırımcı aile ve firmalrın deşifrasyonunu ve yargılanma sürecini de hızal beraberinde getirmeye başladı..

 

Sonuç olarak terörle mücadelede Ortadoğuda Filistinden Afganistana ırk-dil-din mezhep üstü yeniden siyasal bir yılanma zorunlu hale gelirken.. Ulu-türk-ermeni-yahudi.. alevi-suni-.. bütün faşist oyun ve algıların, dünya halklarına yedirilen bütün faşist zehirlerin de insanlığın bünyesinden sökülüp atıldığı yeni bir sürece yeni bir siyasal yapılanmaya kayıyor insanlık..

 

Sömürü-soykırım, yalan dolan oyunlarının bitmesi ABD vb. tüm devletleri çökertecektir.. Üretimden koparılan tüketim robotlarına çevrilen bütün halklar büyük iç savaş-kaos ve kargaşayla bulundukları devletleri yerle bir edeceklerdir.. Bu süreçte tüm insanlığın dikkat etmesi gereken ana nokta gizli ardiyedeki silah vb. yok edici meteryalin dünyaya zarar vermemesi açısından en üst düzeyde bilim ve tkonatlar ve istihabaratla ortak çalışma dünyaya verilecek öngürülmeyen zaraların önlenmesi.. Vahşi kapitalin vahşi hayvanlara çevirmeye çalıştığı insanlar bu  kasoun ardından yeni insani düzenlerini kurabileceklerdir..

 

Big –Bang’tan  bu yana 14-15 milyar yıl geçti.. Yarım milyar yıla yakındır insan ortaya çıktı. İnsan, hem yartılışını ve hemde nereye gittiğini çözme yolunda büyük adımlar atamaya başladı.. İnsanlık katettiği mesafenin hiçbir küresel soykırımcı firma, devlet ..vb. tarafından yok edilmesine asla müsaade etmeyecektir. Zihniyet devrimiyle hem faşizmi hemde dünyayala oynayan bütün yapılanmaları yerle bir edecektir.. Bu yeniden siyasal yapılanmanın temelleride ortadoğuda-mezopotamyada ırk-dil-din sınırlarının kaldırılması ve giderek anlamlarını yitirmesi, faşist kutsaların, totemlerin putların, faşist devlet yapılanmasının yerle bir edilmesi devrimiyle giderek bütün dünyaya yayılacaktır..

 

Dünya, insanlık; terör ve terörizmin kaynağının küresel soykırımcı aileler ve firmalar olduğunu, bu soykırmcı-işgalci firmaların yüzyıllardır dünyayı esir aldığı.. Bu soykırımcı firmalr durdurulmadıkça,  hesaba çekilmedikçe terör ve kaosun, soykırım ve köleliğin  sonlanmayacağını görmeye analamaya.. Dünyanın  hiçbir devlet grup halkın gizli ardiyesinin olmadığı, sadece insanı değil, canlı-cansız yaşamı bütün evreni baz alan  yeniden bir siyasal yapılanmayla insanlık gidebileceği bütün sınırları çözme uzaya açılmaya kitlenecektir.. İnsanlığı bu hedefinden şaşırtmaya çalışan tüm yapılar kartondan kaleler gibi bir-bir yıkılacaklardır..

 

 

 

ETİKETLER : TERÖRLE MÜCADELEDE YENİ BOYUT-YENİ KONSEPT ..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA