SERHAT İŞ DÜNYASINDAN TURİZM –HİZMET SEKTÖRÜNDE DEV YATIRIMLAR..

Serhat iş dünyasından Turizm Hizmet Sektörü başta olmak üzere birçok sektörde iş dünyası dev adımlarla büyümeye, turizm-hizmet sektörü başta olmak üzere birçok sektörde iş dünyası dev yatırımlara imza atmaya başladı..
Bu haber 2019-05-12 09:00:15 eklenmiş ve 1193 kez görüntülenmiştir.

SERHAT İŞ DÜNYASINDAN  TURİZM –HİZMET SEKTÖRÜNDE DEV YATIRIMLAR..

 

Rahmetli Özal’la başlayan özel sektörün, kamu  yönetiminin  önünün açılması vatandaşın harcanmasının durdurulması, Ak Parti iktidarının istikrarlı yükselişi ve kripto ihanetçilerin geriletilmesiyle ile birlikte her alanda yükselme.. meyvelerini vermeye başladı. Kriz-döviz tellallarının can hıraş yanıltıcı bağrışlarının, çığlıklarının aksine Türkiye her alanda şaha kalkmaya başladı..

 

Serhat iş dünyasından Turizm Hizmet Sektörü başta olmak üzere birçok sektörde iş dünyası dev adımlarla büyümeye, turizm-hizmet sektörü başta olmak üzere birçok sektörde iş dünyası dev yatırımlara imza atmaya başladı..

 

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasına 2019 yılında yaptıkları yatırımları değerlendiren Bayramoğlu Döner’in sahiplerinden İbrahim Arslan, “Türkiyenin yıllık yarım milyar turist çekme potansiyeli var, bu potansiyelin ortaya çıkması için bizim yatırımlarımız zerre misali de olsa bu devasa sektöre bir nebze katkı olaraka görülebilir, sadece İstanbula değil, doğuya, serhat bölgesine de yatırımlara devam edeceğiz” dediler..

 

İstanbul geneline et ve et ürünleri dağıtım firması olan Dörtel Et Firması Sultangazi –Habiplerde hayata geçirdiği Kasap Gökhan’la İstanbul Avrupa yakasına turizm-hizmet sektörünüğn en büyük yatırımlarından birini gerçekleştirirken, döneri bir Türkiye ve Dünya Markası haline getiren Bayramoğlu Dönerin işletmecileri de  Halim Ety & Kahvaltı Mekanı ile İstanbul Anadolu Yakasının en güzel mekanlarından birine imza  attılar.

İstanbullular açılır açılmaz Halim Et & Kahvaltıyı birbirlerine sormaya başladılar.

 

Galata köprüsünden Tuzlaya, Buradan Beykoz Rivaya, Silvriden Sarıyere  uzanan çizgide ortaya konan turizm hizmet, yeme-içme mekanları, cafe-restaurnat zincirleri  ve kültürü tek kelime ile insanı büyülüyor..

 

 Galata köprüsünden Kandilli Balıkçısına, buradan Kuş Evine, Cafe Raifaya, Lotus ve Çömlekçiye..  hemşerilerimiz birbirinden güzel mekanlarda yerli-yabancı turisti ağırlarken.. ülke ekonomisine önemli katkılar  yaparken kriz-döviz vb. algı-oyun ve operasyonları takmayan hemşerilerimiz turizm hizmet sektörüne milyon dolarlık yatırımlarla öne çıkmaya başladılar..

 

2019 yılının en büyük turizm-hizmet yatırımları Bayramoğlu Dönerin işletmecilerinin  hayata geçirdikleri Halim Et & Kahvaltı, Dörtel Et Firmasının hayata geçirdiği Kasap Gökhan, iş dünyamızın önde gelen profesyonel temsilcisi Cahit Kılıç’ın tarihi Anadolu surları, tarihi yalı-cafe konseptiyle hayata geçirdiği Kingway Cafe&Resataurant zinciri oldular.. Serhat iş dünyası birbirinden önemli projelerle turizm-hizmet sektörüne inanılmaz katkılar sunmaya badılar..

 

Sadece Tizm –Hizmet sektöründe değil diğer sektörlerde de hemşerilerimiz çıtayı yükselttiler.. 2018 yılından beri Nondo ilaç firması ile İhsan Yılmaz, Foryou Gayrimenkulla Çağdaş yılmaz ülke ekonomisine önemli katkılar yapan iş adamlarımızdan sadece bir kaçı..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

ARSLAN HER YIL YAR4IM MİLYAR TURİST ÇEKECEK TEK ÜLKE TÜRKİYE..

 

Serhat İş Dünyasının önde gelen temsilcilerinden İbrahim Arslan, Türkiye yıllık yarım milyar turist çekecek potansiyele sahip dünyanın yegane  tek ülkesi.  Avrupanın  lağım kokan   nehirlerinde bir gezi yapmak için saatlerce kuyrukta bekliyorsunuz.. Bizim İstanbul boğazının  dünyada benzeri yok turizm babında bir dere gibi bile değerlendirlmemiştir..

 

Türkiye insanlığın bin yılarının,tüm medeniyetlerinin üstünde yer alan tarihi eser ve tarihi dokunun eşssiz olduğu, eşssiz yoğunlukta olduğu bir ülke..

 

Arslan, Türkiye’nin ekonomi  diye bir sorunu yok, Türkiye’nin en büyük sorunu Türkiye’de turizm-hizmet potansiyeli başta olmak üzere ülkemizdeki  potansiyelleri hayata geçirecek devlet ve özel sektörün yüzyıllık iç-dış saldırlar, engeller  nedeniyle tam oturamamasından kaynaklanmaktadır..  

 

Önümüzdeki yıllarda Türkiye turizm potansiyelini harekete geçirecektir. Türkiye’nin yıllık  yarım milyar turist çekme potansiyelini siyaset özel sektör harekete geçirmeyi beceremese Serhadın-Karsın..  o ihtişamlı tarihi evleri, mekanları, eserleri, Anadolu –Mezopotamya altında yatan binlerce uygarlık ayağa kalkarak yürür.. Önünde hiçbir engel duramaz.. Biz bu büyük potansiyeli harekete geçirme, bu büyük tarihi kültürel mirasın varisçileri olarak zerrede  olsa  ülkemize katkı yapmaya çalışıyoruz..

 

Kars ve Ardahan’a butik otel başta olmak üzere turizm-hizmet sektörüne yatırımlarımız giderek büyüyecektir dediler..

 

SON YATIRMLAR , TURİZM –HİZMET SEKTÖRÜ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

 

HALİM ET &KAHVALTI..

 

 

KASAP  GÖKHAN

 

DİĞER ÖNE ÇIKAN FİRMALRI GÖRMEK İÇİN FİRMA ADLARINA TIKLAYINIZ..

 

KİNGWAY  CAFE & RESTAURANT

CANKOÇ GIDA AŞ KANDİLLİ BALIKÇISI,KÖFTECİ İRFAN..

 

ETİKETLER : SERHAT İŞ DÜNYASINDAN TURİZM –HİZMET SEKTÖRÜNDE DEV YATIRIMLAR..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA