BATI’DAN, TÜRKİYE’YE DEMOKRASİ DERSİ..!

İstanbul seçimlerinin yenilenmesiyle ilgili ABD ve AB ülkelerinin demokrasiye vurgu yapan çağrıları, söylemleri, demokrasi havarisi kesilmeleri, Türkiye için demokrasi nöbetine başlamaları insanın gözünü yaşartan cinsten..
Bu haber 2019-05-11 22:06:00 eklenmiş ve 1099 kez görüntülenmiştir.

BATI’DAN,  TÜRKİYE’YE DEMOKRASİ DERSİ..!

 

İstanbul seçimlerinin yenilenmesiyle ilgili ABD ve AB ülkelerinin demokrasiye vurgu yapan çağrıları, söylemleri, demokrasi havarisi kesilmeleri, Türkiye için demokrasi nöbetine başlamaları  insanın gözünü  yaşartan cinsten.. 

 

İsrail Golan’ı, Kürdistanı derinden işgal ederken, Siyonistler Irak ve Suriye kürdistanına Kürt kılığında Kürtlerin tüm kurumlarına sızarken..  ses yok, tık yok. Sisi darbe ile seçimi kazanan Muhammed Mursiyi ve arkadaşlarını indirirken ve çoğunu idam ederken, dar ağacına gönderirken.. batıdan dikatatörlüğe kıyıma  ses-seda yok. Aksi destek küresel boyutta artarak sürüyor.. Sisiyi başkentlerinde ağırlayıp altına yatıyorlar..

 

Venezuella’da seçilmiş başkan  yerine abdnin beslediği bir sergerdeyi atıyorlar, atamakla da yetinmiyorlar, birde sürekli darbe tertip ediyorlar. ..

 

Venezuella halkıda son darbeyi devrimci Türkiye halkının tutumunu örnek alarak   gizli olmayan açıkça saldırıya geçen Venezuella fetöcülerini  paketleyip Amerikaya servis edip yedirdi..

Batı bir taraftan terör ordu örgütleriyle, bir taraftan diktaör ve katillerle ülkeleri, halkları düşürmek –kölelştirmek, soykırıma uğratmak için bütün gücü ile insanlığa saldırıya geçerken; bu saldırıbıb adını da demokrasi koyuyor. Öyle bir demokrasi ki yiyecekten içeceğe, tohumdan genoma.. herşeyi silaha çevirdikleri gibidevletleri de o kadar derinden işgal etmşişlerki uçaklarla her gün her ülkede ağır metalleri gökyüzüne serperek dünya halklar gerxekleştiryorlar..

 

Yetmedi haarp silahlarıyla deprem, iklimle oynama, ilaç sanyi ile ilacı silaha dönüştürdüler.. Küresel soykırımcı firmaların yüzyıldır her alanda işgal ettiği Batı demokrasileri  birbütün olarak insanlığa ve dünyamıza her alanda felaketi dayatmış bulunmaktadır.. 

 

ABD  halkı, Avrupa halkları, israil halkı bu soykırımcı yok edici vahşetin iç yüzünü görmeye bunların dayattığı yıkımı iliklerine dek hisetmeye başladılar. Örneğin gizli ardiyelerde geliştirilen tüm silahlar eninde sonuda doğal yada değişik nedenlerden  kendilerini yok edeceğini geçte olsa analamaya başladılar..

 

Yani görünen köy kılavuz istemez abd, ab, israil gibi faşist, soykırımcı kapitlasist rejimler çatırdamaya, çökmeye geçtiler..  Bütün  coğrafyalardaki kriptolarıyla iktidarları ele geçirmeye  çalışyorlar nafile.. Artık gezegende faşizm bütün boyutlarıyla hem çözüldü hemde ideolojik olarak bitti.. Dünya halkları totem ve putçuluk, ırkçılık, mezhepçilik oyunlarını aştılar.. Dünya artık tek birköy decall ve soyları artık dünyayla oynayamayacak.. Çünkü çinli han kingle rus igor hiçbir zaman kürt memo kadar  hoşgörülü olmayacak.. oyunlar devam ederse.. decalll ve tüm soylarını zerre bırakmadan soykırımdan  geçirirler..

 

Pekinden Moskovaya,  Ankardan-Tahrandan..  Güney Afrikaya, Hindistana.. dünya halkları uyandı. Bin yıllardır gizlenen insanlığı düşürmek için şeytanı bile sollayan decal ve decall soyları kıtalara serpiştirdikleri kriptolarıyla suyu kesilmiş balıklar gibi bütün dünya insanlığı tarafından mercek altına alınmaya başlandılar.. Kendileride sistemleride çökecek, dünya tek köy olacak, sadece insana değil canlı cansız yaşama dünyaya adalet-bilim-ilim  dışında yok edici tüm müdahaleler bitiyor..

 

İnsanlık artık kabına  sığmıyor, insanlık deccal ve soyları yüzünden kitleniyor. Allah akıl diye bir nimet vermiş, bir cam fanüsu andıran dünyadan aklımızı çalıştırarak çıkışı başarmasak milyarlarca insan toptan cehennemi boylayacaktır. Allahın verdiği en büyük nimet olan aklını kullanmadıkları için bu dünalarını da öbür dünyalarıda kaybedeceklerdir..  insan yaratılmışların en üstünü olarak eksiklerine yönelerek bir an önce deccal ve soylarını ekarte etmelii Yönünü ve yüzünü uzaya çevirmelidir.. 

Harun Tomarizer / Afrin,  Yılmaz  Avareş/Agıri,  Analiz Haber -DKM

ETİKETLER : BATI’DAN TÜRKİYE’YE DEMOKRASİ DERSİ..!
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA