FAKİR YİNE MAT ETDİ..

Bu hafta sonu Arda-Fed Şişli merkezde olağanüstü genel kurul için toplanan toplanan Arda-Fed yönetimi yine başkan Fakir Yılmaz tarafından mat edildiler.
Bu haber 2019-05-07 08:36:50 eklenmiş ve 665 kez görüntülenmiştir.

FAKİR YİNE MAT  ETDİ..

 

Bu hafta sonu Arda-Fed Şişli merkezde olağanüstü genel kurul için toplanan toplanan Arda-Fed yönetimi yine başkan Fakir Yılmaz tarafından mat edildiler.

 

Fakir Yılmaz dernekçiliği bilmeyen Ardahan dernek yapılanmasının üstüne deyim yerindeyse bir kabus gibi çöktü. Hepsinin kafasını kırıp geçiyor. Yılmaz Hoç-Fed vb. birkaç istisnayı dışarıda tutarsak  Ardahan dernek yapılanmasının ancak birileri tarafından kullanılan, kullanılabilen kullanımlık birer  çiftlik olduklarının  en büyük ispatlarından biri oldu..

 

Bunu ardahan muturuf  edebiyatıyla söylersek, ula daha Allahtan ne istiyorsunuz, bir kastamonu, bir sıvaslı, bir rizeli.. değil bir Ardahanlı fakir başınızda daha Allahtan belenızı mı istiyorsunuz oturun oturduğunuz yerde dedi. Ula siz delegelerinizle, derneklerinizle gelip kongrelerde karşıma çıkmaktan korkan, acizler, bitmişler, bitirilmişler  ordusu olarak yönetime talip oldunuz da, karşıma çıktınız da  benmi, engelledim. Ola hepiniz içi boş çürük yumurtalar gibi sırıtırsanız fakir olmaz, zengis olur nefark eder. Ula birlikte 19 kişilik yk üyesi seçmedikmi, hepsi deli dana gibi koşup dernektem kaçarken, uxzaklaşıp giderlerken  ben mi dedim kaçsınlar. Bilmediğiniz, taşıyamacağınız yüklerin altına neden giriyorsunuz. 19 yk üyesi bir araya gelip başkanı iki dakikada yerlebir ederler mi ederler.. Beden rahatsızsanız neden kaçıp gidiyorsunuz. Bulun çoğunluğu beni indirin..

 

Geriliklerinizi, gericiliğinizi bana mal etmeyin. Hepiniz çakma ardahanlısınız. Ardahanlı bernim gibi mat eden adamdır. Oturun oturduğunuz yerde. Ardafed benimdir. İstediğim gibi kullanırım, istediğim zaman giderim, hadi ikleyin…

 

Yani Fakir Yılmaz bir devrimci başkan olarak  Ardahan dernek yapılanmasının nedar geri ve çürümüş olduğunu, kullanılmaya ne kadar müsait olduğunu gösteren Mayısın ilk haftasına damgasını vuran bir devrimci başkan olarak öne çıktı..  Düşünün 60- 65 üyeli bir federasyondan bahsediliyor, ortada neüye dernekler var, nede yönetim. Yani bir stkyı stk yapan yönetim, denetim, katılım ayakjlarının bittiği  çürük çürük bir yapılanmaya dönüşmüş ardahan federasyonu.. Bu kadar çürümüş bitirilmiş bir dernek yapılanmasının başına da ancak fakir gibi bir devrimci Ardahanlı yaklışır ki zaten fakir bu geri kof yapılarıyla kendisini indirmek isteyen yönetim vb. kim olursa olsun deyim yerindeyse kafalarını kırıp, gözlerin, patlatıp   yere sermektedir. SDiz becerdiniz, siz yaptınız da fakir mi sizi engelliyor..hadi anca gidersiniz..

 

 

HABERLERİN FOTO GALERİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : FAKİR YİNE MAT ETDİ..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA