ZORBA, DOST YÜZÜNDEN ADLI ALBÜMÜNÜ TANITTI..

ZORBA, DOST YÜZÜNDEN ADLI ALBÜMÜNÜ TANITTI..
Bu haber 2019-05-07 08:32:59 eklenmiş ve 525 kez görüntülenmiştir.

ZORBA, DOST YÜZÜNDEN ADLI  ALBÜMÜNÜ TANITTI..

 

Halk Müziği snatçılarından  Mura Zorba, Dost Yüzünden adlı albümününün tanıtımını  Esenyurt Kültür Merkezinde icra etdi. Tanıtım gecesine tam bir sanatçı ordusu, iş-stk-siyaset dünyasından da yoğun bir katılım oldu.

 

Sivil Toplum Örgütlerinde (STK’lar) aldığı görevler, üstlendiği misyonla birçok derneğe üye, birçok stk’da YK üyesi olan a Müziği Sanatçılarından Murat Zorba kültürel ve eğitim boyutuyla da kendini üsdt düzeryde yetiştirmiş bir sanatçı.. Serhat Bölgesi STK’ları başta olmak üzere birçok derneğe de sanatçı olarak sanatıyla destek sunan isimlerin başında gelen bir isim zorba..

 

GECEDE SANATÇI ORDUSU SAHNE ALDI..

 

Halk Müzik Sanatçısı Murat Zorba’nın "Dost Yüzünden"  Adlı albümünün tanıttım gecesine ulusal-yerel basının yanı sıra, tam anlamıyla bir sanatçı ordusu da katıldı. Sanat dünyasından, sanatçı arkadaşlarından Halk Müziğinin sevilen sanatçılarının yanı sıra iş-stk-siyaset dünyasından da yoğunbir  katılım oldu. Zorba, sanatı, müziği ve performansıyla katılımcıları büyüle4di..

 

15 Türküden oluşan  Türkiye'nin 7 bölgesinden esinlenen "Dost Yüzünden" Adlı albümünü tanıtım gecesinde sahne alan Halk Müzik Sanatçıları türküleriyle şiirleriyle yorumlarıyla, Anadolu ezgileriyle katılımcılara, saatlerce halay çektirip unutulmaz bir gece yaşattılar.

 

 

Zorbanın “ Dost Yüzünden” albümünün tanıtım galasında tam anlamıyla bir sanatçı ordusu sahne aldı. Ortaya koydukları müzikle katyılımcıları blediler..   Zorbanın tanıtım gecesinde Halk Müzik Sanatçısı Gülhan Yıldız, Halk Müzik Sanatçısı Hakan Çelik,  Halk Müzik Sanatçısı Murat Gökdemir,  Şair Yazar Tuncay Zavutçu, Halk Müzik Sanatçısı Uğur Güven,  Mehmet Yılmaz, Halk Müzik Sanatçısı İlknur Dağdelen, Halk Müzik Sanatçısı İsmail Avcı, Halk Müzik Sanatçısı Enver Şen, Halk Müzik Sanatçısı Özgen Akça, Halk Müzik Sanatçısı Mehmet Ali Babar, Halk Müzik Sanatçısı Murat Yılmaz, Halk Müzik Sanatçısı Yılmaz Yıldırım,  Halk Müzik Sanatçısı Gökhan Temur, Halk Müzik Sanatçısı Gıyas Yılmaz, Halk Müzik Sanatçısı Turgut Arpaçay, sahne alarak söyledikleri türkülerle geceye güzel bir renk kattılar..

 

 

 

YILMAZ, SANATÇIYI DESTEKLEMEK GÖNÜL İŞİDİR..

 

Sanatçı Murat Zorba’nın Dost Yüzünden adlı albümünün tanıtım gecesinde anlamlı ve güzel bir konuşma yapan Karsad bşk Mehmet Yılmaz, sanat ve sanatçıya destek gönül işidiir dedi. KARSAD   başkanı Yılmaz, Sanatçı Doğduğu toprakların özlemini, sıla, Gurbet ayrılık gibi içimizdeki duygularını ve Kendi kültürüne az da olsa bir katkı sunmak adına yapılan mücadelenin karşılığını almak mutlulukların en büyüğü olmalıdır.  Aylarca günlerce albüm çalışmasını yaptıktan sonra bugün değerli hemşerilerine dostlarına arkadaşlarına gösterme heyecanını yaşamak çok güzel ve özeldir.. Tabi sanatçıyı desteklemek bir gönül işidir.  Bu akşam gönlünü ortaya koyan, duyarlı duruş sergileyen Türkü dostu, gönlü zengin güzel insanları sizleri kutluyor ve Murat Zorba adına teşekkür ediyorum.

 

TEŞEKKÜR ETDİ..

Geceye katılan tüm davetlilere teşkkür eden, şükran duygularını dile getiren Zorba, kendisine destek veren YK üyesi olduğu Karsad başta olmak üzere  stk- iş-siyaset, sanat dünyası tmesilcilerininin adlarını zikrederek teşekkür etdi. Zorba geceye katılan dernek ve federasyon başkanlarına, basdın mensuplarına, iş- sanat dünyasının temsilcilerine teşekkür ederken, Emek Matbaa Sahibi Turgay Zorbaya, Veysel Karatay’a, Şair Tuncay Zavutçu’ya,  Estetik Uzmanı Dr. Gül Yıldız’a, Televizyon yapımcısı Mustafa Küpeli’ye,  KARSAD Başkanı Mehmet Yılmaz’a, Sunucu Karakıza, Fırtına müzik Şirketinin sahibi Hüseyin Fırtına’ya, Maya Çiçekçiliğin sahibi Çetin Yılmaz’a, Menejer Gülay Aslan’a, birer çiçek vererek teşekkür etti. Zorba ayrıca albüm yapımında da emeği geçenlere teşkkür etdi..

Zorba , "Dost Yüzünden" Adlı albümünü yapılmasında emeği geçen Aşkın Stüdyo Umut Müzik Şirketine,  aranjörüm Emrah Kırtepe'ye, Müzisyen dostlarıma, Esenleriyle destek veren Gökhan Temur'a, Tuncay Zavotçu'ya, Yahya Bilican'a, Özgür Ata'ya, Asım Zorba'ya, Vokalde destek sunan Mehmet Yılmaz'a, Hakan Çelik'e, Pınar Çolo'ya, Gülhan Yıldız'a, Mehmet Ali Babar'a, Gıyas Yılmaz'a, İsmail Avcı'ya, Çevirmen Engin Kaya'ya Teşekkürlerin eletti.

 

HABERLERİN FOTO GALERİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

 

ETİKETLER : ZORBA DOST YÜZÜNDEN ADLI ALBÜMÜNÜ TANITTI..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA