KAYA, KASAP GÖKHANLA DEV BİR MEKANA İMZA ATDI..

İş-STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden Volkan Kaya Sultangazi-Habiplertde hayata geçirdiği Kasap Gökhan tesisyle gıda sektöründe dev bir esere, İstanbulun en güzel yeme-içme, turizm-hizmet mekanlarından birine imza atdı..
Bu haber 2019-04-30 20:08:10 eklenmiş ve 3209 kez görüntülenmiştir.

KAYA, KASAP GÖKHANLA DEV BİR MEKANA İMZA ATDI..

 

İş-STK dünyamızın önde gelen aktörlerinden Volkan Kaya Sultangazi-Habiplertde hayata geçirdiği Kasap Gökhan tesisyle gıda sektöründe dev bir esere, İstanbulun en güzel yeme-içme, turizm-hizmet mekanlarından birine  imza atdı.. 

 

2018 yılından itibaren alt yapısı hazırlanan Kasap Gökhan, İstanbul geneline kırmızı, beyaz et dağıtım işi yapan Dörte El Firmasının bir projesi olarak hayta geçirildi. Geçen hafta  açılışı yapılan  Kasap Gökhan İstanbul Avrupa yakasının et ve et ürünleri üzerine hizmet  veren en önemli gıada, turizm-hizmet mekanı olarak öne çıktı..

 

İŞ camiamız açısınadan 2019 yılının en önemli yatırımlarından biri olarak öne çıkan Kasap Gökhan, 2000 m2 alan üzerine kurulan tesiste uzman ve profesyonel kadrolarıyla Kasap Gökhan müşteriye bir taraftan dünya standartlarında ve kalitesinde et ve et ürünlerini sunarken, diğer yandan kapalı ve açık alnlarıyla, bahçeleriyle ocakbaşında kendin pişir kendin ye konseptiyle eşsiz bir hizmet orataya çıkardılar..

Kısacası gıda sektöründe profesyonelik, uzmanlık boyutuyla etin dopktoru olan kaya kardeşler insanı büyüleyen harikulade bir esere imza attılar.

 

Açılışa doğu-güneydoğu iş-stk dünyası başta olmak üzere ulusal bazda bir katılım oldu.  Açılışa katılanların ortak duygusu tek kelime ile büyülendik yönünde oldu. Volkan Kaya’yı tebrik ediyoruz dediler. Açılışta hemşeri iş-stk dünyamıoz bir taraftan hasret giderirken diğer yandan bol bol dualar da edildi.

 

KASAP GOKHAN HABERİN FOTO GALERİSİ

ETİKETLER : KAYA KASAP GÖKHANLA DEV BİR MEKANA İMZA ATDI..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA