Iğdır Belediyesinden Vatandaşlara Kandil Simidi İkramı Etti

Iğdır Belediyesi Berat Kandili dolayısıyla, Cuma namazı çıkışında ve akşam saatlerinde okunan mevlitlerin ardından namaza gelen vatandaşlara kandil simidi ikram etti
Bu haber 2019-04-20 17:05:28 eklenmiş ve 739 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkuş-Iğdır

Iğdır Belediyesi Berat Kandili Dolayısıyla Camilerde Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti.

Iğdır Belediyesi Berat Kandili dolayısıyla, Cuma namazı çıkışında ve akşam saatlerinde okunan mevlitlerin ardından namaza gelen vatandaşlara kandil simidi ikram etti.

Cuma namazına Katılan Eşbaşkan Yaşar Akkuş, namaz çıkışı Iğdır Merkez Camisine gelen vatandaşların kandillerini kutlayarak kandil simidi ikram etti. Akşam saatlerinde ise okunan mevlitlerin ardından Nuh Nebi Camisi ve Hacı Hacer Camisinde vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Namaz çıkışında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Eşbaşkan Akkuş herkesin Berat Kandilini kutladı. Kandil nedeniyle kısa bir kutlama mesajı yayınlayan Akkuş;” Berat; kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret duygularını aşma günüdür. Bu mübarek gecede herkesin dualarının kabul ve makbul olması dileklerimle, başta şehrimiz olmak üzere tüm İslam coğrafyasının berat kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi.

Eşbaşkan Yaşar Akkuş cami dışında belediye çalışanları ile birlikte namazdan çıkan vatandaşlara ikramları vererek vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

 

 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer DİN KÖŞESİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA