Iğdır'da Eş Başkanlar Seyyar Satıcıları Ağırladı

Belediye Başkanlık makamında Eş Başkanlar Yaşar Akkuş, Eylem Çelik, belediye meclis üyeleri ve seyyar satıcıların katılımıyla bir görüşme gerçekleştirildi
Bu haber 2019-04-20 16:59:29 eklenmiş ve 650 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkuş-Iğdır

Iğdır şehir merkezinde yıllardır çözülemeyen büyük bir sorun haline gelen seyyar satıcılık konusu nedeniyle Eş Başkanlar seyyar satıcılar ile bir araya geldi.

Belediye Başkanlık makamında Eş Başkanlar Yaşar Akkuş, Eylem Çelik, belediye meclis üyeleri ve seyyar satıcıların katılımıyla bir görüşme gerçekleştirildi.

Iğdır şehir merkezinde çözülemeyen bir sorun haline gelen seyyar satıcılık ve kaldırım işgalleri konusunda taviz vermeyeceklerini belirten Eş Başkan Yaşar Akkuş;" özellikle vatandaşlarımızın büyük rahatsızlık duyduğu seyyar satıcılar ile kaldırım işgalleri konusunda almış olduğumuz tedbirleri, bu işi yapan vatandaşlarımıza anlattık. Durumu anlattığımız seyyar satıcılarımızın göstermiş oldukları ve gösterecekleri anlayış ve hoşgörüye şimdiden teşekkür ediyoruz". Dedi

Kadın vatandaşların gerek seçim sürecinde gerek de göreve başladıktan sonra kendisinden en büyük taleplerinden birisinin bu olduğunu aktaran Eş Başkan Eylem Çelik;" Seçim sürecinde gittiğimiz her mahalle her sokak da kadın vatandaşlarımız şehirde kaldırımları rahatlıkla kullanamadıklarını vurgulamaktaydılar. Bu sorunu çözeceğimizin, insanlarımızın şehrimizde daha rahat yürüyebilmesini sağlayacağımızın sözünü verdik. Siz seyyar satıcılardan bu konuda bizlere yardımcı olmasını bekliyorum. Bende şimdiden sizin de bizler kadar bu konuda anlayışlı olacağınızı düşünüyor ve teşekkür ediyorum." Dedi.

Toplantı sonrasında seyyar satıcılar, yaşanan olumsuzlukların farkında olduklarını ve belediyelerinin kararlarının arkasında durarak alınan kararlara saygı göstereceklerini vurguladılar. Yapılan açıklamada, çarşamba gününden itibaren şehir merkezinde kaldırım işgali yapan esnaflara ve seyyar satıcıların şehir merkezinde satış yapmalarına kesinlikle izin verilmeyeceği bildirildi.

 

 

ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA