İSTANBUL –ANKARA TOPAL ÖRDEĞE DÖNÜŞTÜ..

Çok ilginçtir İstanbul ve Ankarada bazı ilçerde ilçe başkanlıkları için ak parti % 50-60 bandında oy alırken.. Bu oran büyük şehir adaylarına gelince aynı ilçelerde % 25-30’lara kadar düşmektedir..
Bu haber 2019-04-17 06:12:41 eklenmiş ve 1147 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL –ANKARA TOPAL ÖRDEĞE DÖNÜŞTÜ..

 

İstanbul ve Ankaradaki yerel seçim Türkiyenin en tartışmalı yerel seçimi oldu. İstanbulda oy farkının 30 binlerden 13 binlere kadar düşmesi, kim nederse desin derin işgal çetelerinin örgütlü bir şekilde bu seçimlere müdahale ettiğinin açık bir göstergesi. Türkiyenin ak parti iktidarı döneminde dahi derin çetlerden, derin işgal  güçlerin işgalinden kurtulmadığının açık göstergesi.. Bir başka deyişle Türkiye hala derin bir işgal kıskacı altında. Rejim hala sahte kurtarıcıların yerli yabancı derin işgalcilerden kurtulmadığının açık işareti..

 

Çok ilginçtir İstanbul ve Ankarada bazı ilçerde ilçe başkanlıkları için ak parti % 50-60 bandında oy alırken.. Bu oran büyük şehir adaylarına gelince aynı ilçelerde % 25-30’lara kadar düşmektedir.. 

 

Bunun ana nedeni derin çetlerin sınırlı müdahalesini es geçersek ana nedeni ak partideki kripto yapılanma, ak partideki şımarma, karadenizcilik vb. emarelerin çoğalması, hırsızlık, yolsuzluk iddialarının giderek büyümesi.. Ak Parti içindeki Kürtlerin planlı ve bilinçli olarak ekarte edilmeye çalışılmaları, islami-insani çizgi yerine ranta-çıkara dayalı dar guruplaşmalrın giderek kök salması.. Ve ak partinin artık halkı dinlememsi.. Partinin  herşeyi bildiğini zan eden  ukela analyışlar tarafından manüpüle edilmesi, ele geçirilmesi.. Büyük şehirlerde düşüşü kaçınılmaz kıldı..

 

Bir başka ifadeyele gücün halka dağıtılmasında tarikatçılık, bölgecilik, ırkçılık, yolsuzluk, şefaflıktan uzaklaşma.. mefhumlarının giderek partiyi sarması Büyük Şehirlerdeki hezimeti kaçınılmaz kıldı.. Ak Partiye ak partinin gidişatından rahatsız olan ak partiye destek veren seçmen darbe vurdu.. Çok güçlü bir işaret verdi.  İlçe başaknına % 50, Büyükşehir adayına % 25 herşeyi net açıklamaktadır.. Ak Partili seçmeni gidişattan büyük rahatsızlık duyduğunu  ve bu rahatsızlık yalaklar, kriptolar, rantçı ve hırsızlarca amnüpüle edilmesi ak  partinin tarihinin enbüyük yenilgisini almasını da beraberinde getirdi..

 

Yolsuzluklar vb. başta olmak üzere iddialrın yeri göğü sarması seçim sürecininuzatılması, seçmende ak parti yolsuzluklarını örtbas etmek için zaman kazanmaya çalışıyor inancının seçmende kökleşmesini sağladı.. Bu anlamda İstanbulda  seçim yenilşenirse İmamoğlu daha büyük farkla İstanbulu alacağı kjesin.. Ak parti yalaka olmayan kendi üyelerini dinlemese, sağlıklı bir yol haritası izlemese, doldurulması gereken boşlukladolduramazsa bir sonraki seçimde genel anlamda çöküş yaşayacaktır.. Çünkü kurumsallık ve halk kontrolu bittiğinde Erdoğanın gidişatıyla parti de tarih olacaktır..

 

Eski diktatör puta tapıcı halkın düşmanı devlet anlayışından, eski tcden rahatsdız olan herkes ak partinin çıkış özüne dönemesi ve dahada güçlenmesi yönünde partideki yalaka, yağcı, ukela ve kripto anlayış ve yapılanmaları bitirmeleri gerekmektedir.. aksine ak partinin kendisi bitecektir..

 

Maltepe'de Oy Sayımının Bitmesinin Ardından CHP Mazbata Açıklaması: Yaparak  yarın Alacağız dedi. İstanbul ve Ankara  yerel anlamda 5 yıllarını kayb eden birer topal ördek olarak yönetilemeyeceklerdir. Bu iki şehir yerinde sayacak.. Ak Parti düzelip yeniden çıkış özüne dönmese.. Türkiye geneli topal ördeğe dönüşecek, eski vesayetçi halk düşmanı derin güçlerin kontrolune vatandaşta yüzyıllık derin işgalci çetelerin küresel ve yerli ayakları tarafından köle ve uşaklara çevrile3cektir.. Türkiyedeki gelişmeler ak parti seçmeninin üyesinin yetkinliği ile doğru orantılı olacak.. Ya derin işgali tüm boyutlarıyla kavrayıp önlem-ekarte etmer, yada derin işgal güçleri eliyle Yeni TR düşürülecektir, Büyük Tr hayali müstemleke trye dönüşecektir..

 

24 saat alanda olan bir yayın olarak, halkın içinde ki gözlemlerimiz den bir-iki örnekle bitirelim, birçok okulda kamu kurum ve kuruluşunda, yerel yönetimlerde.. terörle, ilegal yapılarla ilgi alakası olmayan liyakat sahibi binlerce vatandaş adeta biçildi. atıldı.. yerine fetönün badem bıyıklılarını andıran ak partili yalaklar dolduruldu. Sivil toplum örgütleri güçlendirileceğine bu alanda uzman ekiplerce sahaya inileceğine.. aksinekravat çeket cebine para konulup toplumu çürüten kişiliksiz insanların önün açılması TR içinde en büyük tehliklerden bir olduğunu görmeyecek derecede körleşen, biten, bitirilen bir  ak parti gerçeği bütün hezimetlerin kapısını sonuna kadar açmaya yeterde artar bile..  Bu tür örnekleri defalarca işlememize rağmen görmeyi bırakın, soran dikkate alan çımadı.. İnşallah bu körlük ve deve kuşu politikası parttide biter, bitmese ak partinin kendisi biter..

 

ETİKETLER : İSTANBUL –ANKARA TOPAL ÖRDEĞE DÖNÜŞTÜ..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA