İLK İCRAATLARI TOTEMCİLİK ve PUTÇULUK OLDU..

Türkiye yüzyıldır totemcilik ve putçuluk girdabından çıkamadı. Ak Parti ile son 17 yıldır bu totemcilik-putçuluk kırılmaya çalışılsada tam başarılı olunamadı.
Bu haber 2019-04-12 07:44:17 eklenmiş ve 1033 kez görüntülenmiştir.

İLK İCRAATLARI TOTEMCİLİK ve PUTÇULUK OLDU..

 

Türkiye yüzyıldır totemcilik ve putçuluk girdabından çıkamadı. Ak Parti ile son 17 yıldır bu totemcilik-putçuluk kırılmaya çalışılsada tam başarılı olunamadı. Türkiye toplumu nasıl bir çürüme ve düşürülme bataklığına çekildiğinin farkında değil..

Millet itifakının temsilcileri halkın kendilerine verdiği desteği dünyada benzeri olmayan anıtkabire koşup afrikalı ilkel kabileler gibi totemcilikle harcarken, kendilerine oy veren Müslüman Türkiye halklarını koyun olarak gördüklerini ortaya koydular.. İyi parti aldığı bir iki yerde ilk işi vatandaşın adını sıfırlamak totemciliği ve putçuluğu topluma dayatmak oldu.

 

İzmir'in Tire ilçesinde Millet İttifakı adına seçimleri kazanan İYİ Partili Tire Belediye Başkanı, ilk icraatı  vatandaşın adını taşıyam Tayfur Çiçek Stadyumu'nun adını 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu' olarak değiştirmek oldu. Gere4k anıtkabire hücüm, gerekse bu yönlü örnekler gerileyen totemci-putçu anlayışın Türkiye toplumunu yeniden esir alamaya dönük hamleleri giderek artmaya başladı..

 

Bu totemci-putçu anlayış biraz daha semirirse akıl hocaları dünya siyonizmi olduğu için ilk icraatları halkı çökertmek için şeytanın aklına gelmeyen oyunlarla vatandaşa karşı saldırıya geçmek, vatandaşa kumpas kurmak, binbir oyunla vatandaşı teslim almak için dört koldan saldırya geçmek temel politikaları olacaktır.

 

Uluslar arası bağlamda abd-ab vb. ülke ve yapılanmalar Türkiyeyi devlet olarak düşürmek için dört koldan saldırı moduna geçerlerken.. totemciler ise içeride vatandaşı düşürmek için her yol ve yöntemi devreye koymaya başladılar.  Vatandaş dayatılan totemcilik ve putçuluk girdabında iyice esir alınıncaya kadar her  saldırıyı yapmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklardır..

Türkiye toplumu siyaset alanı dışında stk olayını sağlıklı bir şekilde oturtup bu oyunların önüne set çekmese, vatandaş özüne dönmeyi başaramazsa..  vatandaş bir yüzyılını daha kayb edeceği gibi ülkemizi içeriden ve dışarıdan dizayn etmek isteyen güçlerin iyice oyuncağına dönüşecek, ala nihaye kölelleşip düşecek, hem bu dünyalarını hemde öür dünyalarını hemde vatanlarını kayb edeceklerdir..

 

Proje muhalefet bu yönlü derinden vatandaşın beynine ve düşüncesine saldırıp esir alamaya çalışırken.. iktidar kanadında ise içine düşülen stratejik hatalar, eksiklikler.. birsürü namussuz hırsızın İslamın şartlarını :

Para, deniz, güneş, içki, sigara ve manita olarak değiştirmesine yol açmış, hırsız namususuzsa bizimkisidir çürümüşlüğünün ortalığı kaplaması çalmak sanattır, vergi kaçırmak ise kutsaldır gibi bir ülkeyi temelinden çökerten analyışların alana hakim kılınması  bu çürümüşlüğe ortak olan yada görmeyen birsürü davarın yönetici vb. sıfatları alması liyakatın bitirilmesi..toplumsal çürümeyi inanılmaz derecede büyütmektedir..

 

Vatandaş derneklerden siyaset alanına donanımlı namuslu insan ve yönetimlerle bulunduğu alanı herkes totemcilik-putçuluk anlayışından. Hırsızlık yolsuzluk anlayışından temizleme yeti-yeteneğini ortaya koymasa emin olun birkaç on yıl içinde yaşadıkları ülkeleri herşeyleri ellerinden alınacaktır.. Yani bu çürümüşlük  Türkiye toplumunu vatansızlığa ve köleliğe itmektedir, cahiliye dönemi arapları geride bırakan bir cehaletortalığı kaplamaktadır..

 

Vatandaş uyanmalı, kendine gelmeli, totemciliği-putçuluğu bitirmeli, hırsızlık-yolsuzluk, namussuzluk, dini kullanan dinsizlere-münafıklara  set çekmeli, öfke ve cehalet girdabınba düşmeden  ülkesine sahip çıkma yeti ve yeteneğini ortaya koymalıdır.. Bu ülke düze çıkacaksa vatandaşla çıkacaktır gerçeğini hiçkimse unutmamalıdır..

 

Özetle vatandaş olarak bulunduğumuz heryerde birbirimizi örgütleyip ülkemize sahip çıkmazsak ülkemizi kayb etme riski ile karşı karşıyayız.. Bu gerçeği her vatandaş iliklerine denk hisetmeli. Türkiye toplumu dünya siyonizminin, soykırımcı  sömürgeci firmaların  bir numaralı hedefi olduğunu bütün vatandaşlar bu gerçeği sağ-sol-mezhep ırk hafifliğine düşmeden kavramalı bilinç düzeylerini geliştirerek küresel katilleri, uşaklarını,  kriptolarını, ajanlarını ekarte etmeli çözmeli.. ve onalara hizmet eden analyışları sonlandırmalıdırlar..

 

EBUBEKİR BAĞDADİ- DKM/RİHA..

 

ETİKETLER : İLK İCRAATLARI TOTEMCİLİK ve PUTÇULUK OLDU..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA