Star Gazetesinin Yalanı Yatsıya Kadar Bile Sürmedi

Star gazetesinin bugünkü manşetinde yer alan habere yalanlama gecikmedi. Endüstri meslek lisesinde Annesi Saniye Yalçın ile oy kullanan Şehit kardeşi Abdullah Yalçın HDP’li sandık görevlisi olarak gösterildi
Bu haber 2019-04-09 13:59:47 eklenmiş ve 1932 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Star Gazetesinin Yalan Haberi Yatsıya Kadar Bile Sürmedi...

Star Gazetesi Sakat Annesini Sandığa Götüren Şehit Kardeşini HDP'li Sandık Görevlisi Diye Yazdı..!

Star gazetesinin bugünkü manşetinde yer alan habere yalanlama gecikmedi. Endüstri meslek lisesinde Annesi Saniye Yalçın ile oy kullanan Şehit kardeşi Abdullah Yalçın HDP’li sandık görevlisi olarak gösterildi. O sandıkta ise hiç bir siyasi partinin itirazı da olmamış. 

Abdullah Yalçın yalan haber yazarak annesi ile kendisinin fotoğrafını yayınlayan Star gazetsini arayarak tekzip yazısı gönderdi. Tekzibi yayınlamazlarsa dava açacağını belirtti.

Yalçın gazetemize yaptığı açıklamada: Ben HDP'li değilim. Bunlar kimin kime oy verdiğini nereden biliyorlar. Görüntü de yanımda yer alan yaşlı kadın benim öz annem olur kendisinin 2 ayağında da platin olduğu için başkasının yardımı olmaksızın yürüyemez. Ayrıca kendisi 82 yaşında olup şeker hastasıdır. Yine oy kullanma işlemi sırasında ben sadece kabin girişine kadar düşmemesi için koluna girdim asla kabinin arkasına annemle birlikte girmedim. Annem oy kullandıktan sonra kabinden çıkınca tekrar koluna girdim” dedi.

İşte Abdullah Yalçın’ın Star Gazetesine Yazdığı Tekzip yazısının Tam Metni:

“Adım Abdullah Yalçın. 9 Nisan 2019 Salı günü gazetenizin manşetinde yer verdiğiniz “Sandıkta örgütlü hırsızlık var, Iğdır’da HDP’nin oy hırsızlığı belgelendi”  başlıklı yazınızın tekzip edilmesini talep ediyoruz.

Zira bahse konu haberde benim HDP’nin sandık görevlisi olduğumu yazmışsınız yine yardım bahanesi ile oy kullanırken kabine girdiğim, pusulaya mührü HDP’li görevli bastı şeklinde haberiniz gerçeği yansıtmamaktadır.

Görüntü de yanımda yer alan yaşlı kadın benim öz annem olur kendisinin 2 ayağında da platin olduğu için başkasının yardımı olmaksızın yürüyemez. Ayrıca kendisi 82 yaşında olup şeker hastasıdır. Yine oy kullanma işlemi sırasında ben sadece kabin girişine kadar düşmemesi için koluna girdim asla kabinin arkasına annemle birlikte girmedim. Annem oy kullandıktan sonra kabinden çıkınca tekrar koluna girdim.

Annemin elindeki mührü de alıp görevlilere teslim ettim. Ayrıca ben şehit kardeşiyim. Benim öz ağabeyim bu vatan için şehit düştü. Yine teyzemin oğlu da askerde şehit oldu. Şehit ağabeyimin adı Zekeriya Yalçın’dır. Şehit teyzemin oğlunun adı ise Kasım Demir’dir.

 Hal böyle iken beni yalan haberle araştırmadan HDP’li olarak lanse etmeniz hem beni hem de ailemi derinden üzmüştür. Haberin bir an önce tekzip yayınlayarak düzeltilmesini aksi halde yasal yollara başvuracağımızı bildiririz.

Size Ekte annem ile olan fotoğrafımı da gönderiyorum…”

 

ETİKETLER :
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA