İSTANBUL SEÇİMİNDE OPERASYON ŞÜPHESİ GİDEREK BÜYÜYOR..

İstanbul 2019 Mart yerel seçiminde seçime operasyon yapıldığı şüphesi giderek büyümeye başladı.. Binali Yıldırımın açık ara farkla kazndığı seçimin manipüle edildiği şüphesi giderek büyüyor..
Bu haber 2019-04-07 21:55:03 eklenmiş ve 903 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL  SEÇİMİNDE OPERASYON ŞÜPHESİ GİDEREK BÜYÜYOR..

 

İstanbul 2019 Mart yerel seçiminde seçime operasyon yapıldığı şüphesi giderek büyümeye başladı.. Binali Yıldırımın açık ara farkla kazndığı seçimin manipüle edildiği şüphesi giderek büyüyor..

 

İstanbul yerel seçiminde partilerin yaptığı itirazlar sonucu Ak Parti İle CHP arasındaki fark giderek kapanırken, Büyük Çekmece başta olmak üzere  İstanbul genelinde örgütlü bir operasyon, seçimin sonucu değiştirecek bir profesyonel çete nin 2017 yılından beri hazırlık yaptığı..

Kanusuzluk, üsüulsüzlükler, İstanbul genelinde seçim sonuçlarını değiştirme, iktidar ve muhalefeti birbiriyle çatıştırma, bu çatıştırmayı ülke geneline yayma üzerine kurgulanmış büuük bir operasyonunun varlığı giderek ayykua çıkmaya başladı.

Bu örgütlü çete olayıyla ilgili sadece büyükçekmecede şu anda 4-5 kişinin tutuklandığı ortaya çıkarılırken, Binali Yıldırımın oylarının CHP adayına, CHPnin oylarının vatna vb. gibi ufak partilere, yıldırıma çoğu yerde kasten sıfır oy yazılması.. Ve bu konudaki belgelerin giderek artması İstanbul seçiminde akla zarar bir seçim çetesinin oluşturulduğunu ortaya koymaktadır.

Ortaya çıkan bulgu ve belgeler Yıldırımın açık ara İstanbul seçimini kazandığını ortaya koyarken.. İBB seçimi yeniden yapılabilir şıkıda gidertek güçlenmeye başladı..   

 

CHP Kanadının ve bazı yayın organlarının devam eden hukuki sürecin bitmesini beklşemeden İmamoğlu kazndı, yabancı bazı yayın organları ve yetkililerin hukuki süreci manipüle etme girişimleri bir taraftan devam eden hukuki süreci itibarsızlaştırma diğer yandan giderek varlığı güçlenen örgütlü çete, yada seçime örgütlü müdahalenin operasyonu gizlemeye yönelik olduğu şüphesi de giderek güçlenmektedir..

Türkiye geneli vatandaşın beklentisi ise particilik hafifliğine düşmeden gerçek sonucun ortaya çıkarılması hangi partiden olursa olsun vatyandaş için oy namustur. Bu yüzden siyasi partilerden çok vatndaş bir an önce doğru  sonucun ortya çmasını istemektedir..

 

ETİKETLER : İSTANBUL SEÇİMİNDE OPERASYON ŞÜPHESİ GİDEREK BÜYÜYOR..
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA