BEYKOZDAN KARELER, UFAK –UFAK TESBİTLER..

Seçimin ardından Beykozdan bazı belirlemeleri-kareleri sizler için bir araya topladık..
Bu haber 2019-04-04 10:07:54 eklenmiş ve 923 kez görüntülenmiştir.
BEYKOZDAN KARELER, UFAK –UFAK  TESBİTLER..
 
 
Başkan Erdoğan Beykoz’da haberimizle diğer yaptığımız haberlerle Ak Partinin açık ara yerelde önde olduğunu kamuoyuna yansıtırken, CHP’yi de ilk sıralarda meclis üyesi adayı gösterdiği seçilen meclis üyesi hemşerimiz nedeni ile sıkı takibe aldık. Yaptığımız belirlemeleri yaptığımız haberlerle kamuoyuna taşıdık. CHP’yi gözlemlerken Beykozu alacak yeti ve yetenekten yoksunluğu gördük. Ak üyesi olduğumuzdan Ak Partiye yalakalık vb. okunacağı için fazla işlemedik. Ama Tosunun seçim süresince tek tabanca yalnız bırakıldığını, beykozu alacak stratejiden yoksun olduğunu  işledik..
 
 
AYDIN MÜTEVAZİ KİŞLİĞİ İLE HALKI-ESNAFI ZİYERET VE TEŞEKKÜRE BAŞLADI..
 
 
Beykozda seçimin galibi olarak Yeni Belediye başkanımız Murat Aydın halka teşkkür ziyaretlerine seçimin hemen ardından başladı. Murat Aydının Türkiyenin en profesyonel belediye başkanlarından biri olması, Cumhurbaşkanının onayıyla Beykoza gelmesi, Hanifi Dilmaç gibi profesyonel bir insanın ilçe başkanı olması ve Cumhurbaşkanın seçime 24 saat kala Beykoza gelmesi.. İşi açık ara farkla bitiren done oldular Geçmişte de sık-sık yaptığımız haber ve analizlerde Dilmaç Faktörü Beykoz özelinde en karşılığı olan en büyük siyasi değer vceketini de koysa beykozu alır diye birçok haber ve analiz yapmıştık..
 
Beykoza ardahan ve stkları penceresinden baktığımızda da istanbulun bu alanda en geri ilçelerinden biri beykoz. Ne lobi oluşabildi. Nede beykozdaki nüfus yapımız siyasetçiden stkya hastalıklarını analiz çözüm üretebilecek yeti ve yetenek olmadığı ortaya çıktı. Kai gecesi sadece chp gecesine dönüşürken katılım babında da bölgemizi temsil etmekten çok uzak olduğu ortada. Tek kelime ile gerek yerel, gerek kemu, gerek bürokrasi.. ardahanlılar başta olmak üzere serhat nüfusu beykozda birçok alanda nal toplamya devam edecek.. Toplumumuzda saygı-sevgi-takdir kültürü adeta bitirilmiş.. stk alanı ise hiç bilinmiyor. çoğu insanda baş-başkan ben hastalığı tavan yapmış durumda.. Buradaki toplumumuz hastalıklarıyla yüzleşmese bu geri durum daha onyıllar süreceğe benziyor.. Doğu Medya olarak bir ara bu hastalığa neşter atdık ama toplumun en az 2-3 yıl eğitilmesi gerektiği gerçeğini gördük. Beykozun ardahan ve serhat stk olarak oturması biraz daha zaman alacaktır, çünkü toplum stk alanını bilmiyor.. Bilinmeyen bir alanda da başarı beklemek boş hayalden ibaret.. Bundan dolayı çok planlı programlı bir çalışmaya ihtiyaç var..
 
stk olarak istisnai bir yapı olarak beykozda bir panig derneği var. Köy derneği olduğundan bölge açığı onun kapsam alanında dışında.. Zaten yerli yabancı herkeste bu derneğimizi icraatlarından dolayı takdir ediyor, stklara örnek gösteriyorlar..
 
 
PANİG DERNEĞİNIN KONGRESİ CUMARTESİ GÜNÜ. .
 
BEYKOZ Panig derneğinin bu hafta sonu Cumartesi gunu paşabahçe mutlu düğün salonunda saat 13.00 da olağan genel kurulu var. Paniglilerin eziciçoğunluğu aynı yönetimin devamından yana. Hafta sonu kongereyi izleyip sizlere taşıyacağız..
Başkan Memet Yıldız, halk istediği sürece görevi bırakma gibi bir lükslerinin olmadığını,  
, halk istemese anında ayrılabileceklerini beyan ederek kendileri için belirleyici olan bireylerin değil panig halkınıne düşündüğü ne istediğ gerçeğidir. Bizi arayan herkes tek tip isitisnalar dışında aynı yönetimimizin güçlendirilerek sürmesini istiyor.. dediler.
 
 
ETİKETLER : BEYKOZDAN KARELER UFAK –TEFEK TESBİTLER..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA