İBB SEÇİMİNDE BÜYÜK ŞAİBE CHP'DE BÜYÜK PANİK..

CHP büyük bir panikte, itiraz edilen oyların sayılmasını durdurmaya çalışıyor.. İstanbul seçiminde büyük ve organize bir operasyon yapıldığı seçime hile karışrtırıldığı şüphesi giderek güçleniyor..
Bu haber 2019-04-01 19:14:26 eklenmiş ve 1177 kez görüntülenmiştir.

Seçimlerde yasa açık il-ilçe seçim kurulları siyasi parti temsilcileri hep birlikte  itiraz edilen sandıklar oylar sayılır  en kısa sürede karara bağlar. Ak Partinin itirazları CHP'yi paniğe sürekledi. Oy sayımının durdurulmasını istedi. İl seçim kurulu ise hukuku kanunu takmadan itiraz edilen oyların sayım kararını durdurdu. Yanlış yüksek seçim kurulundan geri döndü. İstanbulda itiraz edilen ilçelerde oy sayımı yeniden yapılacak..
 
 
Bu gelişme il seçim kurulu ile chplilerin nasıl bir ilişki içinde olduğu konusunda büyük soru işaretleri doğururken, İstanbul ibb seçimlerinde organize bir operasyonu ortaya koymaktadır. Ak Parti temsilcileri kameralar önünde bütün Türkiyenin izleyebileceği bir şekilde oyların sayılmasını isterken chp yeniden sayımın yapılmamasını istemesi, imambayıldının daha mazbata almadan apatopar anıt kabire koşup  başakanım diye atasına hazırola geçmesi büyük bir oyun ve kumpasın döndüğünün en büyük delili..Bu davranış biçimi toplumu germe ve gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleme operasyonu olarak kamuoyunda büyük soru işaretleri doğurmaya başladı..
 
 
AK PARTİ İBB ADAYINA YAPILAN OPERASYON SANCAKTEPEDE NAMAYA YAPILDI..
 
İstanbul geneli ak parti oylarına büyük bir kumpas ve organize bir müdahale şıkkı giderek güçlenirken.. Aynı organize müdahalenin Sancaktepde CHP başkan adayı Özgen Namya karşı da geliştirildiği şüphesi kuvetlenmekte. İtirazı kabul edilen Nama, Sancaktepede seçlimi kazanan aday olabilir, sancaktepe el değiştirebilir..
 
SEÇİMDE BÜYÜK GARABET..
 
İstanbul Ankara belediyelerin %90 cumhur ittifakında başkan ise şayet netleşirse chpde olacak . Bu garabete en iyi çözümü devlet bahçeli o engin dehası ile sundu. Belediye seçimlerinin de başkanlık sistemine uyarlanmasını istedi.. 
 
Ankara- İstanbul Sarı-Mavi renkler cumhur itifakı
Fotoğraf açıklaması yok.
 
İstanbul büyükşehir bld başkanlığı seçiminde organize bir şekilde yüzlerce sandıkta Ak Parti Adayı Binali Yıldırımın oylarını vatan partisine, diğer partilerte yazan sandık başkanlarından kurulu organize bir çete tesbit edildi. Ortaya çıkan belgelerde 300 bin ile 500 bine yakın oy oranında büyük bir sahtekarlık olduğu iddia ediliyor..
 
 
CHP girdiği her seçimden önce oylar çalınıyor diye büyük yaygaralar koparıyordu. Herne hikmetse bu seçimde tam tersi sesleri çıkmadı..  Ak parti İBB Adayı Yıldırımın oylarının çok organize bir şekilde yalan, yanlış ve hilelerle çalındığı seçim tutanaklarında ortaya çıkmaya başladı. Bu hilelerle ilgili belgeleri chp seçim sayfasındada internet ortamında görülmektedir. Bu organize oy çalma işlemi nedeniyle emniyet 30 dan fazla sandık başkanını gözaltına alırken.. Bu sayının giderek artacağı yönünde haberler çıkmaya başladı..
 
 
SEÇİME HİLE KARIŞTIRAN 30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
 
 
Türkiye 31 Mart yerel seçimlerinde sandıklarda yapılan usulsüzlüğü konuşurken son dakika bilgisini A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak canlı yayında açıkladı. Ulak, 31 Mart yerel seçimlerine hile karıştıran 30 kişinin gözaltına alındığını belirtti.
 
31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da usulsüzlük yapıldığı belgelendi. Cumhur İttifakı'nın adayı Binali Yıldırım'ın oylarını diğer partilerin adaylarına yazıldığı ortaya çıktı.
 
Seçime hile karıştıran 30 kişiyi gözaltına aldı            SEÇİME HİLE KARIŞTIRAN 30 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI
 
30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
 
A Haber Yurt Haberler Müdürü Kerim Ulak canlı yayında seçimlere hile karıştıran 30 kişinin gözaltına alındığını ve emniyet ekipleri tarafından sorgularının devam ettiğini belirtti.
 
Sorguların devam ettiği sırada emniyet ekipleri, seçimlere hile karıştıran diğer şüphelileri bulmak için de çalışmalara devam ediyor.
 
 
 
 
 
.
ETİKETLER : İSTANBUL SEÇİMİNDE BÜYÜK HİLE 30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA