BAŞKAN ERDOĞAN BEYKOZDA, BEYKOZ SEÇİME 24 SAAT KALA TARİHİ BİR BULUŞMAYA İMZA ATDI..

Seçime 24 saat kala Beykoz Tarihi bir mitinge imza atarak rengini belli etdi.. Cumhurbaşkanı Erdoğanın katıldığı mitingde heyecan doruğa çıktı. Erdoğana karşı bir insan seli, bir sevgi seli oluştu..
Bu haber 2019-03-28 08:40:00 eklenmiş ve 1252 kez görüntülenmiştir.

 

BAŞKAN ERDOĞAN BEYKOZDA, BEYKOZ SEÇİME 24 SAAT KALA TARİHİ BİR  BULUŞMAYA İMZA ATDI..

 

Seçime 24 saat kala Beykoz Tarihi bir mitinge imza atarak rengini belli etdi.. Cumhurbaşkanı Erdoğanın katıldığı mitingde heyecan doruğa çıktı.Erdoğana karşı bir insan seli, bir sevgi seli oluştu.. Beykozlular soğuk havayı takmadan seçimin finali belirlediler..

 

Başksan Erdoğan anketlerle algı peşinde olanlara işte gerçek anket burası, gerçek anket meydanlar dedi..

 

Beykozlular olarak 24 Haziranda İstanbul ortalamsının üstünde bir duyarlılıkla Cumhurbaşkanını seçtiniz, 31 Martta daha büyük bir zafere daha  imza atyacaksınız.. diyen Erdoğan,  Aziz İstanbullular, Değerli   Beykozlu Kardeşlerim, Saygıdeğer  Hanfendiler, sevgili genç kardeşlerim, sizlerselamların en güzeliyle, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Beykozun Mahallerindeki Semtlerindeki, hanelerindeki, sokaklarındaki tüm kardeşlerime sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum, Beykoz halkınşahsıma, partimize ve cumhur ittifakına 24 Haziran seçimlerinde İstanbul ortalaması üzerinde verdikleri güçlü  desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Martta Beykozdan daha büyük zaferler bekliyorum,. Karşımızdaki bu coşku gurur verici, aramızdaki muhabbet ve sevgi birilerinin dizlerini şimd,en titretiyor. Sabah akşam aknet operasyonlarıyla millete psikolojik baskı yapanların oyunlarına en güzel cevabı sizler meydanlarda veriyorsunuz. İşte anket burada, anket meydanlar. Gerçek anket Pazar günü sandıkta . Beykoz tüm İstanbulla birlikte yeni bir rekora imza atmak için sabırsızlanıyor. Beykoz terör, örgüt ve yapılanmalarla işbirliği yapanlara dersini vermek için Pazar gününü bekliyor.. diyerek konuşmasına başladı..

 

Erdoğan, Fatihte seçim propagandalrında bak bak üzerinde arapça yazıyor, diyen cahil fatih iyi parti bld. bşk adayını kastederek beecahil, ingilizce, fransızca, almanca yazdığında neden tepki göstermiyorsunuz. Arapça BM’de kabul edilmiş ululuslar arası bir dildir. Bu cehaleti Ziya Paşanın “ Ne günlere kaldık ey gazi hünkar, eşek vezir olmuş, kadı silahtar..” sözü  ile dile getirdi..

 

Erdoğan konuşurken, konuşmalrı sık sık alkışlarla coşku ile kesilirken, Beykoz tarihi günlerden birini yaşadı. 31 Martta finalin hangi partyide olacağını güçlü bir şekilde ortaya koydu..

 

ERDOĞANIN TÜM KONUŞMASINI GÖRMNEK İÇİN  TIKLAYINIZ…

BAŞKAN ERDOĞAN BEYKOZ KONUŞMASI VİDEO..

 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz'da Konuştu

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'daki mitinginde, "BAĞKUR ve Genel Sağlık Sigortası prim borcu olanların ve onların bakmakla yükümlü oldukları vatandaşların prim borçlarına bakmaksızın yılsonuna kadar kamunun sağlık hizmetlerinden yararlanmalarına olanak sağladık. Bununla ilgili Cumhurbaşkanlığı kararnamesini bugün resmi gazetede yayınladık. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye mitinginin ardından 7'nci mitingini Beykoz'da yaptı. Pazar günü asıl anket sonuçlarını milletin sandıkta vereceğini söyleyen Erdoğan, "Türkiye'yi 3,5 kat büyütmüş bir siyasetçi olarak söylüyorum, girdiğimiz her seçimi kazandık Allah'a hamdolsun. Bunun CHP'nin başındaki zat gibi 15 Temmuz gecesi, tankları görünce FETÖ'cülerin yardımıyla tankların arasından kaçırıp, Bakırköy Belediyesi'ne götürdüler. 'Otellerde yer bulamadığımız için Bakırköy Belediyesi'ne gittik'. Kahveyi orada yudumladı, darbeyi oradan izledi. Bunlara bu vatan teslim edilmez. Bizler ekonomi, ulaşım, sağlık, tarım, eğitim, demokrasi ve özgürlüklerde Cumhuriyet tarihinin en büyük reformlara imza atmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Kaşgarlı Mahmud, 'dağ kement ile eğilmez denizin önü kayıkla kesilmez' diyor. 31 Mart'ta iradenize güçlü sahip çıkarsanız inanın bizim önümüzü kimse kesemez." İfadelerini kullandı.

 

 "YA RAB, BU CUMHUR İTTİFAKINI PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA NASİP ET"

 

Erdoğan, "Durmak yok yola devam. Biz asıl bu her belediye için bunların yaptığı eş başkan pazarlıkları var ya, bunları merak ediyoruz. Biz Cumhur İttifakı'nı 15 Temmuz'da kurduk. Hep dua ediyorum: ya Rab, Bu Cumhur İttifakı'nı pazara kadar değil mezara kadar nasip et. Bunların hem partilerinde hem belediyelerinde resmi olarak görev yapan başkanları var, bir de asıl patronları var. Nerede Kandil'de, Pensilvanya'da. Bölücü terör örgütünün başının heykelini dikeceklermiş. Şu anda adam içeride. Bu adamlar benim Kürt kardeşlerimi de istismar ediyor. Oraya ne hizmet varsa biz götürdük. Onlar aldıkları paralarla hendekleri, çukurları açtılar. Güneydoğulu kardeşlerim bunları iyi bilir." Şeklinde konuştu.

 

AKM'nin olduğu yere Türkiye'nin en büyük opera binasının yapılacağını söyleyen Erdoğan, "Harbiye Kongre Merkezi'ni yaptık yerin altında, 3 bin 300 kişilik. Yanına Muhsin Ertuğrul Tiyatro Salonu'nu biz yaptık, biz. Sorun bunlara; ey CHP siz ne yaptınız? 31 Mart laf cambazlıklarıyla geleceğimize ipotek altına koymaya çalışanlara karşı hepimiz dikkatli olmak zorundayız. Kendi aramızda ne sıkıntı varsa inşallah 31 Mart'tan sonra hallederiz. Sizlerden büyükşehir adayımız Binali Yıldırım kardeşimle Beykoz adayımız Murat Aydın kardeşimize sahip çıkmanızı istiyorum." dedi.

 

 "PRİM BORCU OLANLANLAR KAMUNUN SAĞLIK HİMZETLERİNDEN YILSONUNA KADAR YARARLANABİLECEK"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının son bölümünde, "Hanımlar şimdi size bir müjde vereceğim. BAĞ-KUR'la  ve Genel Sağlık Sigortası kapsamındaki vatandaşlarımız ile bakmakla yükümlü oldukları kişiler, prim borçları varsa kamunun sağlık hizmetlerinden yararlanamıyordu. Bu durumda vatandaşların ve bakmakla yükümlü oldukları kişilerin, prim borçlarına bakmaksızın yılsonuna kadar kamunun sağlık hizmetlerinden yararlanmalarına olanak sağladık. Bununla ilgili Cumhurbaşkanlığı kararnamesini bugün resmi gazetede yayınladık. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu. – İstanbul

 

Bu muhteşem mitingle Beykozun seçimin finalini belirlediğini ifade eden Beykoz Ak Parti İlçe Başkanı  Muhammed Hanefi Dilmaç Yayınladığı Mesajlşa Teşekkür etdi..


Yine muhteşemdin Beykoz!

Bugün coşkulu, muhteşem bir kalabalıkla büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarı, milletimizin gözbebeği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ilçemizde ağırlamanın gururunu yaşadık. Cumhurbaşkanımıza, bize kendilerini ilçemizde ağırlama şerefini verdikleri için şükranlarımı sunuyorum.

 

Ayrıca Milletin Adamını ve bizleri yine yalnız bırakmayan, dondurucu soğuğa rağmen miting alanını hıncahınç dolduran hemşehrilerimize gösterdikleri teveccüh, coşku ve heyecanları için en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum.

#İstanbulBenimAşkım

#BeykozBenimSevdam

#BeykozTekYürek

 

BAŞKAN ERDOĞAN BEYKOZ KONUŞMASI VİDEO..

 

 https://www.sabah.com.tr/webtv/turkiye/baskan-erdogan-beykozda-konustu

 

 

 

 

BAŞKAN ERDOĞAN BEYKOZDA..

 

İstanbul sadece Türkiye açısından değil bütün dünya açısından dünyanın en önemli şehri.  Beykoz ise bu şehrin en güzel, en değerli ilçelerinden biri. Şehrin en büyük sorunu on yıllar boyunca artan nüfusuna cevap verecek alt yapısının yetyersizliği.  Ak Parti ile birlikte dev projelerle, metro-metrobüslerle, dev köprü hava alanı projeleri ile dünyanın en büyük projelerine imza atmaya başladı..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

Günümüzde şehrin en önemli problemi trafik. Saatler süren trafik tanmalrında her yıl milyarlarca lkira zarar, hava kirliliği, zaman kaybı, toplandığında yıllık trilyonları bulan kayıplar yaşanmaktadır.. Ak Parti bu soruna çözüm üretmek için de bu alanda Türkiyenin beyni olan, büyük projelerin mimarı, deyim yerindeyseyse Türkiye ulaşım-iletişim altyapısının mimar sinanı olan  Binali Yıldırımı İstanbul Büyük şehir Bld. Başkan Adayı olarak gösterdi.  Yıldırımın adaylığı bütün siyasi partilerden toplumsal bütün alanlara kabul gören bir adaylık oldu. İstanbulda bütün rakiplerine açık ara fark atacağı da ortada. İstanbul halkı Yıldırım fırsatını en iyi şekişlde değerlendireceğini, stklardan bütün toplumsal kesimlere yüksek sesle dillendirdiği gibi, diğer partilerin tüm adaylarını toplayın yarım Binali Yıldırım yapmadığında İstanbul halkının ezici çoğunluğu hem fikir.

 

İstanbulun en değerli ilçesi Beykoz, Beykoz’da en büyük sorun imar sorunu, ve Beykozluların en büyük korkusu bu değerli şehri çeşitli oyunlarla sermayeye peşkeş çekme, Beykozlunun beykozdan sökülüp atılması oyunalrı.. Başkan Yücel Çelikbilek bu konuda Beykozun düşmemesi, Beykozlunun Beykozda kalması için tek kelime ile cehennemi yaşayan bir insan oldu. Canını dişine taktı. Beykozdan Beykozluları söküp atmaya çalışan yeerli-küresel kişi ve firmalara Beykoz tarihinin en büyük savaşını verdi. Çeşitli oyun ve hilelerle vatandaşın evini arsasını eklinden alan firmalara dava açıldı.

 

 

Beykoz Belediye başkan adayı Murat Aydın, 20-25 yıllık Yerel Yönetim deneyimi olan, "Yerel Yönetimlerde Farklı Yaklaşımlar ve Sosyal Belediyecilik Uygulamaları" üzerine yüksek lisans tezi olan yerel yönetimler alanında tek kelime ile tam bir profesyonel..  Beykozda imar sorununun Beykozluları dahada güçlendirecek, Beykozu nüfus artışı babında dahada büyüyecek bir potabsiyele sahip İstanbulun en donanımlı başkanlarından biri.. Yukarda da ifade ettiğimiz gibi tam bir profesyonel.

 

Beykoz Ak Parti ilçe başkanlığı kaptan köşkünde ise Beykoz’da en çok karşılığı olan, bu analmda rakipsiz olan M. Hanifi Dilmaç’ın olması Beykoz Ak Partiye büyük bir avantaj sağlamaktadır.

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, oturuyor

Cuma akşamı Beykoz halkının Başkan Erdoğandan duymak isteyeceği en önemli müjde Beykoz halkının mağdur edilmeden kazançlı çıktığı, Beykozun Beykozluların olduğu gerçeğinin en üst perdeden dillendirilmesi olacaktır. Muhalefetin en büyük tutanağı, çeşitli oyun ve hilelerle Beykozun boşaltıldığı, sermayeye peşkeş çekildi iddiasıdır, hatta iddialar okadar vahim ki Beykoz arap sermysbaşta olmak üzere büyük sermaye guruplarına satılmış, beykoz boşaltılacaktır yönlü algı tüm Beykozda yaygınlaştırılmaya çalışılmaktadır.

Bu yüzden Başkan Erdoğanın Beykoz Çıkarması Beykozluların için tarihi önemde bir miting olacak. Erdoğnın, Ak Partinin en üst perdeden söyledikleri Beykozlular için temel bağlayıcı etken olacaktır…

 

MURAT AYDIN KİMDİR?

 Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, Oktay Sit dahil, oturan insanlar, masa ve iç mekan

1960 yılında Giresun'un Piraziz ilçesine bağlı Bozat beldesinde doğdu. 1980 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden, 1985 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümü'nde "Yerel Yönetimlerde Farklı Yaklaşımlar ve Sosyal Belediyecilik Uygulamaları" konulu teziyle yüksek lisansını tamamladı.

 

2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerini kazanarak, üçü AK Parti'den olmak üzere dördüncü kez Zeytinburnu Belediye Başkanlığı görevine seçilmiş oldu.

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

 

 

 

 

1985 yılından bu yana fotoğraf sanatıyla ilgilenen Aydın, 2011 yılında "Yeryüzünden Portreler" ve 2018 yılında da "An'a Tanıklık" adlı kişisel sergilerini açtı.

ETİKETLER : BAŞKAN ERDOĞAN BEYKOZDA..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA