BEYKOZ YENİDEN REFAH KONGRESİYLE TARİHİ BİR GÜNE İMZA ATDI…

Dün Beykoz’da heyecan doruktaydı. Beykoz Türkiye geneli ışık hızıyla büyüyen bir siyasi harekata, Yeniden Refah Parisinin doğuşuna ev sahipliği yapan bir kongreye imza atdı..
Bu haber 2019-03-27 07:12:57 eklenmiş ve 954 kez görüntülenmiştir.
BEYKOZ YENİDEN REFAH KONGRESİYLE TARİHİ BİR GÜNE  İMZA ATDI…
 
 
 
Dün Beykoz’da heyecan doruktaydı. Beykoz Türkiye geneli ışık hızıyla büyüyen bir siyasi harekata, Yeniden Refah Parisinin doğuşuna ev sahipliği yapan bir kongreye imza atdı..
 
 
 
2018 YLININ SON AYLARINDA KURULUŞU DUYRULAN Yeniden Refah Partisi Beykoz 1. Olağan Genel Kurulu Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleşti..
 
 
İki ay gibi kısa bir sürede Türkiye genelinde hızla örgütlenen Yeniden Refah Partisi İstanbul İlçelerindeki kongrelerini de bitirme aşamasına geldi. Yeniden Refaha yönelme ise olağanüstü bir düzeyde.
Nisan ve Mayıs aylarında ise Partinin İstanbul ve Türkiye geneli  olağan genel kurulları yapılacak.
 
 
Beykozdaki kongre Kurani kerim tilavetiyle başladı. Genel kurulda ilk kuşmayı, açılış konuşmasını Kurucu başkan Atilla Gündağ yaptı. Gündağ partinin genel politikalrından rahmetli Erbakanın belirlemelerine, Çanakkale Zaferine varan tarihi olayalar zincirine vurgu yaparken, Beykoz’da kurulumunu tamamlayan Yeniden Refah Partisi ve çalışmalrı ile ilgili bilgi verdi.
 
 
Gündağ, dünya siyonizminin bir bütün olarak  bütün insanlığa saldırıya geçtiği belirterek, dünyaya nizam ve intizamın, hakın hakim kılınması ecdadımızın açtığı yıoldan gerçekleşecektir dediler. Çanakklalede batırılan küffar gemilerinde Hindistandan Yeni Zellandaya yüzlerce Müslüman asker vardı. Şuursuz Müslüman demek şeytani güçlerin oyuncağına dönüşen insan demek. İlk hedefimiz bütün dünya müslümanlarının şuurlu olarak yetişmesi olacaktır.. Bu kongereyle Beykozun tarihi günlerinden birine imza attığını, Yeniden Refahla Türkiyenin Büyük Türkiye yolunda ikinci  40 yıllık Refah Dönemine geçildiğini ifade ettiler.. Kogrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Gündağ katılımlarından dolayı herkese teşkkür ettiler..
 
 
 
TERZİ, TÜRKİYE SEÇMENİ %80’ I KERHEN OY KULLANIYOR..
 
 
Başkanın ardından Yeniden Refah Partisi İstanbul il Başkanı Hüseyin  Terzi konuştu.. Terzi hayati önemde belirlemelerde bulundu:
Terzi, konuşmasına Sellahaddin Eyübi ve Sultan Vahdettinden verdiği iki örnekle başladı, Kudüs işgal altında olduğu on yıllar boyunca Eyyübinin çadırda kaldığını, şii fatimilerde dahil olmak üzere bütün dünya müslümanlarının birliğini sağladığını siyonist-haçlı seferi yenilgiye uğrattığını, 9 haçlı seferinin 9’nu da bu millet def etdi. Dünya var oldukça bu millet siyonizme geçit vermeyecektir, Kudüs işgal altında oldukça dünyanın hiçbir milletinin geleceğinin olmadığının altını çizen Terzi,  Kudüsün siyonist işgalden kurtulmasını da bu millet gerçekleştirecektir dedi..  
 
Sultan Vahdetin’e Ford firması Amerikadan bir otomobil hediye getirir. Vahdetin üretemediğim bir şeyi asla ülkeme girmesine izin vermem diyerek geri gönderdiğini..
Türkiye’nin son 17 yıldır sürekli cari açığının büyüdüğünü (ithalatın-ihracatı sürekli geçmesi..) başkalarının ürettiği malı alıyorsan üretemisan, köleleşip düşme kaçınılmaz olmaktadır. Günümüz Türkiye’sinde ise temel gıda maddelerini patatesi, unu .. ithal edecek düzeye geldik..
 
 
Terzi, İslam birliğini sağlayıp, Ayasofyayı idete açma, Kudüsün siyonist işgalden kurtulması, Türkiye’yi İslam Dünyasını ve bütün dünyayı sarmalayan ana sorunlara kısaca değinirken, dünyanın en büyük sorununun siyonizm olduğunu. siyonizm yıkılmadan dünyanın hiçbir halkı ve ulusu için gelecekten bahs edilmeyeceğini bu anlamda sadece İslam dünyası değil bütün dünya halklarının da bu şeytani kuşatma karşısında uyandırılması ve bilinçlendirilmesi gerekmektedir, bu büyük savaşın 1. Öncelliği ise İslam dünyasının birliğinden geçtiğini ifade ettiler..  
 
Hak ve Batıl’ın mücadelesinin kıyamete kadar süreceğini belirten Terzi, Hz. İbrahimi Ateşe, Hz İsa’yı Çarmıha, Ahir Zaman Peygamberimizi Amborgo ve Zulme tabi tutan, Hz Musa Doğmasın diye anne karnındaki yüzlerce bebeği katl eden  Siyonizm günümüzde bütün insanlığı hedefine koymuş bulunmakta, dünyayya soykırım ve köleliği dayatmış bulunmaktadır. Bundan dolayı bütün dünya uluslarını da uyanduırmak gibi ağır bir sorumlulukla da karşı karşıyayız. Hak batılı tarihin her döneminde  nasıl yenilgiye uğratıldıysa yine aynı şekilde batılı yenilgiye uğratacağız..
 
 
 
Terzi, Rahmetli Erbakan Hocanın dediklerinin bir bir gerçekleştiğini ifade ettiler. Erbakanın önemli bir belirlemesi ise “Toprak altımızdan kayıyor”, yani biz Müslümanlar uyanmasak, dünyayı uyandırmasak, siyonizm, şeytani güçler hem ülkemizi bölme, işgal etme, kısacası.. bütün dünya insanlığı köleleşme, işgal ve soykırımla karşı karşıyadır.
 
 
Türkiyenin beka sorunu vardır, bu sorun, sorunun ana kaynağı olan, bm, ab, abd, nato gibi siyonist kurumların içinde olduğundan dolayı büyümektedir, beka sorunu bize  işgal ve soykırımı dayatan çürümüş siyonist kurumlarla dahada büyüyor. Bunlardan çıkıp İslam Birliğini kurmak zorundayız. İslam Dünyasının en büyük sorunu bu sorundur. Dünya semboller üzerinden yürür. Fetih ve Fatih işgal değildir. Adalet ve nizamdır. Bizans halkı zülümden kurtarmak için ecdadımıza İstanbulu teslim ederken, Meryem meryem diye bağıran hiristiyanlarla birlikte zulüm çağına son verdik. Günümüzde batıl yine İstanbulun kapılarına dayanmış, Kudüsü işgal etmiştir. Bu yüzden Ayasofyanın ibadete açılması kaçınlımaz bir sembol, İslam birliği kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır dediler.. 
 
 
Türkiye siyasetinin düzeysizlliğine değindi. Ülkemizde seçmnin kerhen oy kullandığını, siyasete ve siyasi partilere güvenin giderek sıfırlandığını ifade ettiler. Siyasetin Çözüm üretme mekanizması olduğunu, ülkemizde ise birbirine çamur atmaya dönüştüğünü, temel gıda maddelerinin dahi ithal edildiğini..siyasetin kısır döngü içinde olduğunu, siyasi olarak kavga değil yapılan güzel şeyleri takdir, yapılmayanları tenkid ve yol gösterici olacağız.
 
 
Terzi, Yeniden Refah hakın ve haklının partisidir. Hak ile batıl kıyamete kadar mücadelesi sürecektir. Komisyoncu zihniyeti bitirip şuurlu hakka, insanlığa hizmet eden nesiller yetiştirmeliyiz.
 
Konuşmaların ardından genel kurul başladı. Divan seçildi, gündem maddeleri okunarak oylandı. Divan başkanlığına Mustafa Özdal divan üyeliklerine Serkan Kaya ve Murat Küçük seçildiler.
Atilla Gündağ ve yönetimi oy birliği ile seçildiler..
 
 
ETİKETLER : BEYKOZ YENİDEN REFAH KONGRESİYLE TARİHİ BİR GÜNE İMZA ATDI…
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA