SERHATLILAR SANCAKTEPE’DE BULUŞTU..

Sancaktepe Ardahanlılar Kültür ve dayanışma Derneği bu yıl 3. Dayanışma gecesini Sancaktepede lüks bir salonda icra etdi. Serhat stk iş siyaset dünyasını birbiriyle buluşturdu..
Bu haber 2019-03-16 17:48:29 eklenmiş ve 1138 kez görüntülenmiştir.

 

SERHATLILAR SANCAKTEPE’DE BULUŞTU..

 

Sancaktepe Ardahanlılar Kültür ve dayanışma Derneği  bu yıl 3. Dayanışma gecesini Sancaktepede lüks bir salonda icra etdi. Serhat stk iş siyaset dünyasını birbiriyle buluşturdu..

 

Geceye bölgemizin en büyük değerlerinden bir önceki hükümette ulaştırma bakanlığını yapan Ak Parti MYK Üyesi Ahmet Arslan başta olmak üzere Kars-Ardahan-Iğdır  iş-stk-siyaset dünyası, Sancaktepe protokolu, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, meclis üyesi adayları, iş dünyası önemli bir katılım oldu.

 

Geceye Kaslı hemşerimiz CHP bld. bşk. Adayı Özgen Nama, Ak Parti’nin önde gelen ismi Ahmet Arslan, Turgay Akpınar, geçen ay yptıkları gece ile salonlara sığmayan Dağcı Köyü dernek Başkanı Erol Yıldız ve yönetimi, Ardahan Federasyonu başta olmak üzere birçok STK'lmızda YK üyesi olan, derneklerde en çok koşan Bağdeşen (Kinzotdamal) Başkanı Şemsettin Şenel ve yönetimi,  Xeskar Başkanı Deniz Ömeroğlu, Kaisad başkanı Orhan Gokce, Sancaktepe kai derneği başkan ve yönetimi.. İst Anadolu Yakası Mütahitler derneği başkanı Nurettin Mengukan, Beykoz Ardahanlılar İnan Akturk, Panghis Derneği yönetimi ve onlarca dernek.

Geceye Havaalanından Eski Bakanlarımızdan AK Parti MYK Üyesi Ahmet Arslanı karşılayaran ve gün boyu  programına eşlik eden İş Dünyamızın önde gelen simalarından Casim Yıldırım Arslanla birlikte geceye katıldığı gibi onlarca hemşerimizin katılımını sağlayanbir isim oldu.. 

 

 

Derneğin düzenlemiş olduğu gecede Özgen Nama ve Ahmet Arslan, Ahmet Yılmaz sahneye selamlamla konuşması yaptıklarında alkış tufanı koptu. Nama 1 Nisanda Kutlamada görüşürüz derken, Ahmet Arslan kazı metropole taşıdık ama bir eksik var oda serhadın havası.  kaz Serhata o güzel havada yenir, kaz yemeye kendinizi ve dostlarınızı bölgeye götürerek o havada yiyin, farkı yaşayın dedi.

Siyasetçiler kadar ilgi gören herkesin gelip tokalaştığı bir isimde Sancaktepe Merkez Muhtar adayı  İlimdar Özdemirdi. Özdemire destek ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyen Sanctepeliler sık sık özdemirle fotoğrafg çektirmeleri dikkatimizden kaçmazken Sancaktepe halkı desteklerinin Özdemire tam olduğunu ifade ettiler.

Özdemir gibi birçok muhtar adayıda ihtiyar heyetleriyle gecedeydi..Sancaktepe Osmangazi Mahallesi Muhtar Adayı İlhan Topçu, Yenidoğan Mahallesi Muhtar Adayı Ferhat Duman, Şirintepe Mahallesi Muhtar Adayı Abdullah Eşitmez yoğun bir ilgiyle karşılanan muhatar adayları olarak dikkatlerden kaçmadı..

 

 

KARAHAN, TAZİYE ve TOPLANTILARIMIZI İCRA EDECEK ÇOK AMAÇLI BİR KÜLTÜR MERKEZİNİ ŞİMDİDEN TALEP EDİYORUZ..

 

Gecede hem halkı selamlama, hemde düzenlenen gecenin anlam ve önemi hakkında konuşan Sancaktepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Barış Karahan bütün siyasi partilere eşit mesafede durduklarını ifade ederek hepsine başarılar diledi. Karahan hangisi bld başkanlıpğında kaptan koltuğuna oturursa Serhatdın 39 derneğinin bulunduğu Sancaktepede taziye, toplantı, sosyal –kültürel etkinliklerin yapılacağı çok amaçlı bir kültür merkezi taleplerinin olduğunu başkan adaylarının bu talebi not almalrını çünkü seçimden sonra bu proje için klapılarını çalacaklarını ifade ettiler..

 Gcede Sanatçı İbel.. Hanım vakıf olduğu kürt kültürüyle adeta büyüledi. Müthiş halaylar oluştu. Nurettin Mengukan ve Dr Gazi Karakurtla gençlerin halayı deyim yerindeyse yeri yerinden oynattılar. Yok böyle bir şey dedirttiler. Mezopotamyanın üstün kültürü herkesi ve kesimi halayların kardeşliğinde birbiriyle buluşturdu..

 

 

SANCAKTEPE ARDAHANLILAR FOTO GALERİ-1

SANCAKTEPE ARDAHANLILAR FOTO GALERİ-2

ETİKETLER : SERHATLILAR SANCAKTEPE’DE BULUŞTU..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA